reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia to ci sie szykuje weekend hoho Udanej zabawy

aureliamarcel ooo niezadowolona?? a czemoz to jesli to nie tajemnica

ja sie zegnam na dzis bo jednak pojde jeszcze poczytac moze cos zostanie w glowie mimo poznej pory
dobranoc

reklama
bry z wieczora - no niedługo sie okaże, że znakiem rozpoznawczym kobitek z BB jest kolor włosów.... JA NIE ZMIENIAM!!!!!!!! od razu mówię

Barmanka - spoko, pewnie, że sie wskoczy, mój bosiu juz wrócił, mężuś przywiózł go do nas na obiadek, potem odwiózł do domku, bo autobusem z lotniska przyjechał, a jutro...... rano śniadanko sam sobie weźmie, bo chce sie wyspać, a do nas na obiad przyjedzie, czyli wstawanko dopiero od poniedziałku, muszę się przez weekend wyspać na zapas

Ewelcia, Dzindusia nieudany bo wsio sama musialam robic, czyli swiadkowa sprawe spaprala :-p ja mialam tylko 3 dni na zwolanie wszystkie panie i impreze zrobic, skonczylo sie na popijawie ot taki moj panienski :crazy: nawet slomki peniski sama kupic musialam nie liczac reszty :-p ale co tam... zawsze moge zrobic ala panienski :laugh2: co nie dziewczynki :-D kurcze ale bym poszalala gdzies.. a sprzet stoi i sie kurzy:baffled:

ewelinka dobrze kombinujesz :tak::-D a impreza nic takiego.. zazwyczaj sie kupuje jakis prezent na "noc poslubna" lub kajdanki czy cos :tak:
jak masz pytania dzwon :tak:

Helol ;)
Ostatnio troche mnie tu nie ma, pewnie nie nadrobie, a to dlatego, ze czasu brak :/
Ale widze, ze Barmanka tu do mnie cos pisze :D Moze Ci sie kochana dziecko nawrocilo? :D teraz sprobuj posmarowac chleb :D:p

Uciekam kobitki, zawitam po likendzie ;) bawcie sie dobrze!!

reklama
Do góry