Ale fajnie poczytac pogaduchy ciężarówek i powspominac :-)
Didi, ja też w ciazy miałam wrażenie, że młody mi zaraz zrobi "akuku" tak mi się tam pchał
A podczas porodu okazało się, ze załkiem wysoko jest ułożony i wcale Mu się nie spieszy. Ale dla spokoju sprawdzic warto.
Moniadn, widziałam Cię dziś w mieście, ale byłaś tak zagadana z mężem (chyba), ze nie zauważyłaś mnie.
Co do porodu, to głowa do góry, będziesz miło wspominała za kilka miesięcy.
Co do czarnoskórych lekarzy, to pamiętam, ze jeden mnie badał kilka dni przed porodem. Powiem tak-myślałam ze nie wstanę z łóżka
Nie wiem co on robił, ale po badaniu musiałam iśc pod prysznic, a położne zmienic prześcieradło. Koleżanka z kolei 2 tygodnie przed porodem też była badana przez czarnoskórego doktora i kilka godzin później urodziła (mimo, ze ją zapewniał, że spokojnie dotrwa do terminu, a nawet moze przenosic). Nie straszę i
nie staję o którejkolwiek ze stron sporu na tym forum (i niechcę miesza się w tą wymianę zdań-tak tylko mi się przypomniało), faktem jest, ze są raczej mało delikatni. Co nie zmienia faktu, że na pewno znają się na rzeczy i wiedzą co robią.
AsiaSzym, jeżeli masz zaplanowaną cesarkę ze względów zdrowotnych, to na pewno zrobią Ci cc. Głowa do góry, będzie dobrze.