reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Lubiczankosuper ze Dawidek zadowolony i co najwazniejsze ze sie uroczystosc sie udala...U mnie w domu tez komunie byly zawsze bezalkoholowe,choc przyznam ze tak jak rodzice opowiadli to nie wszytskim gosciom pasowalo ze nie ma alkoholu wtedy moj Tato[*] mowil ze uroczystosc jest dziecka a nie doroslych i tyle...

Gastone ciezki dzien Cie czeka.... ja Ciebie to normalnie podziwiam...abys jutro upatrzyla sobie autko :tak:

Tichonek mowisz ze cisza narazie...

AsienkaM super wyszliscie,cora pieknie wygladala

Ja dzis sobie pospalam bo mi dziecko dalo :-)
Zaraz biore sie za obiad i musze odkurzyc w salonie bo cora chrupkami nakruszyla

reklama
25 naleśników nasmażyłam i zaraz spłynę z gorąca:baffled:
Ale już tylko zawijanie zostało i panierka więc bliżej końca jak dalej:-)

Tichonku mam do Ciebie pytanko,do jakiego fryzjera chodzisz,masz tam jakiegoś w Swords.
A ja dziś pospałam,śniadanko juz zjedzone.Za niedlugo trzeba sie brac za porzadki.
Milego Dzionka.
Ja jeżdżę do salonu w Dublinie,niedaleko Jervisa nk.pl ale z tego co wiem to otwarli niedawno solarium i fryzjera polskiego w Swords,na przeciw Penneysa:tak:Ja jestem zadowolona z tego co do tej pory jeżdżę więc nie zmieniam bo fryzjerka już zna moje włosy,wie jak obciąć i takie tam ale może i ten w Swords dobry:sorry:...Nie mam pojęcia:sorry:

witam

przeżyłam dzień w pracy:/:/

ja w piątek pytałam szefa jak sie tutaj komunie obchodzi:-)a on mi powiedział ze dlaczego komunia jest w sobote a nie w niedziele???bo oni tutaj 2 dni piją:-D i zeby dali rade w poniedziałek do pracy iść:-D

tichonek a na ciebie to juz czas:-) jazda do szpitala!!pogadaj z Mateuszekiem i heja:-D

Ciao!

Wpadlam sie przywitac :)

U nas troche lepiej. Pierwsze emocje opadly...Alex troche lepiej. Ma swoje chwile,momenty grozy ale generalnie nie jest najgorzej.Postanowilam nie myslec za duzo o tym,jak to bedzie jak Aaron wroci do pracy i zyje z dnia na dzien. Tymianek nasz malutki spokojny sie okazal...duzo spi. Ja moge wiec duzo w domu zrobic i pobawic sie z Alusiem tez. O wiele mniej je niz Alex..troche pociumka i zasypia. W nocy ladnie spi na moim cycu niczym na podusi :)))
No nic lece dalej. Tichonek-trzymam kciuki:)

Tichonku ja chodze tu u siebie do fryzjerki polskiej,ma tu swoj salon w Balbriggan.
A powiedz mi Ty chodzisz do Polki czy Iryski.I czy dużo płacisz.bo tu płace prawie 100euro.
Misia to fajnie ze już troche lepiej u Ciebie,zobaczysz z dnia na dzień bedzie coraz lepiej.

Ostatnia edycja:
hej!

misia-dobrze czytać ze u Was lepiej. Tymus ma już tydzień..:szok:Dla mnie jakbyś rodziła przedwczoraj :szok:;-)Al już się pewnie oswoił z myślą ze ma brata. Niech będzie już tylko lepiej!Poradzisz sobie na pewno:tak:
Tichonek-super fryzurka!:tak:

Wikta mi się przestawiła i od 3ch dni nie chodzi na drzemkę wcześniej jak o 15tej.Za chiny wcześniej nie zaśnie. Teraz ja położyłam, ale ciągle słyszę,wiec pewnie i dziś nie będzie inaczej:eek:Nie wiem o co kaman:no::eek:

Ta pogoda...dzizas wstrętnie jest. Wczoraj cały dzień kominek hulał bo 17 stopni w domu to jednak za mało..
Ja jakaś taka nie do życia za bardzo. A. znowu ma ciągły ból głowy..i tako.

idę bo tam spania nie będzie..:confused2:
miłego dnia!

gliwa ja tu chodze do salonu(do polki) i ostatnio zapłaciłam za balejaż ze ścięciem 55e:-)

To malo Marta placisz ja chodze tam gdzie Gliwa ostatnio jak bylam to tez bez 6 euro zaplacilam 100

Misia super ze powoli wszystko wraca do normy,skoro masz czas zeby napisac na forum co u Ciebie to nie jest zle :tak::-)

Tichonek a ja Cie nie widzialam w nowej odslonie :no: ukrywasz sie czy co ;-)pewnie na fajsie zdjecie wstawilas bo nk nie ma:no:

reklama
Misia... teraz bedzie juz tylko lepiej..:)

no a my po wizycie u lekarza i ku mojemu zdiwieniu gdzie myslalam ze Ewa dostanie antybiotyk a tu wszystko ok.ale to Albert dostal antybiotyk ..myslalam ze u niego to tylko chrypka a tu prosze powiekszony migdal chyba jesli dobrze zroumialam czyli na moj lep to poczatki anginy ... wiec siedzi w domu kilka dni a ja dostane w dekiel

Do góry