reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Ja coś w nocy spac nie mogłam.M juz dawno chrapał,a ja z jednego boku na drugi taszcząc za sobą poduchę między nogami :baffled:
Się obudzic za to nie mogłam :dry:

Lubiczanko buziak w nosek na poprawę humoru.No słoneczko,nie smutaj się!

ViKamcia jak na to,że mamy tylko 40min do Dublina to cena nie jest zła,od groma ludzi dojeżdza z Portlaoise do Dublina do pracy,a ceny o połowę niższe niż w stolycy.
Fakt,są też domy za 500 czy 550e ale to porażka. A ogród i tak mniejszy niż ten co teraz mam,ale M tylko się wścieka,że musi 2h spędzac na koszeniu trawska,jeszcze jakąś małą kosiareczką :baffled:

dzindusiu wątpię by kolorek wyszedł :-( A masz naturalne czy też farbowaną czerń?

aureliamarcel dzięki wielkie kochana,ale juz załatwiłam z madbebe,w sumie chodziło o jedną rzecz z apteki :tak:

Kasiuleczka a kiedy lecicie? Ja też bym chciała,no ale w grudniu to na porodówkę będę leciała a nie na święta.Może teściów ściągniemy jak teśc będzie się dobrze czuł. :dry:

Barmanko a co twój M ma wolne,że śpi do 10?

Matt ogląda Teletubisie....myślałam,że już wyrósł z tego :dry::dry:

reklama
Didi
Wszystkiego najlepszego,spelnienia marzen...Sto lat!!!!

bukiety_z_cukierkow 039p.jpg

anineczko heh gdyby natura obdarzyla mnie naturalna czernia bylabym najszczesliwsza na swiecie hihi niestety farbowane na czarno Tak myslalam ze nic z tego nie bedzie ale zawsze warto spytac Mialam taka cicha nadzieje ze moze jednak jest szansa ehhh czekac az odrosna nie mam zamiaru tzn nie wytrzymam dluzej nic 2cm odrosty wiec pewnie znow spotkanie z czarna farba mnie czeka

ello
no u nas jak narazie swieci, wiec piore ha ha ha ehhh naczynia pomylam ,usiadlam do sniadania i tak siedze i siedze i ruszyc mi sie nie chce a musze poodkurzac.
Anineczko bileciki kupilam na 19wrzesnia do 1 paxdziernika(wiec rodzice sie uciesza ze na zjexdzie bede chociaz jeszcze im nie powiedzialm)Mnie sie udalo kupic za 150e 2osoby w tym bagaz do odprawy jak bede wracac.Wiec nie tak xle ale widzialam ze Wilwia jeszcze taniej kupila bilecik.

Didi Sto Lat :-):-):-)

dzindusia oj to niestety kolor nie wyjdzie.Mogłabyś się pobawic jeszcze w ściąganie tej czarnej farby,ale to już raczej w profesjonalnym salonie.

Kasiuleczko no tak,wspominałaś o rodzinnej uroczystości.I bilety niedrogie.Korzystajcie bo jak młoda pójdzie do przedszkola/szkoły to ciężko się będzie wyrwac w ciągu roku szkolnego :tak:

Lubiczanka, Barmanka nie smutac mi sie no !! oby szybciorem przeszło :tak:
Dzindusia no to chyba pozostaje zlozyc forme jeszcze raz. a z kad kolezanka jest?jak sie nazywa? mi raz przyszly karty mc czyjes, zanioslam do naszej "przychodni" ze moze zwroca, to nie chcieli wziasc, mam je jeszcze, musze wyslac je tam gdzie wydaja chyba.:confused:
Anineczka my tez cos spac nie moglismy i maly sie budzil :dry: moze cos w "powietrzu" wisialo :baffled: ale jakby Ci sie cos spomnialo to daj znac ;-)
Didi Wszystkiego Naj Naj.. spelnienia marzen ;-)

u nas sloneczko swieci :-)

Aurelia no nasz canon tez zdjecia drukuje i scan robi,ale my ja kupilismy w Diunsie;-)...
A reka juz ok...nie swedzi,ale czerwone mam nadal-dziekuje ze pytasza...
Didi wszystkiego najlepszego!
Gliwa calusek dla |Igorka na te 3 tyg!
Barmanko,Lubiczanko poprawy nastroju zycze!

nie wiem co jeszcze komu mialam napisac:baffled::no:...jakas nietomna jestem...
leniwy dzie obiad robie...krajanki z maslanka:-p
lece jakies pranie wstawic,deszcz przestac lac i mam nadzieje ze juz nie powroci dzis

EDIT:
Aurelia slyszlaas cos o tym ze zabili jakiegos Polaka w Athy??/m czyta wlasnie PL gazete.

reklama
didi 100 lat :*

anineczko no tak u was to jest niby tanio.. u nas 700 to drogo :-p
w moim miwście chaty stoja po 550 - 600
a za 700 to rzadko i to jakieś mega ładne i wogóle... na dodatek z daleka od miasteczka a ja musze w mieście bo chce móc pieszo chodzić na zakupy a nie jakimiś wiejskimi drózkami gdzie jakieś auto moze wjechać na mnie i dzieci z zakrętu :dry:

Do góry