Ciao!
Dranissimo-szczepia i wypad
)))...a tak powaznie to nie wiem,bo nie pytalam ale te szczepionki sa skojarzone i maja gotowe mieszanki wiec nie sadze,zeby ci je mogli porozdzielac.
Witam reszte
Pogoda piekna prawdaaaa???? :/ a w POlandii piekielko...zal mi sciska poslady!!
Kto chce moje starsze dziecko??? Oddam za pol ceny!!!!! Za kilka dni moze nawet zaczne doplacac dla chetnych,wystawie na ebayu,allegro i done dealu! Doprowadza mnie bowiem do rozstroju nerwowego i zaczynam sie zastanawiac nad wyskokiem z okna sypialni...Alex od momentu kiedy otowrzy oczy o...5 rano....do wieczora wpada w histerie co 10 minut! Histeria nr 1- nie chce sie ubrac rano, hist nr 2- nie chce myc zebow, hist nr 2- nie chce sniadania, hist nr 3- chce inne kreskowki, inne zabawki (nie,nie te i nie,nie tamte),baw sie ze mna na dywanie,wstan z dywanu, zejdz na dywan..., chce kanapke-nieeeee...jaaaa nieeee chceeeee kanapki,chce sok! nieeee....nie sok,jogurt!....w sklepie kazdym histeria (chce jechac w koszyku-nieeee...chce isc na nogach). Przysiegam,ze zwariuje na dniach!! Obydwoje z Aaronem funkcjonujemy jak roboty w domu, zmieniamy sie tylko dziecmi.Kazdy dzien ustalony jest co do minuty,cale schematy mamy...Aaron to juz wogole stwierdzil,ze on juz jednak nie chce jednak corki!! hahaha...i ze woli robic po 100 godz tygodniowo niz zajmowac sie dziecmi...hahaha. Slowo daje...jak dziewczyny sobie radza z wieksza iloscia dzieci??????? Czizas krajsassss....Tymcio bylby anielski gdyby nie jego brachol. Jak ten zaczyna wyc to maly sie wybudza i mamy duet! Najgorsze to to,ze noce tez do doopy bo Alex sie drze pol nocy przez sen. NIEEEEE, MAAMMAAA, NIEEE CHCEEEE. Dodatkowo nie chce spozywac pokarmow. W sensie-obiadow. Chce jesc tylko i wylacznie ziemniaki!!! Pochlastam sie.
No to ponarzekalam na maxa,ale co ..o czyms trzeba napisac
Nie wiem co mam komentowac bo jakos cicho tu ostatnio wiec spadam.
Ciaooooo