reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Tichonek narazie chcemy sie spotkac z prawnikiem i zobaczymy co powie

Barmanko bylabym wdzieczna gdybys sie dowiedziala

Julia to sie wygrzejesz na slonku :-)

J pojechal do pracy,zaraz biore sie za obiad na spacer nawet nie wyjde z dziewczynkami bo juz kropi:wściekła/y:

witam!

Ruch niewielki jak to w weekend,ale chociaż nie miałam wiele do nadrabiania;-)
Ząb mnie pobolewa już któryś dzień.Niby nie mocno i w sumie ciężko dokładnie stwierdzić który to,ale już się umówiłam na wtorek,bo przecież nie będę go w Irl leczyć..:dry:Ciągle coś..:dry:
A jeszcze dowcipny lekarz mnie czeka :blink:

anineczka-jak tam nocka?Mam nadzieję,że nie najgorzej:sorry2: ..i ten pleśniak:rolleyes::cool2:
A że piana taka - mniaaaam jak dla mnie.Mnie nie zawsze taka wychodzi,a właściwie rzadko:sorry2::nerd:
A u nas dziś pączki :-p

asienka-zdrówka i oby tym razem ch***rstwo poszło sobie i już nie wróciło:tak:

Tabasia
- piękne fotki!
Ja swego dziecka też ostatnimi czasy nie poznaje :sorry2: i mam szczerą nadzieję,że z wiekiem jej przejdzie, bo inaczej, jak ewelcia, nie zdecyduję się chyba na 2gie :dry:

julia-miłego odpoczynku!:tak:

Miłego weekendu.Tu jeszcze pn. wolny,bo święto
:blink:

:-)

Maly spi, pogoda nawet bo sloneczko swieci, ale zapowiada sie nudny dzien :confused2:
dziewczynki moze czytalyscie jakies dobre ksiazki i polecicie mi jakies tytuly ;-) cos w rodzaju " milosc nad rozlewiskiem"(czytalam wszystkie 3) takie lekkie do wieczornego czytania :tak:

do pozniej :-)

Aureliamarcel-no ja niestety od 3lat z książkami jestem w tyle:((
Julia-ładnie tak nas szczuć:/
my właśnie wróciliśmy z Clonmel-laptopa zawieźliśmy-może da się coś z nim zrobić:/poza tym zakupki-przede wszystkim spożywka,ale...weszliśmy do sklepiku z zabawkami i ubrankami dla dzieci.i wynalazłam dla Dominisi sukienusię i czapeczkę-kapelusik.Miałam za to zapłacić 17.50...daję babce 20e a ona mi daje resztę-17.50...nie pytając o nic zabraliśmy się stamtąd i koniec końców obie rzeczy mam za całe 2.50:)))))

reklama
Aureliamarcel-no ja niestety od 3lat z książkami jestem w tyle:((
Julia-ładnie tak nas szczuć:/
my właśnie wróciliśmy z Clonmel-laptopa zawieźliśmy-może da się coś z nim zrobić:/poza tym zakupki-przede wszystkim spożywka,ale...weszliśmy do sklepiku z zabawkami i ubrankami dla dzieci.i wynalazłam dla Dominisi sukienusię i czapeczkę-kapelusik.Miałam za to zapłacić 17.50...daję babce 20e a ona mi daje resztę-17.50...nie pytając o nic zabraliśmy się stamtąd i koniec końców obie rzeczy mam za całe 2.50:)))))
o tak ładnie ładnie:D a tak serio to nie ale juz nie moge sie doczekac goracej hiszpani i przed wszystkim spotkania z MAMA:D

Do góry