reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
wpadlam zerknac czy juz Tichonkowi gratulowac a tu wlasnie akcja porodowa w toku:-), oby szybciutko poszlo.
Margaritto, Gastone hi hi :-Dale sie usmialam dobrze ze moja Oliva jeszcze nie podpatruje ale mi czasem mówi tak .."mamo a dziewczynki siusiajá na siedzaco a chlopcy na stojáco,pozniej zaczyna wszystkich wymieniac po kolei zaczynajac od siebie ja na siedzaco, ty na siedzaco , babcia na siedzaco, tata jeest chlopcem to na stojaco,a wuja "X" tez jest chlopcem i tez na stojaco a dziadek jak robi siku????itd":-D
wiec mam pol godzinny wyklad kto? jak? robi siku:szok::-D

ja na chwilke oczywiscie zobaczyc co u Tichonka,ale widze ,ze niedlugo juz:)super!!

a poza tym musze jeszcze raz podziekowac Pauletcie za mily dzionek i dziewczynom rowniez-Larci i Lady Zgadze,ktore mialam dzis okazje poznac:)aaa i Martuske 23 tez poznalam:) fajnie bylo Was widziec dziewczyny:) jesli bedziecie tylko w LImericku zapraszam na kawke:)

nooooo to ide poczytac i poczekam na Mateuszka jak juz sie pojawi:)

Aga Irlandia chcesz powiedziec ,ze posiedzisz razem ze mną? :-)

Kasiuleczka niewazny temat- ważne ze córa ma o czym rozprawiać ;-):-D

normalnie mnie skrytka boli jak sobie o Tichonku pomyśle:sorry2:

Radzio chrapie az miło- katarek ma i troszkę mu przeszkadza,ale spi :tak:

Zeby Wam smutno nie bylo ja tez czekam,nakrecilam sie od poludnia z tym porodem i teraz nie moge wyjsc stad:zawstydzona/y: bo ja mimo ze nie pisze to czesto was podczytuje:-p wiem,wiem nie ladnie tak ale milo sie tak czyta was z jednego regionu,i milo jest jak tak sobie fajnie tam zyjecie,wszystkie trzymajac sie razem:tak: w kazdym razie trzymam kciuki za kolezanke,oby juz na mecie byla;-)

reklama
niunia a Ty gdzie mieszkasz???

Aga a no jestesm...ale chyba zmykam...
Szymko mi sie budzi co chwiel..chyba mu ostatnie diwe trojki wychodza.....

Do góry