reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

MAMY Z GALWAY
hej dziewczyny ,czy orientujecie sie czy w okolicach polskich sklepów(papu i jeszcze jakies inne tam są,chyba na tuam rd)są żłobki dla dzieci ?i jaki jest koszt ?my się przeprowadzamy nedługo i chciałabym sie rozeznać.moja mała ma 1,5 roku.z góry wielkie dzięki za odpowiedzi

reklama
Witajcie - ja jeszcze mam taki urlopik-nieurlopik, to nadrabiam zaległosci towarzyskie. Jak boss wróci to juz nie będe miała tak czasu.

Barmanka - dzięki za linki. Właśnie o tym pomyślałam, że Ci tutejsi specjaliści to chyba w większości tylko po kursach są....

Kiedyś tak przypadkiem natknęłam się na ten "zespół" i serdecznie polecam Il Divo - Mama - YouTube
albo np. http://www.youtube.com/watch?v=VzB8xC_CwH8&ob=av2e zresztą wszystkie ich utwory są super!

Ostatnia edycja:
Anineczko super ze Antos ma sie juz dobrze./..:-)a z tym plesniakiem to do mnie zapraszam;-):-D:-)

rano jeden spacer,teraz mielismy drugi. przed chwila wrocilismy...myslalam ze szym w wozku mi zasnie,na spacerze,ale nie!!!
Teraz mu bajke wlaczylam a ja chce chwile odpoczac,bo zmachalam sie...
Poslzysmy z kolezanka do szpitala,bo ona chciala zlozyc aplikacje o karte medyczna a ja adres zmienic przy okazji i co?zamkniete
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
czynne tylko od 10 do 13
baffled5wh.gif
kazdeego dnia...jutro z rana idziemy....a od nas z buta sie idzie w jedna strone ze 45min a nawet 50min,bo to na koncu miasta!
Bylam w ciucholandzie,kupilam fajne jeansy dla mlodego nza 1e i swietna kurtke na 3-4lata,za 3e
wink2.gif

a ja ósemek nie mam już żadnych :-p
Jedną miałam rwaną "na żywca" w sensie znieczulenie, trauma mi została po tym, facet mi rwał, nie mógł sobie poradzić, cała latałam po fotelu. Więc jak zaczęła kolejna wychodzić podjęłam męską decyzję - robie prześwietlenie panoramiczne, decyduję się na narkozę, przecinam dziąsła i siuuu. Dzięki tamu za jednym zamachem 3 ósemeczki (w tym dwie jeszcze nie wyrośnięte wcale) poszły się.... :-D

Ewelcia, z Next miałam ciążowy cyckonosz, fajny był. Z Mark&Spencer nie polecam. Freya, Panache rewelacja. W Debenhams są, i często gęsto wylukam speszajl offer.

Madbebe, ja wiem jak w Pl jest, człowiek ma tyle rzeczy na głowie że nie myśli racjonalnie, często właśnie zdajemy się na decyzje podjęte przez innych. Nie zawsze to dobrze wychodzi...
Pomijając że to ósemka, to i tak uważam że koszt (120zł:szok:) za takiego wybierdka zęba to przesada.

Anieneczka, o po tabsy byłam. tydzień czekałam na wizytę na mc :baffled:

Któraś z Was pisała, ja jak zwykle nie zapisałam, a teraz nie pamiętam ani nazwy ani tego kto pisał :zawstydzona/y:
Jaki jest tu zastępnik Microgynun?

ewelcia dobra z Ciebie koleżanka,że tak zaiwaniasz z buta w koleżanki sprawie.Mi by się nie chciało :-p:-D:-D
Jak na razie objadłam się frytami i muszę posiedziec chwilę,a później za pleśniaka się wezmę.:-D

Boziu ileż Antek zjadł tego obiadu :szok::szok::baffled: a zaraz będzie krzyczał,ze się musi odchudzac :confused2:

Barmanko o kurka,tydzień czekania na Mc do lekarza? Ale gdyby dziecko było chore to przyjęli by wcześniej?
Co do tabletek nie pomogę bo w Pl nie brałam żadnej anty...na gumach się leciało :-D a tutaj brałam Yasminelle :tak:

Właśnie muszę zadzwonic do swojej przychodni bo w poniedziałek wizyta u pielęgniarki :tak:

Anineczko ale ja tez tam musze isc,zmienic adres:)ale jak bym nie musiala to tez bnym poszla...ja wole wsadzic mlodego w wozek i polazic z nim niz go ganiac po osiedlu,albo sluchac go jak mi jeczy w domu i wymysla jakies cuuuda!!!!

a ja znow mam chcice jakas dziwna i naszlo mnie na pizze/....trzasne z tego przepisu Wielkie Żarcie - Przepis - PIZZA bez drożdzy
jaka wyjdzie? - zdam relacje pozniej;-)

Barmanka - te tabsy nazywają się OVRANETTE - tak chyba sie to pisało.... już nie pamiętam.
Ale właśnie "pogrzebałam" w necie i doszukałam się, że jest cos takiego jak Microgynon 30ED - zapytaj o to.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry