reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
bylam ostatnio swiadkiem jak gosc wjechal w tyl auta kobiecie.masakra oni wogole nie maja oczu.takiej rozpierduchy na drogach jak jest w irlandii to nigdzie nie widzialam :)

a wy mi sie na spotkanko szykujecie , ja tez chce poznac wkoncu jakas polska mamusie :( ale jestem niemobilna ale.zapraszam do siebie np. albo zabierajcie mnie i ja jade z wami hahah czasu mam mnostwo bo pracuje tylko w wekendy i wieczorami po 20 jestem w drodze i jezdze do klientek:)

moja mala ma w poniedzialek roczek jak ten czas leci.........
pozdrawiam

3razyM ty mieszkasz na headford rd?Jak cos to mozesz liczyc, ze cie zbiore ze soba jak jakies spotkanie umowimy.Mam po drodze. Wlasciwie moglabym cie odwiedzic, z corcia jezdze pare razy na tydzien do Galway. Moze w tygodniu?W poniedzialek nie mam nic do roboty.A dla corci najslodsze zyczenia na roczek!!!Moja ma 15 miesiecy, wiec mysle, ze swietnie z Twoja by sie "dogadala" :-D A chodzi juz czy jeszcze nie?

Larcia - szok! Dobrze, że nic Wam się nie stalo!!!

Ja przedwczoraj zapisałam się na egzamin praktyczny, w moim ośrodku czeka się do 6 tyg... Poczekam:)

larcia ich jazda mnie nie dziwi czego sie spodziewac jak zdaja prawko na wariackich papierach:) wazne ze sie nic nie stało bo czasem najmnieszy stres dla ciezarnej moze wyrzadzic krzywde.

no to widzimy sie w pon o 14 na kawke:)

asia mieszkam nie daleko wiec wpadniemy ktoregos razu:)

pozzdro

reklama
Do góry