reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

gastone-ostatnio była afera z ta kodeina i w PL np. tez już ciężko jest coś z nią kupić bez problemów. Mój A. tez 'potrzebuje' kodeiny,On z kolei zażywa ja w postaci nurofenu plus:blink:
A ze 'pokaźne';-) masz dziewczyny,widziałam na NK. Śliczne są!:-)

reklama
To po jaką cholere, jesli ten teedex taki niebezpieczny sprzedają go bez recepty :crazy:
Dzieciaki w łóżkach, ide ogladac Deperatki, spokojnej nocy mamuski

A mnie tez tylko kodeina wlasnie pomaga i dodatkowo ja musze miec leki w kapsulkach..
A ja sobie juz leze w lozku.Dzieci spia i my tez dzis wczesniej do lozeczek bo ja oczywiscie z bolem glowy a J musi wstac wczesnie jutro.
Madebe wiecej zdjec na fb bo ja z nk wykasowalam bo na nerwy my juz troche dziala ten portal.

madbebe- lecimy w czwartek na Ibize, mam nadzieje sie wykurowac do tego czasu, zdrowka dla Wikusi :tak::-)
Ciekawe jak Tichonek dzis tzn czy wyszli ze szpitala. W centum paraliz, od rana zablokowane wszystkie ulice, sprawdzali nawet torby jak szlam do pracy:szok:, autobusy staly raczej a nie jezdzily:-(, mam nadzieje ze udalo im sie jakos z rana bo potem to juz i pewnie kolo szpitala zablokowane bylo wszystko
Zdrowka dla chorowitkow;-)

Witam
Ja dziś off ale oczywiście busy od rana:)
Wieje że hohoho masakra jakaś, co chwile mi śmieci na ogród nawiewa:/
Rano pojechałam i zdjełam paznokcie żelowe, dam moim troche odpocząć. Hihi i śmesznie mi teraz pisać i wogóle podłbuać można palcami normalnie:)))
Potem pojechałam do szkoły (zapomniałam o dniu otwartym w szkole) i panie bardzo miłe dały mi teczke z informacjami , poznaliśmy nauczycielke Oliviera przyłą bardzo miła pani:)
Potem pojechałam do Carphone odnowić umowe i kupiłam nowy telefon:) Spędziłam tam z 1,5godz bo były małe problemy i w efekcie dostałam za darmo bluethot do ucha:)))
Potem bylismy oglądać domek za Claregalway ale średni i daleko, więc szukamy dalej:/
Wróciliśmy do domu posprzątałam w domu, odkurzyłam auto bo jutro rano ma NCT, i watpie by Honda przeszła za 1 razem..

Wam chorowitkom życzę zdrówka.
Misia to kiedy można Cie odwiedzić i zobaczyć maleństwo??:)

siemanko

milego dnia laseczki

ja mam dzisiaj wolne od dzieci w koncu tylko swoje w domu..zmykam zaraz mlodego odstawic do szkoly i na zakupy..moj P codzi na popoludiowki wiec mam wiece luzu ..hihi tylko kurcze brak mi auta popoludniami ale juz mu powiedzialam niech rower naprawia bo cos sie zabardzo przyzwyczaja do samochodu..haaha

nic mykam
milego dnia

Witam.Kurcze dziś znów wieje,z tą pogoda.WRRRRRRRRRR.
Dziś mam wizyte w szpitalu,zobaczymy co tam powiedzą.
Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadeczku,przed kazda wizyta sie zawsze denerwuje jakoś.
Milego Dnia.

witam!
gliwa troche wieje ale jest o niebo lepiej niz wczoraj
Eryk odwieziony, a reszta rodzinki jeszcze spi, chociaz nie M slysze wstal juz i sie prysznicuje, a ja herbatka z DD tvn :-)

Bry
Ależ mi się wstawać dzisiaj nie chciało:-p

A gdzie się Lubiczanka i Ania 83 podziewają???
Ciekawe jak tam Tichonek, ciotka Margaritta wieści przekazywała i już się nie odzywa:-p
Madbebe jak Wikusia
Gliwa udanej wizyty

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja:)
na wstępie oczywiście gratulacje dla Tichonka:) wszystkiego najlepszego dla Was:)
chorowitkom - dużo zdrówka:)
widzę, że pogoda was nie rozpieszcza... strasznie wam współczuję:/ w PL gorąco - temperatura nie spada poniżej 25 st C - przesyłam więc wam trochę tych promyków:)
uciekam - miłego dnia:)

Do góry