reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka:-)
a ja dzis pospalam do 11.30:szok:szkoda, ze to tak zadko sie zdaza i strach sie przyznac ale jeszcze w pizamie paraduje:sorry:.Obiadek wczoraj zrobilam na dzis wiec luz.
Misia-widzisz, wszystko sie po malutku ulozy i nie ma co rozmyslac,co bedzie jak A wroci do pracy.Dasz rade :tak:
fajnie ,ze sie wszystkie imprezki udaly
AsienkoM-slodziutka ta Twoja Zuzia, taki cukiereczek malutki:-)
Didi-zdrowka dla Alberta

A dziewczyny, sa jakies chetne na busy bees jutro??(bo jutro na 100 mam autko a w srode jeszcze nie wiem :zawstydzona/y:)
No nic trzeba pod prysznic wlezc i sie doprowadzic do porzadku:laugh2:
milego dzionka ;-)

reklama
Aniaa,tak ja na FB wrzuciłam fotkę ale nie nowej głowy tylko moich słoniowych gabarytów:zawstydzona/y:bo się taka jedna moja koleżanka bardzo domagała:sorry:I tam ścięcie troszkę widać,ale kolor zupełnie inny niż mam:sorry:Bo zdjęcie było robione w przedpokoju,bez światła dziennego:sorry:
Ogólnie,uwierz mi,nie ma na co patrzeć:zawstydzona/y:

Aniaa,tak ja na FB wrzuciłam fotkę ale nie nowej głowy tylko moich słoniowych gabarytów:zawstydzona/y:bo się taka jedna moja koleżanka bardzo domagała:sorry:I tam ścięcie troszkę widać,ale kolor zupełnie inny niż mam:sorry:Bo zdjęcie było robione w przedpokoju,bez światła dziennego:sorry:
Ogólnie,uwierz mi,nie ma na co patrzeć:zawstydzona/y:

Nie przesadzaj co :angry: bo Ci kopa zasune :-D mi sie podoba jak masz zrobione wlosy,naprawde :tak:
Ja kiedys bylam w Dublnie w polskim salonie obok polski sklep jest ale jak mnie dziewczyna obciela to poporostu szok wyszlam i ryczalam

Didi zdrowka dla synka

Anineczka co u Ciebie?

Witam mamunie:-)
Alez mamy pogode za oknem,ja dzis jestem bardzo senna.I z utesknieniem czekam az moje dziecie pojdzie na drzemke,zeby tez skorzystac:tak:Tylko jakos dzis akurat on nie jest senny.
Misia dobrze slyszec,ze u Was lepiej i bedzie juz tylko dobrze.Jeszcze dam Ci troszke"odpoczac"i chcialabym WAs odwiedzic:-)
Marcysia ja bardzo chetnie jutro wybiore sie do busy bees:tak:
Tichonek no to teraz Ty na celowniku:-DDzialaj:-)

Witam

Ja dziś miałam pęda dlatego nie odzywałam się,bo normalnie musiłam wykorzystac.No przez juz ponad chyba tydzień mam leniucha okropnego,no tak źle to jeszcze ze mną nie było.Już nie wspomnę o senności wszechmocnej :baffled:

A dzis u chłopaków posprzątałam i poodkurzałam i zrobiłam pysznego łososia na obiadek.Pranie się suszy i w końcu mogę kiwnąc palcem...o alleluja :rofl2:

co prawda teraz siedzę z kawką i ogrzewanie w domu włączyłam i to był chyba błąd,bo ciepełko się zrobiło...a jak ciepełko to i spanko się może załączyc :szok::eek:

OOooho morda zaczyna się drzec :eek: idę wyłączyc to ogrzewanie.

Nooo a my byliśmy na komunii Dawidka,było super a młody w tym gajerku to wyglądał,że ho ho :cool:
I bardzo mi się podobało,że to imprezka bezalkoholowa,choc ja to teraz ostatnia do picia :-D

Aaaniu83 dzięki,że pytasz.Czujemy się dobrze,mdłości brak,apetyt duży,sennośc i lenistwo :-D

didi zdróweczka dla dzieci

Misia mam nadzieję,że powoli dojdziecie do ładu,widzę,że już wychodzisz na prostą.Good Girl ;-):-D

Lubiczanko Twoją mamę i siorkę to już poznałam jakiś czas temu,ale tatę pierwszy raz i stwierdzam,że sympatyczny z niego gośc.Super masz rodzinkę :tak:
Aha,jak wyprałam sobie spodnie po imprezie zauważyłam wielką dziurę na tyłku :confused2: pewnie wam majtami świeciłam,ale byliście tak kulturalni,że nikt słowem się nie odezwał :confused2::-D:-D:-D

Hej dziewczynki

Misia fajnie, ze juz jest troche lepiej
Didi zdrowka

Widze, ze temat fryzjerek na tapecie, jak tam nie mam doswiadczenia bo tutaj ani nie scinam ani nie maluje, tylko jak w polsce jestem. Ale teraz to przydalaby mi sie konkretna porada co mam zrobic z wlosami bo zmienilabym cos ale sama nie wiem w czym wygladalabym sensownie.

Bry
Wylądowałam u GP, bo ból gardła i kaszel okropny, mam zapalenie gardła, ale i z uchem coś się zaczyna dziać, więc dostałam antybiotyk. Ania miała dzisiaj spotkanie z lekarzem w sprawie tych nóżek, ale powiedział, że jest dużo lepiej, kontrola za pół roku.

AsienkoM śliczności:-), jak już wyzdrowieję to na pewno się spotkamy, Twój mąż już nas zaprosił:-p:rofl2:
Misia dobrze, że zaczyna być lepiej

reklama
AsiuR ZDRÓWECZKA DUZO ŻYCZE.
No był dzis Pan mi zmierzyć okno:-),więc wkrótce pewnie bede miała nowe okno:tak:nic nie mowił kiedy.
A ja dziś siedze i ogladam telewizje i swoje seriale.Odpoczywam.Czekam na swojego M,gdzieś pewnie bedzie za godzinke.

Do góry