reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Concita85 ja mieszkam w dublinie i chyba najdrozszej dzielniecy tzn jezeli chodzi o wynajem ale mysle ze 2500e na m-c to niezle i da rade wyzyc.mam znajomych co maja duzo duzo mniej i daja rade.jezeli bedziesz chciala jakies porady pisz na priva:)

Hejka,
ja z taką nieśmiałością wchodzę na Wasz wątek ... ale chciałam o coś zapytać :sorry2:
Czy orientujecie się może kiedy jest wyprzedaż w Next?;-)
(mam nadzieję że nie przegapiłam :zawstydzona/y: Z tego co pamiętam to zawsze jakoś pod koniec czerwca są...)
Pozdrówki dla Was !

Barmanko na pewno w lipcu :-)

Zgagus wszystkiego najlepszego, samych radosnych dni, pożytku z męża i pociechy z dzieci Buziak w nos i czolko :-D

Ja mysle ze 2500e na m- c to niezle na pewno da sie przeżyć
Zdecydowanie lepiej niz w pl za 2500zl
Jesli mozna spytać gdzie Twoj mąż dostał taka ofertę tzn w jakim zawodzie, bo na start to wg naprawde dobrze

Concita85 ja mieszkam w dublinie i chyba najdrozszej dzielniecy tzn jezeli chodzi o wynajem ale mysle ze 2500e na m-c to niezle i da rade wyzyc.mam znajomych co maja duzo duzo mniej i daja rade.jezeli bedziesz chciala jakies porady pisz na priva:)
Dziękuję za info :) No i chęć pomocy wrazie czego :)

Ja mysle ze 2500e na m- c to niezle na pewno da sie przeżyć
Zdecydowanie lepiej niz w pl za 2500zl
Jesli mozna spytać gdzie Twoj mąż dostał taka ofertę tzn w jakim zawodzie, bo na start to wg naprawde dobrze

No ja cudów nie oczekuję typu jakies wyjscia, wakacje czy nie wiadomo co :) Ma starczyc na mieszkanie, oplaty i wyzywienie dla nas i maluszka :)
On jest informatykiem - dokladnie jaki dzial to ci nie powiem (zebym to ja wiedziala :p) ale glownie chodzi o administracje sieci itd. jak liczylismy to na poczatek jest okolo 2500, jesli wszystko byloby ok i po roku dostanie kontrakt to kolo 3200. Tylko to wiadomo jak jest... poki co palcem po wodzie pisane :) Najpierw musi sie sprawdzic :)

Concita85 rozumiem, tak myslalam ze Moze w IT ;-)
pamiętajcie ze jeszcze jest podatek universal social charge oraz składki na emeryturę, a ty jak sie nastawiasz na ewentualny wyjazd?
Chcialabys? W Pl aż tak zle...?

Mi jeszcze została godzina pracy
Postanowiłam kupić dzieciakom walizeczki trunki
W koncu za 10 dni wakacje ;-)

BTW gdzie sie podziewacie?
Ewelcia u was ok?

Concita85 rozumiem, tak myslalam ze Moze w IT ;-)
pamiętajcie ze jeszcze jest podatek universal social charge oraz składki na emeryturę, a ty jak sie nastawiasz na ewentualny wyjazd?
Chcialabys? W Pl aż tak zle...?

Mi jeszcze została godzina pracy
Postanowiłam kupić dzieciakom walizeczki trunki
W koncu za 10 dni wakacje ;-)

BTW gdzie sie podziewacie?
Ewelcia u was ok?

Dokładnie będziemy liczyć jak się w ogole zdecydujemy na taki wyjazd. Mi jest wszystko jedno, nic mnie tu nie trzyma... siedzę na wychowawczym za "psie pieniadze" a moj M. w ciagu dnia pracuje, a wieczorem lata po klientach wiec mam go niewiele, tam na poczatek zarabialby calkiem wporzadku no i nie musialby poswiecac swoich wieczorow. No a druga sprawa to firma w ktorej w tej chwili pracuje ciezko przedzie bo wlasciciel zle rozporzadza :/ Wiec podejrzewamy ze na przelomie kilku miesiecy to zamknie :/

reklama
Dzień dobry:)
Daniel dziś przydreptał po 5tej(a poszedł spać po 21szej-grrr)i tyle jeśli o temat snu chodzi:/
Concita-mam nadzieję,że plany ułożą się po Waszych myślach i już wkrótce powitamy Cię na stałe w gronie Irlandzkich Mam:)
Gastone-uuuuu-zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!się namęczycie:(
Barmanka-a na co polujesz?;))))
Monidan-to Dzieci z nowymi walizkami pewnie teraz tym bardziej się doczekać nie mogą?:)))
Noooo-my po wczorajszej imprezce mega zadowoleni-mam nadzieję,że goście też:)Po mimo zmiennej pogody dmuchany zamek ocalił nam życie,bo dzieci pewnie dom by nam rozniosły;))))zaraz powrzucam kilka fot;)
GEDC0572.jpgGEDC0588.jpgGEDC0586.jpgGEDC0582.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry