reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tabasia, tak to coś w rodzaju Rama czy co tam jeszcze. Mnie masło denerwuje :baffled: raz za słoność, dwa za twardość. Pamiętam miałam kiedyś jakieś maseło z polskiego sklepu, nie było słone, twardość to już normalna sprawa, ale jak to ja nie pamiętam nazwy, jakbym focie zobaczyła to bym powiedziała czy to to.

Marcysia, nie mam pojęcia czym tłumaczyć to mleko sojowego dla dzieci. Sama zgłupiałam po dzisiejszym niusie :baffled:

Aurelia, a czy ty w n masz polsat, comedy central, tlc?
planuje zwiać z polsatu :ninja2:

A na polu to się ziemniaki sadzi :-p:-D hihi Kurcze niby jedno państwo o takie różnice :sorry: Ciekawe czy tutaj też tak jest?:eek:

ejjj idźcie już spać, coooo? bo jak ta głupia tylko zerkam czy ktoś napisał :-p:-D

reklama
No to przyznawac sie ktora z was robila pizze z "mojego przepisu":rofl2::-D:-D:-Dnie chce nic mowic juz ale pyyyyszna byla:-p!!!!!!!!!!!1

Mam kolezanke z Krakowa i tez mowi na pole,ale mam tez z Rzeszowa i rowniez mowi na pole,tak samo kolezanka z Sierpca i ta z Gdyni tez czasami mowi na pole:rofl2:...wiec nie tylko Krakowianki:rofl2:
wypilam piwko i jakos mi zaszumialo w lepetynie:-p:-p:-p

jeszcze jestem :-D tez tylko lukam, moze ktos cos napisał :-D
Barmanka mam te programy :tak: czesto je ogladam jak zasiade w solonie :-D ale tam tez moj gra wiec... wiecej czasu przebywam w jadalni bo i poprasuje i wogole :-p
Ewelcia nie szczuj na noc bo ja na glodzie no :wściekła/y::-D

ja tez jeszcze sie tu szwedam...
szukam tez w necie jakis przepisow na zarlo!!!:-p
wzielo mnie na pieczenie...
na szczescie kidżi w miejscu stoi:rofl2:

a gdzie Tichonek?????????????

Marcysia ja do Galaktyki w Brzesku jezdzilam :-D:-D:-D ale to bylo wieki temu, jak bylam piekna i mloda :sorry:a artykul b. dobry, kiedys chyba na niego trafilam ;)
Barmanko ja na poczatku tez Alowi smarowalam margaryna, a poznej mnie opiekunka tymi sterolami nastraszyla i przestalam. Ponoc dzieci do piatego roku zycia nie powinny... :/ A to klarowane ja zlewam do szklanki i jest mieciutkie, bo nie daje do lodowki, nawet se roztapia troszke. A zwykle trzymam w maselniczce i tez mieciutkie ;)

Ewelcia ja zrobie jutro :-) mniammmmmmmmmmmm

Aha a slone maselko uwielbiam, ale dla la kupuje to nieslone ;)

Ostatnia edycja:
Ewelcia, nie żłopaj %:-p znasz to powiedzenie "baba pijana ... sprzedana" :-D
No chyba że lubisz po % :rofl2:

Aurelia, wow n ma polsat :szok: supcio, a jest w hd?

Marcysia :-p

Tabasia, gdybyśmy my jedli dużo masełka w domku to i nawet bym kupowała. Ale.. Zdarzało się że to z pudełko wyrzucałam do kosza bo ..pleśń weszła :baffled: o, właśnie tak często my korzystamy ze smarowidła :eek: Dla nas najlepiej to kupować te małe kosteczki co w restauracjach podają :-D

boszz oczy mi się kleją...niech mi ktoś neta odetnie to w końcu pójde do wyrka o normalnej godzinie :sorry:

Barmanko oj znam,znam.....
ale moj m nie lubi po % wiec...nic z tego,bo on tez piwko wypil....ale...zawsze mozna se kogos przygruchac....:rofl2:....czarnoskorego mam za sciana....hmmm ciekawe jakie ma przyrodzenie:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y:....

reklama
Do góry