reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Marcysiu zrobię tak,ale niech no poczeka aż urodzę,zostawię mu całą świętą trójcę a sama wyskoczę na browarek :cool:

AsieńkoR oby leki pomogły :tak::tak:

Tabasia jaka słodycz się do nas uśmiecha :-D:rofl2:

No nic to,obiad zjedzony,a teraz czas na kawkę z pleśniakiem :rofl2:
Zrobiłam z przepisu mamy i wyszedł przepyszny,choc w piekarniku nie wyglądał bo piana tak urosła,że modliłam się by nie uciekła z blaszki :sorry::laugh2:

Lubiczanko dzięki za wiarę we mnie :)) Pewnie dam radę,tak sobie marudzę,ale już chyba wszyscy mamy dośc,a młody najbardziej....choc on tam rześki rano wstaje i nic nie pamięta z nocki :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Asienko zdrowka zycze!! oby leki pomogly

Ewelcia to super ze Wam sie dobrze mieszka:-)

Dzis dzwonili ze szpitala i na wtorek mam wizyte J sie pyta czy nie mozna w poniedzialek bo z Lenka mamy na wazenie itp to lekarz powiedzial ze go nie bedzie i mamy przyjechac we wtorek,J dwa dni akurat ma wolne i dwa dni beda rozwalone przez to jezdzenie no ale coz jak mus to mus.
Wyniki przedstawie z Polski a jesli beda chcieli mi pobrac krew w szpitalu to sie nie zgodze i tyle nie chce sie stresowac

Mam pytanko poszukuje prawnika mozecie kogos polecic?Z gory dziekuje

Aniaa podejrzewam,że w szpitalu nie będą nawet chcieli spojrzeć na wyniki z Polski:sorry:Jak ja w szpitalu pokazywałam wynik z Polski to mi powiedziano,że one ich nie interesują,mogę mieć wynik tylko od nich albo od GP:sorry:
A co do prawnika,nie pomogę:no:...Chcesz się ze szpitalem sądzić?

Tabasia śliczny ten Twój model:tak:
AsienkoR szybkiego powrotu do zdrówka.
Ewelcia fajnie że jesteście zadowoleni z mieszkania.
A dziś synuś był pierwszy raz na dworzu,wystawiłam go na ogródek.:-)
Dzionek minął oki.troszke poprałam,pozniej koleżanka przyszła na kawke.Pogoda mnie drażni,pada przestaje i tak w kółko.

Hejoo,
wiecie co, przez tą pogodę doła mam jak nie wiem co... wykończy mnie ten klimat :-( też tak macie?....

Tabasia, piękny avatarek. Mały faktycznie wygląda na Denisa Rozrabiake :-D

Katrina, Ty zboczylusku Ty :-p:-D:rofl2:
Gratki dla wytrwałej Alinki:tak:

Aga Irlandia, moje gratulacje!!

Tichonek, mnie nigdy tuńczyk nie uczulił, więc nie pomogę.

Madbebe, nie pomogę z kurierem, niestety. Wysyłałam tylko raz z Polski paczką, telefon "od kogoś" i już się więcej na nich nie zdecyduję!

Aurelia, matko Ty to masz z tym swoim graczem :eek::eek: weź mu wyszukaj jakieś zajęcie domowe, prasowanie, zmywanie, a może ogródek masz? tam jest dużo do zrobienia :sorry:

Asienka, poprawy zdrówka życzę!

Ania, niestety musze potwierdzić słowa Tichonka :-( nawet nie zerkną na wyniki z Polski (ja miałam wskazanie do cc ze względu na wadę wzroku, mówię o porodzie z Marcelem).. co ja wtedy przeszłam to moje :-(
Co do prawnika, moja kol (z innymi kol) mają jakiegoś prawnika, prowadzi im sprawę w związku z ich pracą, wiem że chłopak jest na Tallaght. Jeśli chcesz to mogę się jej wypytać czy koleś rzetelny, czy poleca. Albo jeśli chcesz to mogę Was wymienić numerami gg.

Historii dalszej z pampkiem nie mam dziś, nadal wisi na suszarce :eek: stary tego nie tknął a ja sukcesywnie udaje że nie widzę :confused2:

Hej lasencje!!!:-)
Dawno mnie tu nie bylo i w ogole nie jestem w temacie:eek::eek::sorry:
anineczko-mialas nosa, ze bedzie synus:tak:gratuluje !!!!!
tabasia-super model!
barmanko-nie dolkuj sie!!
asienka-zdrowka!
ewelcia-fajnie, ze Wam sie super mieszka w nowym domku:tak:
Milej nocki!

reklama
no to ja z wieczora jeszcze a co :-D

dziecie spi wiec luz, lampka winka i nyny.. no skakac juz nie bede ( czyt. kinect):-D

anineczka oby nocka mineła spokojnie:tak:
Lubiczanka, Marcysia moj tez do głowy dostaje od siedzenia w domu, a najgorsze jak pokazuje papa a ja do niego ze pada i nie pojdziemy, a on i tak nie rozumie :-( nawet nie ma sie z kim bawic , bo kolezanki to maja dzieciaczki takie po 5 miesiecy :tak:
Barmanka no mam takiego grajka w domu :-D ale gra tylko jak mu pozwole i jak maly spi, ogrodek w sumie jest jego obowiazkiem a reszte to wole sama zrobic, chociaz zrobi wszystko ale nie po mojemu co mnie potem denerwuje i musze poprawiac :-D ale malym sie duzo zajmuje.. a TY sie nie doluj.. mam nadzieje ze szybko minie, i lepszy humorek wróci ;-) a co do pampka to podziwiam, ja bym nie wytrzymała :-D

milej nocki :-)

Do góry