reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dopiero na tyłku usiadłam:confused2:Cały dzień w kuchni:sorry:Ale jak mi się ostatnimi czasy nic nie chciało robić tak dziś pęd kuchenny mnie dopadł:-D
Dla mnie i P krokiety plus dwa pojemniki zamrożone,dla Radka na obiad ryż z mięskiem w sosie bo nie lubi krokietów i jeszcze narobiłam całą ogromną michę farszu do gołąbków:tak:Jutro mnie przeprawa z trzema kapustami czeka:baffled:Zaś się napocę przy parzeniu liści:baffled:Oby mnie tylko w nocy nie wzięło na rodzenie bo mi się tyle farszu zmarnuje:sorry::-DTo już chociaż niech zrobię te gołąbki i zjem trochę bo mam straszną chcicę na nie:-p
Wilwia czy Ty jesteś z Kępna w woj.wielkopolskim?
Asienko_r no to szybkiej rekonwalescencji i super,że z nóżkami Anulki w porządku:tak:

reklama
Hey dziewczynki
Ja dzis odpoczywam, ogarnęłam chate jako tako, podłóg dzis nie myje, bo najzwyczajniej mi sie nie chce, strat żadnych nie zauważyłam, bałagan tez nie był straszny, wiec moge robic takie imprezki :-) tylko czułam sie jak w firmie cateringowej, jak stałam przy garach :-D

Emma dzis cały dzien zjezdza na zjezdzalni, wprost uwielbia ją, :-) na razie będzie zjezdzalnia domowa, bo nic nie zapowiada ładnej pogody, masakra, musiałam grzejniki właczyć :crazy:
Eryk wczoraj nas uprosił i wyszedł na 10 minut poskakac na trampolinie w deszczu, Emcia jeszcze nie świadoma ze ma trampoline na ogródku ;-)

Dzis wieczorem mam jeszcze spóźnionych gości, oki miłego wieczorku

Misia-bardzo dziekuje za zaproszenie.Tak wiec jak tylko Larcia sie wykuruje to z przyjemnoscia wpadniemy w odwiedzinki:tak:
Tichonek-tak jestem wlasnie z tego Kepna-a cio:-)?
Moniadan-to w takim razie rob cotygodniowe takie imprezki,ja chetnie skorzystam z zaproszenia.Jeszcze raz dzieki za super impreze:-);-)

Wilwia bo jakoś mi się tak ostatnio rzuciło w oczy na NK:-)Ja i mój P z okolic:tak:Tzn.ja z Kluczborka a P z Domaszowic:tak:,często przez Kępno jeździliśmy do Ostrzeszowa do P babci:-)Pamiętam,że kiedyś w Kępnie była cukiernia "Słodka dziurka":-D:-DNazwa nieziemska:-D

Uff i ja przezylam i nie bylo tak zle.W kazdym razie leze na kanapie i zaraz male ida lulu a my dzis zapodamy sobie jakis filmik moze i moze dobre winko otworzymy (przywiozlam pol auta z Francji:rofl2:)
Lubiczanka fajnie ze imprezka sie udala,najwazniejsze ze Danielek zadowolony;-)
Misia widzisz?Wszystko na dobrej drodze!
Nooo lece na M jak milosc.

Tichonek no to my z tych samych stron,nie wiedzialam.W Kluczborku nie bylam,za to w Ostrzeszowie dosc czesto.No widzisz jaki swiat jest maly.a nazwe cukierni kojarze,ale dokladnie nie pamietam:-D
Marcysia i jak,nadal masz ochote na busybees??

