reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

DSCN8239ad.jpgDSCN8259d.jpghej dziewczynki wpadlam tylko wkleic zdjecia mojego synalk

DSCN8247c.jpga :))jeszcze brakuje mi troche sil wiec porod opisze innym razem mam ndzieeje ze nie macie mi za zle a oto NIkolas ur 3.06 godz 5.32am waga 3560 iDSCN8252ssss.jpg 48cmpoprzez cesarskie ciecie co sie pozniej okazalao maly mial dwa razy owinieta pepowine wokol szyjki.naszczescie skaczylo sie wszystko dobrze:))DSCN8279v.jpg

reklama
Zobacz załącznik 360894Zobacz załącznik 360893hej dziewczynki wpadlam tylko wkleic zdjecia mojego synalk

Zobacz załącznik 360892a :))jeszcze brakuje mi troche sil wiec porod opisze innym razem mam ndzieeje ze nie macie mi za zle a oto NIkolas ur 3.06 godz 5.32am waga 3560 iZobacz załącznik 360891 48cmpoprzez cesarskie ciecie co sie pozniej okazalao maly mial dwa razy owinieta pepowine wokol szyjki.naszczescie skaczylo sie wszystko dobrze:))Zobacz załącznik 360890
heee ale dziwnie mi ten post wyszedl

Biola-no cóż za rozkoszny maluszek:))))
Misia-rzeczywiście Al popadł w jakieś dziwne huśtawki nastroju...może chce na siebie uwagę zwrócić?może zazdrość przez niego przemawia?Ja aż się boję co to za trauma dla Danilka będzie jak wrócę z dzieciątkiem:/
Kasiuleczko-ja tam w życiu nie pozwoliłabym dziecku na takie przesiadywanie po nocy:/

Ciao!

Dranissimo-szczepia i wypad ;))))...a tak powaznie to nie wiem,bo nie pytalam ale te szczepionki sa skojarzone i maja gotowe mieszanki wiec nie sadze,zeby ci je mogli porozdzielac.

Witam reszte:) Pogoda piekna prawdaaaa???? :/ a w POlandii piekielko...zal mi sciska poslady!!
Kto chce moje starsze dziecko??? Oddam za pol ceny!!!!! Za kilka dni moze nawet zaczne doplacac dla chetnych,wystawie na ebayu,allegro i done dealu! Doprowadza mnie bowiem do rozstroju nerwowego i zaczynam sie zastanawiac nad wyskokiem z okna sypialni...Alex od momentu kiedy otowrzy oczy o...5 rano....do wieczora wpada w histerie co 10 minut! Histeria nr 1- nie chce sie ubrac rano, hist nr 2- nie chce myc zebow, hist nr 2- nie chce sniadania, hist nr 3- chce inne kreskowki, inne zabawki (nie,nie te i nie,nie tamte),baw sie ze mna na dywanie,wstan z dywanu, zejdz na dywan..., chce kanapke-nieeeee...jaaaa nieeee chceeeee kanapki,chce sok! nieeee....nie sok,jogurt!....w sklepie kazdym histeria (chce jechac w koszyku-nieeee...chce isc na nogach). Przysiegam,ze zwariuje na dniach!! Obydwoje z Aaronem funkcjonujemy jak roboty w domu, zmieniamy sie tylko dziecmi.Kazdy dzien ustalony jest co do minuty,cale schematy mamy...Aaron to juz wogole stwierdzil,ze on juz jednak nie chce jednak corki!! hahaha...i ze woli robic po 100 godz tygodniowo niz zajmowac sie dziecmi...hahaha. Slowo daje...jak dziewczyny sobie radza z wieksza iloscia dzieci??????? Czizas krajsassss....Tymcio bylby anielski gdyby nie jego brachol. Jak ten zaczyna wyc to maly sie wybudza i mamy duet! Najgorsze to to,ze noce tez do doopy bo Alex sie drze pol nocy przez sen. NIEEEEE, MAAMMAAA, NIEEE CHCEEEE. Dodatkowo nie chce spozywac pokarmow. W sensie-obiadow. Chce jesc tylko i wylacznie ziemniaki!!! Pochlastam sie.
No to ponarzekalam na maxa,ale co ..o czyms trzeba napisac:)
Nie wiem co mam komentowac bo jakos cicho tu ostatnio wiec spadam.
Ciaooooo

Misia uwierz ,ze z wieksza iloscia dzieci da sie zyc:-Dpodejrzewam ,ze dojdziesz do momentu,w ktorym poukladasz sobie wszystko i bedzie lepiej:tak:ja im wiecej dzieci mialam tym wiecej czasu dla siebie potrafilam wygospodarowac:) a pomocy z nikad mialam i te najstarsza 3 dziewczyn sama praktycznie wychowalam,bo maz ciagle pracowal:)
trzymam kciuki za polepszenie zachowania Alexa:)

pozdrawiam

misia dasz rade,u mnie też była mała różnica wieku bo rok i 8 miesięcy,mój mi nie pomagał,wstawałam do 2 w nocy jeden rzy cycu,drugi z butlą,nie było łatwo ale weszłam w wprawe i było juz tylko lepiej:tak:a teraz przy trzecim to luz:-)

biola ogromne gratulacje!!!!śliczne maleństwo:-)

u mnie nuda,pogoda mnie dobija i szukamy domu do kupienia w pl bo sąsiedzi walnięci:baffled:mam ich dosyć,wczoraj sie bili i Damian byl świadkiem:szok:potem przeżywał:baffled:jeszcze z rok i uciekamy stad:sorry2:mam dosyć :baffled:dlatego nie kupimy nowego auta:no:

Ostatnia edycja:
hejka:-)
biola-slicznego masz synusia,duzo zdrowka dla Was :-)
misia-haha jakbym czytala o swoim Natanielku, dokladnie mam to samo:-D:baffled:wszystko mu nie pasuje, bajki chce co chwile inne, a o podaniu mu obiadu to juz nie wspominam,bo to koszmar chociaz oststnio zjada ogladajac bajke lub jak wie ze po obiedzie cos dostanie np.loda Za to serki i jogurciki moglby co chwile zajadac:baffled:.a wczoraj tak sie za nim wybiegalam po tesco ze myslalam ze padne :szok:Wydaje mi sie ze to sie zacza "bunt dwulatka".
Zycze Wam wytrwalosci i sily ;-)
WWrrrrrrrr jaka pogoda i lepsza sie nie zapowiada:wściekła/y: ja chce juz do Pl i wygrzewac sie na sloneczku!!!!
spadam sie zagrzac bo J w kominku zapalil:-) milego wieczorku

dziewczyny dziekuje b;)
mam pytanko karmie butelka czy wiecie jak zatrzymac nawal mleka moje piersi maja rozm xxxl jizyssssss i czuje jak sie nabieraja mlekiem pomozcie co mam zrobic, gdzies kiedys slyszalam zeby sie sciskac czy to dobry jest sposob:dry:

reklama
Do góry