reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tabasia, ja tam lubie sporty extremalne :-D
Z tym masłem to ja kiedyś filmiki na jutjubie oglądałam, i stwierdzialam noł łej :no:
Hmm dziwna sprawa z tutejszym masełkiem.. A jakie kupiłaś (jakiej firmy)? I do czego używasz tego masełka?

aaa zapomniałam napisać, jak wiadomo byłam dziś u gp, specjalizacja jej to pediatra ;-) no i zapytałam jeszcze raz o tą soją dla chłopców. Powiedziała Absolutnie Nie.... No to ja już teraz nic nie czaje :eek::eek: jedna pediatra mówi że wolno po 6 miesiącu, druga że nie (w żadnym okresie życia dziecka)...

reklama
Tabasia - mojego eks rodzina mieszka w Krakowi i Tarnowie i pamiętam jak zawsze te biedne dzieci na pole wysyłali... hihi.
Żartuję, wiem, że każdy rejon nieco inaczej określa wyjście na dwór.

Aureliamarcel kojarze, kojarze :tak:
Katrina, bo my z dworu wychodzimy na pole, a inni z pola wychodza na dwor :-D:-D:-D o taki zarcik a co! ;-)
Barmanko maselko z firmy Avonmore pure unsalted irish butter. Ja smaruje nim chlebek Alexowi i uzywam do wszystkiego innego, sosow, zup (jak trzeba), ziemniakow i innych warzyw, rybe czesto jak pieke w folii to posmaruje maselkiem, pyszniutka wychodzi!

dobry wieczor panie :-)
Tabasia-hihi z ust mi ten zarcik wyjalas :-D(inni wychodza z chalpy na dwor :-p)ja tez z okolic Krakowa :-) gratuluje zdania egzaminow;-)
Gliwa- nono maly rosnie az milo :tak:
Barmanko-moj Norbert pil od 3miesiaca mleko na bazie soi bo mial skaze i pediatra/arelgolog w pl mi go przepisala wiec nie wiem co jest nie tak:eek: co lekarz to inna opinia:baffled:
AsienkoR-jak Ania sie czuje ??
niewiem co mialam jeszcze komu pisac za duzo produkujecie:-D

Tabasia fajnie ze jest ktos z okolic ;-)

czytam Was ale jakos mi wsio ulatuje dzis i nie wiem co komu :sorry::eek:
chyba sie musze odstresowac bo tylko dom i mały :confused2:

moj mi wczoraj cisnienie podniusł bo zjarał mi dekoder polsatu :eek::angry: mamy jeszcze n-ke ale w salonie a ta byla w jadalni taka mini 7 programow ale maly jim jam ogladal. dzwonilam pytac o multirum w n to sobie zycza doplacic 400 zl za dekoder i 140 aktywacja :angry: powariowali bo w polsacie chca 40 zl za dekoder. no nic trza sie zastanowic co lepsze :confused2:

jutro popsze wiecej

dobranoc :-)

ooo i jeszcze jedna mamusia z okolic ;-)

Marcysia to Ty ziomalka jestes ;-):-D a skad dokladniej??
Barmanko no ciekawe to smarowidlo, ale to chyba taka bardziej margarynka co?
Nie ma jak maselko jednak :-p ja uwielbiam :happy:

No ja tez juz zglupialam z ta soja :eek: tu mm dla noworodkow, a tu, ze nie mozna produktow sojowych.

reklama
Gliwa to dobrze, bo ja MIESIAC bralam przeciwbolowe. Achhh nawet nie chce pamietac tego :no: Kichac, kaszlec i smiac sie nie moglam, bol taki jakby mnie ktos nozem na zywca kroil :baffled:

Ruch sie zrobil wieczorkiem, Matki Polki zamiast spac juz to na necie siedza :-D:-D

Do góry