reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

no wiec...pizza wyszla pycha:rofl2::rofl2::rofl2:ciasto zrobilam z podwojnej porcji...uroslo niemal jak drozdzowe:tak::tak::tak:tylko za malo posolilam....i w przepisie jest napisane 3/4 szkl wody na jedna szkl.maki,ale to zdecydowanie za duzo,ja lalam na oko i chyba nawet tyle wody nie wlalam do 2szkl.maki;-)....

M poszedl z mlodym na rower...ja juz dzis odwalilam dwa spacery,teraz kolej starego

Ostatnia edycja:
reklama
Julia ja je brałam krotko bo tylko 3 msc i w sumie wszystko bylo ok, nie czulam sie zle, nie bolała mnie glowa ani nic ale jakos mi "nie podeszły" (nie czułam sie "bezpiecznie") pod koniec 3 opakowania miałam szybciej @ ale z tego co wiem to tak moze byc przy hormonach :tak: moze bym brała je do teraz ale nie bylo mi po drodze do lekarza :-p

Anineczko super ze synek ma sie dobrze....

My wlasnie wrocilismy z dluuugiego spacerku bylismy nad morzem a w drodze powrotnej zaszlismy na kolacje takze popoludnie minelo bardzo milo.

Julia - ja dlatego zmieniłam na Yaz, bo jego bierze sie przez 28 dni. Ja po 21 dniach brania tabletek pozostałe 7 przechodziłam z bólem głowy.
Ale z Yaz nie jestem do końca zadowolona.

Anineczka, hmm dobre pytanie :eek:
Gdy dzwoniłam umówić się na wizytę to od razu powiedziałam że chce na mc i że to ja chce iść. Błąd zrobiłam pewnie w momencie gdy powiedziałam że na mc.. bo ta gp była też moją gp podczas ciąży, i pamiętam miałam straszne problemy gdy chciałam w innym terminie - wcześniej - pójśc na wizytę (w ramach maternity). Ale nic straconego, tabsy dostałam na miesiąc, mam przyjść po kolejną receptę jeśli te będą mi służyć. Teraz nie przytulę się że mam mc :-D

Katrina, w aptece powiedzieli mi że Microgynun nie mają od 5 lat...
A co jest nie tak z yaz? bo właśnie taki niby zamiennik dostałam:eek:

Aurelia, dzięki to chyba o tą nazwę mi chodziło ;-)

Ewelcia, nosz Ty tu musisz na wieczorek pizze zapodać :crazy::-p

Aniaa, czyżby to była spóźniona kolacja rocznicowa?

siemanko
Lubiczanko wysledzilas mnie rano , ale jakos nie mialam nastroju na pisanie bo P mi cieienie nieziemsko podniosl

Któraś z Was pisała, ja jak zwykle nie zapisałam, a teraz nie pamiętam ani nazwy ani tego kto pisał :zawstydzona/y:
Jaki jest tu zastępnik Microgynun?

Barmanka ja brałam w pl microgynon a tu ,mi dali microlite :tak:
kiedys jak bralam Microgynon to tez dostalam tu wlasnie Microlite w zamian

powiedz mi jak ty po nich sie czujesz??bo mi zmienili wlasnie i mam je brac i nie jestem pewna co do nich....a obenie biore Yasminelle i w czasie tej 7-dniowej przerwy boli mnie głowa

znosilam Microlite zle , pierwszy listek ok..ale juz przy 2 to dretwienia rak ..mocne bole glowy i skurcze w lydki ..bardzo zle sie czulam na nich ..i zaczelam brac Yasminelle i jest cacy ...jestem z niej zadowolona

Hello.:-)Humorek mi dopisuje,wizyta udana u GP.Igorek ładnie przybiera na wadze,waży 3500,dł.54cm.Odrazu GP mi wypisała zaświadczenie do becikowego,i sie już umówiłam na 6tyg.wizyte.:-)Szwy mi ściągneła.:tak:Dzionek ogólnie minął szybciutko.Niedawno wróciliśmy ze spacerku,byliśmy nad morzem.
Miłego wieczorku.

reklama
Barmanka - (jak juz kiedyś Tobie pisałam) mam wrażenie, że zatrzymuje w moim organizmie wodę, cały czas nie mam zaspokojonego łaknienia, i chce mi sie jeść, więc podjadam, poza tym nie do końca toleruje go moja wątroba.
Ale.... każda z nas pewnie inaczej to może przechodzić. Na pewno wiek ma tez swoje znaczenie, itd.
Spróbuj i sama zobaczysz - poza tym OK, żadnych bóli głowy, bo nie ma przerwy w braniu tabletek.

Najlepsze były tabl. Microgynon!!!!!

Do góry