reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ewelcia a jak do tego doszlas ze to samiec :-)
Witam dziewczynki :-)
U mnie ostatnie 3 dni minęły tak szybko ze nawet nie wiem kiedy
Ale pewnie znów nudy nastana bo juz widze ze od jutra ma lac
Dobranoc mamuski ja ide poczytać Dom nad rozlewiskiem

hej, u nas tez do poludnia byla lipa, myslalam ze padac bedzie tak ciemno bylo-ale o 15 sie wypogodzilo i sloneczko ladnie swiecilo wiec zaliczylysmy dwa spacerki. A ja jeszcze siedze i nie wiem jak dlugo, znajoma poprosila mnie o przysluge i pilnuje jej synka od 21 bo ona wyskoczyla na male party,oj mlody strasznie wytrzymaly jest, moja po tym skakaniu padla (a maly smiga na PsP)
Buahhhhhh Ewelcia czyzby wasz królik chcial zaprzyjaznic sie z pilká lub balonem:-D????:-D

Witam:)
Kamcia-to zapodawaj zdjęcie;)
Kasiuleczko-przed 24tą młody jeszcze grał????Lo matko-współczuję jego rodzicom:/
Ewelcia-a to Wam tekiel niespodziankę zrobił:)))))))
A u mnie? w zasadzie nic ciekawego-tylko z soboty na niedzielę nic nie spałam,bo pawie i z drugiej strony leciało:(((Autentycznie myślałam,że zejdę...po 3ciej dołączył J:( a wczoraj musieliśmy do pl szkoły jechać-umierająca byłam...a dziś już jest oki-czekam aż się J obudzi i po głodówce zaserwuje mi jajeczniczkę:)))Miłego dnia Wam

witam, ehhhh my do 10 pospalysmy,wszystko przez to ze poxno poszlysmy spac.(ja dopiero o 2)
Lubiczanko ano przerabane maja Ci znajomi ale to wszystko przez to ze maly do szkoly nie chodzi ma isc w tym roku(bo ma 6 lat) wczesniej go puscili do szkoly ale mlody przez dwa miesiace taki byl znerwicowany ze garaczké dostawal. No i tak chodzi wlasnie spac o 23,24. Chcialam moja Olive polozyc wczoraj przed 21 ale lipa nie mogla zasnac chyba 30minut sie meczyla,(ehhh niech ta pogoda sie poprawi zeby mogla sie wybiegac) a z kolega tak sie wyskakala ze w 1minute zasnela:-)

No nic trzeba kawke wypic i zabrac sie za sprzatanko i obiadek.

Hej.A my wczoraj byliśmu u znajomych na grilku:-)Grilek sie palił na dworzu a my byliśmy w domku.Ze wzgledu na ta pogode.Ale fajnie było.Chłopaki po piwkowli,dosyć długo byliśmy.Pożniej poszliśmy wieczorkiem do Nas wzieliśmy znajomych ze soba,ale śmiesznie było :-)beka taka.
A dziś odpoczywamy z M,jeszcze leżymy w łóżeczku.Mój ma dziś wolne.
Pogoda dziś fajnie sie zapowiada.
Milego Dzionka.

Dziewczyny, ktore juz szczepily swoje maluchy. Czy jest tu cos takiego, jak wybieranie szczepionek? Chodzi mi o rodzaj szczepionki, bo sa takie z wieksza iloscia rteci i te niby drozsze, ze sladowymi ilosciami tego swinstwa...
Czy w ogole podaja jakies informacje na temat podawanej szczepionki, czy po prostu szczepia i wypad??

reklama
Ciao!

Dranissimo-szczepia i wypad ;))))...a tak powaznie to nie wiem,bo nie pytalam ale te szczepionki sa skojarzone i maja gotowe mieszanki wiec nie sadze,zeby ci je mogli porozdzielac.

Witam reszte:) Pogoda piekna prawdaaaa???? :/ a w POlandii piekielko...zal mi sciska poslady!!
Kto chce moje starsze dziecko??? Oddam za pol ceny!!!!! Za kilka dni moze nawet zaczne doplacac dla chetnych,wystawie na ebayu,allegro i done dealu! Doprowadza mnie bowiem do rozstroju nerwowego i zaczynam sie zastanawiac nad wyskokiem z okna sypialni...Alex od momentu kiedy otowrzy oczy o...5 rano....do wieczora wpada w histerie co 10 minut! Histeria nr 1- nie chce sie ubrac rano, hist nr 2- nie chce myc zebow, hist nr 2- nie chce sniadania, hist nr 3- chce inne kreskowki, inne zabawki (nie,nie te i nie,nie tamte),baw sie ze mna na dywanie,wstan z dywanu, zejdz na dywan..., chce kanapke-nieeeee...jaaaa nieeee chceeeee kanapki,chce sok! nieeee....nie sok,jogurt!....w sklepie kazdym histeria (chce jechac w koszyku-nieeee...chce isc na nogach). Przysiegam,ze zwariuje na dniach!! Obydwoje z Aaronem funkcjonujemy jak roboty w domu, zmieniamy sie tylko dziecmi.Kazdy dzien ustalony jest co do minuty,cale schematy mamy...Aaron to juz wogole stwierdzil,ze on juz jednak nie chce jednak corki!! hahaha...i ze woli robic po 100 godz tygodniowo niz zajmowac sie dziecmi...hahaha. Slowo daje...jak dziewczyny sobie radza z wieksza iloscia dzieci??????? Czizas krajsassss....Tymcio bylby anielski gdyby nie jego brachol. Jak ten zaczyna wyc to maly sie wybudza i mamy duet! Najgorsze to to,ze noce tez do doopy bo Alex sie drze pol nocy przez sen. NIEEEEE, MAAMMAAA, NIEEE CHCEEEE. Dodatkowo nie chce spozywac pokarmow. W sensie-obiadow. Chce jesc tylko i wylacznie ziemniaki!!! Pochlastam sie.
No to ponarzekalam na maxa,ale co ..o czyms trzeba napisac:)
Nie wiem co mam komentowac bo jakos cicho tu ostatnio wiec spadam.
Ciaooooo

Do góry