Gastone-Danielek jak Danielek,ale Dawid mega zadowolony;)))))
Misia-byle do przodu-a jak już na kawkę zapraszasz,to rzeczywiście dobrze Ci idzie:)
Asieńko-witamy spowrotem:)))
Anineczko-no słowo daję,że nic mi o dziurze nie wiadomo:0-nikt niczego nie widział,bo słuchy by mnie doszły:)Dziękujuemy Wam,jak zwykle na Was można liczyc:*
Margaritta-aniele-podbiłaś serce mej rodzinki:))))zresztą cała Wasza familia.Dzieki,że nas przyjęliście:)))
Marta-hmmmm-no my polskim zwyczajem świętujemy nie irlandzkim-ale dobrze,że w mc donaldsie się nie stołowaliscie;)))A Szymkowi buziak imieninowy:*
Ewelcia-Twojemy również:***
Tichonek-Ty mi nie pitol-pięknie wyglądasz i o!!!
Aaniu-jak się czujesz?
Didi-jak nie ma antybiotyku,to idzie ku lepszemu-super:)
No i brykam-padam na pysio po tej jezdzie:/Miłego wieczorku Wam

Zapytam tutaj, bo tu Was wiecej i czesciej zagldacie tutaj niz na inne watki ;-)
Chodzi mi o pierwsze skladanie o child benefit. To moje pierwsze bebiko i zielonego pojecia nie mam co i jak :eek: Przyslali mi karteluszke, ze mamy dziecie, maz sciagnal z netu rozowy formularz HRC1, wypelnilismy go i mamy to wyslac na podany adres - freepost. Wysylac to bez poleconego, nie zaginie? No i czy trzeba zalaczac certyfikaty ur i slubu, czy tak tylko o to pytaja...? Bede wdzieczna za pomoc :-)

witam

przeżyłam dzień w pracy:/:/

ja w piątek pytałam szefa jak sie tutaj komunie obchodzi:-)a on mi powiedział ze dlaczego komunia jest w sobote a nie w niedziele???bo oni tutaj 2 dni piją:-D i zeby dali rade w poniedziałek do pracy iść:-D

tichonek a na ciebie to juz czas:-) jazda do szpitala!!pogadaj z Mateuszekiem i heja:-D
a w Carlow byla wczoraj komunia a nie w sobote:sorry:
troche dziwne :eek::eek:

Lubiczanko super ze imprezka udana!!!
Tichonku marsz na porodowke!a nie ty mi tutaj jeszcze golabki wymyslasz:-D;-)
Asienko zdrowka zycze!
Didi dla Twoich brzdacow rowniez zdrowka:)
Anienczko ja nie w ciazy a dzis tez jakas spiaca laze...
Gliwa a jakie seriale Ty ogladasza?

boszzz mama jakis zanik pamieci,czy jak?
nie pamietam juz co mialam napisac:confused2::eek::baffled:

reklama
Zapytam tutaj, bo tu Was wiecej i czesciej zagldacie tutaj niz na inne watki ;-)
Chodzi mi o pierwsze skladanie o child benefit. To moje pierwsze bebiko i zielonego pojecia nie mam co i jak :eek: Przyslali mi karteluszke, ze mamy dziecie, maz sciagnal z netu rozowy formularz HRC1, wypelnilismy go i mamy to wyslac na podany adres - freepost. Wysylac to bez poleconego, nie zaginie? No i czy trzeba zalaczac certyfikaty ur i slubu, czy tak tylko o to pytaja...? Bede wdzieczna za pomoc :-)

Zaginac nie powinno ale jak sie tym martwisz to mozesz poleconym ;)a jezeli chodzi o certyfikaty to napewno trzeba im wyslac (pewnie tlumaczone :/) Nam wszystko zalatwiala babka w biurze przy odbiorze aktu urodzenia dziecka, wiec niczego nie musielismy sami wysylac.

Ale mi dzis dzien szybko zlecial,oby te pozostale 6 tyg szybko zlecialo i pozniej moze sie czas ciagnac :-)
Wyprasowalam dzis stos prania i mnie wszystko boli, szczegolnie kregoslup :baffled:
Wilwia-dostalas priva??
Tichonku-widac ze Cie Mateuszek nie straszy szybszym wyjsciem,bo w super formie jestes albo to przyplyw energi tuz przed rozwiazaniem :rofl2:
Gaston-widze ze sobie niezle poradzilas, pewnie dziewczynki spokojniutkie byly co by mama sie nie denerwowala ;-)

Do góry