reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Julia-wcale Ci się nie dziwię:)a i zazdroszczę-nie tyle Hiszpani co właśnie spotkania z Mamą:)
Ewelcia-a no właśnie:)))Powiedziałam J,że częściej musimy tam robić zakupy;))))

Witam
Ja po pracy uff no busy jak cholera , jeszcze teraz jakieś zakupy planowanie kupe spraw do zalatwienia. w Pon L leci po Oliviera na tydzień więc będe sama:/
Julia weż mnie ze sobą do Hiszpani tutj można deprechy dostać:/
Anieczka ach ten pleśniak mniammmm
Gliwa gratulacje!!

Książki mogę polecić autorek Katarzyna Grochola i Monika Szwaja bardzo fajne książki piszą:)

Akcja z pampkiem mnie rozbroiła hihi, ale zapomniałam o tym ostatnio napisać:)

Co do wiadomości i tv to nie oglądam ostatni wogóle nie ma nic w tej telewizji, czekam aż wrócą moje seriale i moje wieczory. A tym czasem mniejsze rachunki zapłace hihi.

Ostatnio zajmuję sie wyprawką Oliviera do szkoły, organizacją urodzin, chce mu troszke pokój przemeblować więc mam co robić hihi
No nic uciekam
Miłęgo weekendu

Boziu Aga jaka słodycz w Twoich rękach :rolleyes2::rolleyes2:
Ale podobna do Mayki,no właśnie jak ona reaguje na siostrę?
Kiedy zamiana? :cool2: Odchowaj do grudnia :-D

Witam.

madbebe piana osiadła po wyciągnięciu pleśniaka z piekarnika,ale tak rosła w piekarniku,że wierzch mi się lekko przypalił.No ale śladu po cieście już nie ma.Nawet Antek się skusił :-D

Dzisiejsza nocka lepsza,tylko jedna pobudka o 2;20 a później po 6,czyli już się nie budzi na przeciwbóle co 2h a co 4h,tak więc chyba zaczyna byc dobrze.
aaaa i schudło mi dziecko 1,5kg :shocked2:

Ale poszedł teraz na spacer z Sandrą z przykazem nie kontaktowania się z innymi dziecmi i zakazem biegania.No bo już prawie 2 tygodnie siedzi w domu,jobla idzie dostac :baffled::dry:

Idę pomyc podłogi,wczoraj to mnie brzuch się napinał i więzadła tak dawały czadu,że myślałam,że zejdę z tego świata :-p

lubiczanko ale ja sobie zawsze mówię , to wieczorem wejdę .. to wejdę jutro jak dziewczynki będą spały
to moze wieczorem bo musze poprasować :-p i tak wychodzi ze kilka dni mija a ja dopiero wchodze :zawstydzona/y:
gliwia Igi jest boski!!!
no i jeszcze tu pogratuluję Adze :-)
sama nie wiem już w którym wątku powinnam pogratulować:sorry2:
malutka jest słodka :-)
aureliaimarcel też kupuję dzieciom rzeczyw name it , super są :-) a tak to różnie gdzie się mi coś spodoba :-D
tabasia słodki model :-)
asienko r zdrówka

a u nas wczoraj był cyrk..
Viki szalała z radości... wymalowali jej motyla na twarzy aż chciała pani zabrać lusterko tak się oglądała hehe :-p jezdziła na wielbłądzie i kucyku.
ale była szczęsliwa :-) Emma też patrzyła z zaciekawieniem :-)
to by było na tyle ... yyyy
dużo miałam nadrabiania więc jak coś pominęłam to przepraszam :-)

aha 2 pytania..
gdzie w Ennis mogę przebić dziecku uszy (tsam gdzie przebijałam Vi już nie ma salonu :-( )
mam taką cichą nadzieję że gastone mi pomoże:zawstydzona/y:
i 2 pytanie czy karmiąc piersią mogę chodzić na solarium??? p;rzy tej pogodzie nie da sie opalić a ja po 2 ciążach jestem blada :dry:

reklama
Do góry