reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam!

Nocka przespana...:-)-jak cudownie!Oczka Wikty tez lepiej,choć nie wiem czy jakaś ociupinka chociaż trafia do środka,takie wojny z zakraplaniem.Widocznie jednak tak...

A u nas pięknie.Wiatr ucichł,słonce świeci..Ja i tak sobie dziś daruje wyjście,bo jak Wikta zobaczy piaskownice to na pewno nie odpuści..:blink:

To po jaką cholere, jesli ten teedex taki niebezpieczny sprzedają go bez recepty :crazy:
Jest dużo niebezpiecznych leków..Jak Wilwia pisała-wszystko z rozsądkiem i będzie OK.Po prostu wiele matek przeginało...
Ja zrezygnowałam bo nie wiem do końca co wchodzi w skład tego leku i jak działa..

didi-ale się uśmiałam z tym rowerem:-D:-D:-DDobra jesteś!ha ha ha
wiesienko-zazdraszczam..:tak:-już teraz miłego wypoczynku życzę.Oby Wam tylko wulkan planów nie pokrzyżował..:dry::sorry2:
W Pl to dopiero masakra.Mama już 3dni bez neta..Straszliwa burza ponoć przeszła w niedziele:shocked2:
Eh,się chrzani ta pogoda..Moze rzeczywiście już niewiele nam zostało..;-)
kamcia-i nasz raczej nie przejdzie.Moze jednak nie będzie u Ciebie tak źle..Powodzenia!

idę bo gołąbki mam w planach..;-)

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja.
Ja sama z dzieciakami,J bardzo wczesnie wyjechal.Mnie tez brakuje auta,jutro juz powinnam je miec ;-)Chalupka posprzatana jeszcze miesko musze wstawic.
I nudy,nudy,nudy....
Ciekawe co u tichonka..

Witam

pogoda była piękna,do czasu :dry:
już leje :angry:

jobla idzie dostac :baffled:

Lubiczanko a gdzieś ty?

ewelcia u mnie po staremu :dry:
czyli nic mi się nie chcę :sorry2:

wczoraj widziałam Obamę w powietrzu nad naszym osiedlem :-D

madbebe cieszę się,że z Wiktorią coraz lepiej :-)

reklama
tak Joanny tez maja imieninki i fajnie sie zlozylo bo jednego dnia mam imieniny z coreczka;-):-):-D
Zuzka zjadla jakbluszko starte z soczkiem z marchwi i poszla w drzemke
musze poprzegladac zdjecia malej i zgrac na karte i wywolac, zawsze sama drukuje nasze zdjecia ale niunka ma tyle zdjec, ze sie nie wyrobie i wiecej na tusz wydam
Gliwa udanej wizyty w szpitalu
Pozdrawiam

Do góry