reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziewczyny ja was wszytskie zabiore ze soba:D
2.gif

:-)

Lubiczanka ale Ci sie trafiło :tak:ja tez ostatnio kupowałam małemu 3 czapki a skasowala za 2 :-D tez sie szubko zawinelam i poszlam :-p
Kamcia dzieki rozejrze sie :tak:
Aga irlandia sliczna Ksiezniczka, jeszcze raz gratulacje ;-)
Anineczka super ze nocka lepsza :tak:
ViKamcia no ja kupuje tez gdzie indziej, ale ten sklep mam po drodze z poczty i zawsze cos kupie :-p

spacerki zaliczone, makowiec stygnie, mały cos marudny chyba szybko podnie dzisiaj a pozatym nuudy :-D
do pozniej ;-)milego wieczoru zycze

Hello:-)
Aga Irlandia ale slicznocztka z Viktorii,jeszcze raz gratulacje:-)
Tabasia no Twoj model to slodziak,zreszta przekonalam sie na zywo:tak:
A my dzis po super imprezce:-)Bardzo dziekuje dziewczynki,Tobi ma co robic:-)
Mi tez marza sie jakies wakacje w cieplym kraju,tylko jeszcze troche bedzie trzeba poczekac.Moj maz dzis zostal w domu,ale jakos nie wyszlo nam to na dobre,bo caly czas sie klocimy:-(Zwalmy to na pogode:tak:

Aga no w końcu sie doczekałaś słodziutka jest kruszynka:)
Wilwia sto lat dla Tobiego!!!:)
Anieczko to dobrze że Antek już lepiej przesypia.
Dobranoc

Hejoo,
boszz jaka ja ciągle zmęczona się czuję :zawstydzona/y: nie wiem czy to Starość nadchodzi, czy też są to efekty Nic Nieróbstwa :eek:

Renni, gdzie byłaś jak Cię nie było?:sorry2:

Aurelia, ja wiem że człowiek musi mieć jakieś zainteresowania w życiu :cool2: ale na gry komputerowe jestem cięta :evil:
Echhh, miło wspominam czasy kiedy z całą rodzinką pokoleniową (mama, babcia) grało się w Eurobiznes, czy Chińczyka, albo w karty...
Z książkami nie pomogę, dopiero co sama zaczęłam nadrabiać zaległości :-( Jestem na etapie sagi o Wampirach :tak::-)

Katrina, ja z moim też świruje w domu, wymyślam mu zabawy, ale Marcel jest na etapie - wszystko dobre na 15 minut. Nie mogę się doczekać momentu kiedy to zainteresowanie będzie dłuższe.

Aniaa, wysłałam Ci pw.

Madbebe, pewnie że lepiej zęby w Polsce wyleczyć. A może zrób sobie wcześniej prześwietlenie zębów? Jak nie wiesz który to można zrobić ze 2 fotki, na jednej fotce na pewno 2 ząbki Ci się załapią. teraz na prześwietlenie nie trzeba mieć skierowania od stomatologa.

Lubiczanka, Ty farciara jesteś wiesz? :cool2: A ja Ci już chyba kiedyś pisałam... "bogatemu to i byk się ocieli" :-D:-D hihi super! Korzystaj jak dają :tak:Ja też lubię takie zakupki, czasem coś wpadnie, nie tak często jak kiedyś, ale...

Julia, jeśli chcesz to ja Ci w tej Hiszpanii walizki będę nosić, lemoniade przez słomkę Ci podam, pot z czoła obetrę - ale plisssss tejk mi plissss

Gliwa, hihi ja pamiętam swe podekscytowanie podczas pierwszego spaceru z Marcelem:-)

Aga, śliczna mała.

ViKamcia, ja gdy karmiłam nie chodziłam na solarkę.

Wilwia, wszystkiego dobrego dla Tobiaszka!!

reklama
bry wieczor:-)

lubiczanka to ci sie fartnęło,mi tez tak raz w supervalue:-)

barmanko ja to bym ze swojego sie nie posmiała z pampersa bo on więcej sie mały zajmuje bo siedzi w domu a ja pracuje:-)ale jak mu powiedziałam to sie śmiał:-D

wilwia juz pisałam na FB ale i tutaj 100 latek dla syncia!!

Do góry