reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No dobra,spróbuję:tak:To jak założę to przenieś spis treści Kasi na ten temat,ja pomału będe walczyć z pozostałymi przepisami :tak:A jak coś nie będę wiedzieć to do Kasi napiszę albo skapituluję i Ci dam znać to usuniesz moje nieudane dzieło:baffled::-D

reklama
Madbebe- tak,nie mamy wplywu na smierc lozeczkowa. To genetyczna sprawa i juz.

Tichonek-ja rodzilam w skarpetach...wiec paznokci nikt moich nie ogladal:) Za to sie smialam bo polozne z bolem przygladaly sie moim tatoo....i pytaly,czy bolalo. Nie ma to jak pytac kobiete rodzaca,czy ja tatuaze bolaly..haha...w porownaniu bowiem do boli porodowych tatuaze to ugryzniecie komara...

No widzicie dziewczynki dla chcacego nic trudnego :-)
Tichonek bedzie miała zajęcie to jej szybciej czas do porodu zleci :-)
Ja oczywiscie tez oferuje pomoc

Misia juz widze mine poloznej wiecej juz do was nie przyjdzie :-D
Na temat śmieci lozeczkowej co jakis czas wychodzą nowe opinie
Ciekawa teoria z ta żyła ciekawe czy prawdziwa, a powiedzialas poloznej ze manprzeterminowane książeczki
Ps ja tez rodzilam w skarpetkach :-)

Bardzoooooo Wam dziękuję dziewczynki za zyczenia dla mojej córci :-) jaka uradowana była jak sobie wszytsko czytała ;-)

moniadan no aerobik tez:-pale oprócz tego jakoś dużo wszytskiego innego:-D podobno jest takie powiedzenie,ze ten kto nie pracuje na nic czasu nie ma:confused2::-D

Tichonku dobra dziewczynka :tak: moze w koncu i ja coś tam znajde na tym niu wątku:cool2:

lubiczanko wszyscy Wy mi absolutnie nie przeszkadzacie.I chcesz mi powiedziec,ze już nie zobaczę Twego ojczulka - przekaz mu zatem big huga ode mła :-D

Zeby było weselej to ja mam dziś drugą turę egzaminu z anglika- Miśka ma małego focha,ze musze wyjśc, no ale muszę no :sorry: w sobotę sobie odbijemy:tak:
Tichonkowa bedzie rodziła a my bedziemy wcinac torta :-D i dopinowac jej duchem;-)

Ide z Miśką pobajerzyć trochę, A no i na to wszytsko małe upominki z PL dotarły własnie dziś także radośc jest ;-)

spokojnego popołudnia laseczki

reklama
Do góry