reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

heloo,
nie ma to jak od rana w kuchni urzędować :confused2:

Ewelcia, Szym wymiata! Zainspirowałaś mnie, muszę przemyśleć zakup "normalnego" rowerka ;-):-)

Katrina, Madbebe
, prosze oto linki. Tu możecie sobie poczytać o co lotto, jest tam opisane jak się dokładnie zmierzyć. Brafitting by Maheda
a tutaj bardzo przydatna stronka gdzie opisane są różnice w rozmiarówkach między różnymi firmami.
https://spreadsheets.google.com/pub?key=pxpi6szJEGjb8-r-aEKk9Hw&gid=1
Ale moim zdaniem i tak warto wybrać się do brafiterki, ona precyzyjnie dobierze rozmiar, poleci model stanika i powie jak układać piersi w miseczkach. Taka mała sugestia z mojej stronki - idźcie sobie w Polsce, bo tutejsze to pożal się Boże!! (byłam u dwóch, Mark&Spencer, Debenhmas, mogłabym poemat napisać na temat ich "brafitingu":laugh2::baffled:).

Madbebe, czyś Ty oszalała :szok:? Kto ósemki leczy? :szok: Ty chyba za dużo kasy masz i nie masz co z nią robić :-p Kochana, gdy psuje się ósemka to się w piiii... wyrywa. Nie warto leczyć..

Asienka, super że się małej poprawia. I dobrze bo pogoda się poprawia więc szkoda byłoby dziecko w domu trzymać :tak:

Aniaa, piękny teledysk, też go lubię. A w tych kwiatach w tym klipie to się zakochałam:sorry:

Renni, nosz kurka to tylko pojawia się i znika :angry: napisałabyś co u ciebie, a nie tylko takie przypomnienie że jestem :-p

Lubiczanka, co dziś dobrego robisz na obiadzio? Moi mają zupę pieczarkową a ja salomona:tak:

spadam się szykować do gp...tak mi się nie chce tyłka z domu ruszać że wrrrrr....

reklama
Witam.Ja dzis szybko wstałam,ale sie wyspałam:tak:.Dziś wizyta u GP.zobaczymy co tam bedzie mówic.
Lubiczanko Igorek dziś ma wizyte tą 2tyg.i ja na ściagnięcie szwów.
Wilwia mi kiedys torebka pleśnia zaszła, i musiałam ją wywalić.Bo mi nie zeszło.
Asienko dużo zdróweczka dla córuni.
Miłego Dzionka.

Gliwa-ahaaaa;))no ja się nie orientuję w kalendarzu wizyt:/
Barmanka-no kurka właśnie nie wiem...do sklepu pójdę i zadecyduję-a pogoda(tfu tfu)jest,więc muszę korzystać;)

Barmanko ja tez ostatnio korzystalam z podobnych linkow i tez wyszedl mi ?b.dziwny rozmiar i wiesz co?znalazlam go w NEXT:-)cyckonosz jak dla mnie super!!!dobrze dopasowany i rozmiar jak trza;-)

lece jakis obiad upichcic...bo po 13 wybywamy na spacer:)....piekna pogodasie zrobila:)

ja tez mam ósemki poleczone:rofl2:ale faktycznie nie warto bo znow popsute i trza wyrwac:baffled:

barmanko-a skąd mnie wiedzieć takie rzeczy?Ząb to ząb; jak się da,to leczę:sorry:
Mi się tak w ogóle wydawało,że mnie 5ka boli,ale z nią wszystko OK.Na 7mce mam czarną plamkę, przy szyjce, od kilku lat już i na początku mi mówił,że to 7mka,a później,że nie-jednak się pomylił (bo 6ke mam wyrwaną) i to właśnie 8mka jest przyczyną bólu.
I tak wydaje mi się,że mnie naciągnął,ale co ja mogę ?:confused2:

witam :-)
ale naskrobałyscie :szok: jakos nie podrodze mi do kompa i mam zaległosci :baffled:
to tak na szybciora narazie

Barmanka ale czadowo wygladasz w tych włoskach :tak:pasuje Ci. a sunus jaki przystojniacha ;-)
Ewelcia to sie teraz na pewno nabiegasz za małym :-p
Wilwia fajny avatarek :tak:

wizytujacym udanych wizyt
chorowitkom zdrowka

PS Barmanka fajne linki na pewno skorzystam, dzieki:tak:

milego i slonecznego dnia zycze

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

U nas jeszcze słoneczko i cieplutko :tak:
Ciekawe czy zdążę pranie wywiesic na dwór.

Moje pomidorki w namiocie rosną jak oszalałe,już jest pełno,ale jeszcze zielonych.Oj będzie wyżerka za jakiś czas :-D

Madbebe oj ja też nie leczę ósemek,od razu do wyrwania się nadają,no ale dentysta może na jakiś czas odwlec wyrwanie poprzez zaleczenie...choc rzadko kiedy to robią.Oby posiedziała na swoim miejscu jak najdłużej :-)

Asieńko Zdrówka dla Anusi.

Ja już odzyskałam swojego dawnego synusia.Śpi w nocy i apetyt mu wrócił.Dziś przyszedł list na zaległe szczepienie na wtorek za tydzień. :tak:

Barmanko udanej wizyty u Gp.nie doczytałam tylko po co tam leziesz :-p
I co juz tam w kuchni od rana pichcisz?

Ja zaraz pojadę po frytki na obiad,nie chce mi się pichcic.M przyleci z Anglii w nocy tak więc on nie musi miec obiadu,a moja cała trójka dzieciątek chce frytki.:-D

No i jeszcze pleśniaka muszę zrobic,bo Sandrze posmakował,a że w poniedziałek już leci do domu (chlip,chlip :-( ) to zrobię jeszcze raz :tak:

Gliwa teraz jak masz dzieciątko to zobaczysz jaka wspaniała służba zdrowia jest he he.Ale ja nie narzekam,kwestia przyzwyczajenia ;-):tak:

Idę na kawkę :tak:

Do góry