reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

didi wszystkiego naj naj

aureliamarcel kolezanka mieszka pod limerick:-:)-( wiec to raczej nie jej karty Ma na imie agata

anineczko wlasnie sie zastanawialam nad dekoloryzacja w salonie Musze sie dowiedziec jak to dokladnie wyglada i ile trwa bo nie cierpie siedziec pol dnia u fryzjera:baffled::baffled:

kasiuleczka rany sliczny ten kolorek Mnie chodzi po glowie cos w tym stylu ale zeby bardziej w fiotel wpadal a nie w czerwien.............................

no i teraz bedzie chodzil za mna ten fryzjer:laugh2::laugh2:

reklama
Ewelcia a no cos słyszalam:-( kumpela mowila ze go w kanale (rzece) znalezli. ponoc bardzo spokojny, jak wypil to w domu, byl tu sam a rodzinka w pl :-( dlatego garda nie wykluczala osob trzecich.. echh

tez gazetke kupic musze..

Bry:-)
Się nacieszyłam przedwczoraj netem:sorry2:...jakieś 7 godzin i szlag go trafił:baffled:
Wczoraj zgłosiliśmy i chcieli fachowca w przyszły wtorek przysłać:szok:Ale P powiedział,że w takim razie dziękujemy za ich usługi i kolo nas jako priority wcisnął na dziś:-)Okazało się,że router się zbuntował i teraz ma być już dobrze,oby:dry:

Tichonek-jaka słodka Miniaturka Radzia:)

Tichonku jestes:-D:-D:-D:-D....myslalam ze \Cie juz na ament wcielo:cool2:...a Mateuszek Twoj to taki facio sie zrobil sliczny...i jaki do Radzia podobny...a Radzio do taty to wiec Matt tez:cool2:a podobno mial byc tyaki do Ciebie podobny:huh::wink::oo::oo:
Był na początku:baffled:Bardzo był podobny do mojej bratanicy i ogólnie wszyscy mówili,że do Przemka słabiej podobny niż do mnie ale się dziecku odwidziało:wściekła/y:Teraz robi się do Radka podobny,mam nawet zdjęcie Radka jak mial trzy miechy i podobni są jak bracia:-D:-D:-D
Trza trzecie robić,żeby mieć "swoje":-D:-D

Cmok dla kopii Radka- no ni jak nie podobni do Ciebie :sorry2:
Spadaaaaaj!!!:-D
didi Najlepszego dla Cię

Lubiczanko OMG!Dominisia już miesiąc skończyła?!:szok:Całusek dla niej:tak:
Dla prawie rówieśniczki mojego Matta-Lenki Anii też buziaki:-)

Anineczko weź mnie nie wk.....:wściekła/y:Domek śliczny:tak:,nie powiem,że nie zazdroszczę bo bym słamała:dry:I jeszcze jaccuzi:crazy:

Ostatnia edycja:
o rany lapy mam do ziemi,poszlam po mieso a wrocilam z dwoma siatami:wściekła/y:
az mi sie trzesá:szok:
Dzindusia na moich wlosach odrazu po zafarbowaniu mam takie wlasnie we fiolet wchodzace a po kilku myciach schodzi no i mam wlasnie takie czrwono kasztanowe. Ale jesli sie nie myle to z Loreala majá kolor plum bo raz sobie robilam.
Anineczko no z tym przedszkolem i wyjazdem mam problem bo mloda zaczyna 5 wrzesnia pochodzi dwa tygodnie i bedzie miala przerwe dwutygodniowá ehhhh no i ja tak wybije z rytmu:baffled:oby po powrocie zadnych problemów nie bylo.
buahhh moja tez czasem teletubisie oglada ha ha

Ps.:Znalazłam te fotki Radka,pierwsza jak miał 2 miesiące,druga jak był w wieku Matta :-D
Trochę słabe kopie bo to z fona:baffled:

Załączniki

• DSC00100.jpg
    DSC00100.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00101.jpg
    DSC00101.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry