reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A my niedawno wrociliśmy od Ani83:-)posiedzieliśmy troche, pogadaliśmy i tak czas zleciał szybko.
W południe byłam z moim mężem na zakupkach u nas w pawilonie,kupiliśmy pare ciuszków dla naszego maluszka.:-)Tam zjedliśmy obiadzik i wypiliśmy kawke.
Asia to fajnie ze już po chrzcinach i że Zuzia była grzeczna.Ślicznie wyglądała.
I jutro znów wszystko od nowa.-Poniedziałek.

kamcia nie zaden potajemny :p sama wiesz

Matko ale jestem padnieta, czuje sie jakbym tez komunie wyprawiala a to tylko urodziny :-)
ale wszystko sie udalo, mam nadzieje ze goscie zadowleni , sprzatac bede jutro :-D
i jak bedzie ladna pogoda to zapraszam jeszcze raz na garden party na trampoline i zjezdzalnie

siemako

Moniadan..dzieki za imprezke bylo milo..a impreza naprawde jakby komunijna tyle wszystkiego pysznego przygotowalas :tak:

Zuzia zasnela mi w aucie ledwo co ruszylam hihi , a Ewunia zasnela mi przed domem doslownie i obudzila sie po godzine wwielkim placzem i bardo dlugo asnac nie mogla ciagle lapala sie za lewe uszko i mowila ze oli jak dotykalam za uszkiem to odpychala mi reke wiec mysle ze to ucho boli ja no i chyba musze do lakarza isc nia bo niedna naprawde dlugo sie meczyla a zasnela dopiero jak dostala czopka nuroferenu ehh..Albert ma chrypke i nie wiem teraz cy do lekarza czy do szkoly ma isc .kurcze jak nie urok to ...

no nic

milego dnia zycze mimo paskudnej pogody

ooo ja druga? Nie wierze!Dzien dobry.
Ja pije kawke bo zczynam zaraz maraton.J dzis pracuje,juz go od 6 nie ma a ja musialam nakarmic swoja dwojke,Maxa ubrac i czekam zaraz odwoze go do przedszkola.Pierwszy raz zabieram dziewczyny,mam nadzieje ze wscieku nie dostana z tylu bo zawsze ja jestem,a jak mamuni nie ma jest zle..ale niezmam wyjscia ,nie mam ich z kim zostawic nawet na te 15 minut.Potem szybkie zakupy, i czas zleci tak szybko ze znow do przedszkola.Potem obiad i mam wizyte w przychodni,potem do domciu.Nie wiem jak to przezyje bo sama z malymi jeszcze nic nie zalatwialam ,bo z nimi nie latwo,jednak potrzeba drugiej reki w takich przypadkach ale coz radzic sobie trzeba..Najgorsze dla mnie to wyciaganie dwojki z fotelikow,wkladanie i zapinanie do wozka,wyciaganie,znow foteliki.Tyle to czasu zajmuje,a tak mi bylo dobrze jak uzywaismy tylko fotelikow..ech A tak wogole sprzedalam samochod,dzis koles wieczorem juz mi go zabiera buu Szkoda mi go bo to dziewica jeszcze byla,tylko 40 tys przejechane ale coz,jak go kupowalam to z mysla o 2 dzieciach a tu niespodzianka..Ale jutro jade do Dublina ogladac sceniczki :-)
Mam nadzieje rowniez na dziewice :-))
Dobra spdadam,milego dzionka.

Ostatnia edycja:
a ja 3 nie możliwe....:szok::-D

kasiuleczko , gastone.. ja też zatokowiec... yhhhhh
a teraz mnie choróbka łapie i zatoki już powoli sają o sobie znać:-(
gardło boli.. ja jakaś osłabiona .. masakra
Damian mówi ze poczeka i bardzo chce zobaczyc twoją córcie
ja juz sie z tym pogodzilam,jak sie okazalo ze jestem w ciąży(Damian miał 11 miesięcy) to kazał mi usunąć ale powiedziałam zeby sie walił!!!
to dobrze mu powiedziałaś!! jak tak można powiedzieć wogóle.. yhhh
synków masz ślicznych :-)
no i córeczkę też oczywiście :-)

asienkoM super wyszliście super mała wyglądała.. rewelacja :-)

coś miałm ejszcze pisać ale zapomniałam:zawstydzona/y:

Bry:-)
Pogoda....bez komentarza:confused2:
Pranie się kręci,ciasto na naleśniki zrobione,śniadanko zjedzone więc wpadłam się zameldować:-)Kulam się nadal i nic nie wskazuje na rozpakowanie:sorry:
Czeka mnie smażenie góry naleśników bo krokiety robię:-)Wczoraj farsz zrobiłam więc dziś połowa roboty mniej:tak:A jutro mam ambitny plan zrobić gołąbki:tak:
Widzę,że imprezki weekendowe się udały;-)
Lubiczanka jak się zatraciła w gotowaniu,przygotowaniach do komunii,samej komunii tak do dziś jej nie widać:sorry:Jak tam Wasza imprezka,udana?
Asienko_r zdrówka życzę i łączę się z Tobą w bólu bo mnie przeziębienie nie odpuszcza:sorry:
AsienkoM widziałam już Wasze zdjątka na NK,Zuzia wyglądała jak królewna:-)Ślicznie:tak:
Gastone obyś trafiła na dziewicę:-)

Uff Max odwieziony..dziewczynki grzeczne byly,zaraz kulam sie na zakupy..
Tichonek ze ty masz jeszcze sile naleniki smazyc..
yyyyyyyyyyyyy wlasnie zapomnialam o obiedzie:szok: no to jeszcze mnie rzeznik czeka...

Witam:)
Kamcia,Tichonek-żyję,żyję:)))
Dzięki Wam wszystkim za życzenia dla Dawidka i Danielka przy okazji:)))Co do naszej Komunii-bezalkoholowa,bo to nie nasze a Dawidka święto:)No i oczywiście sam zainteresowany baaardzo szczęśliwy-autentycznie cały dzień należał do NIego:)))
Przepraszam,że nie popiszę,ale dziś lotnisko,bo siostra wyjeżdża i dużo czasu nie mam-trzeba wykorzystać ostatnich kilka godzin:)
Miłego dnia Wam:***

reklama
Lubiczanko to super ze komunia wyszła i ze synuś zadowolony.:-)
Tichonku mam do Ciebie pytanko,do jakiego fryzjera chodzisz,masz tam jakiegoś w Swords.
A ja dziś pospałam,śniadanko juz zjedzone.Za niedlugo trzeba sie brac za porzadki.
Milego Dzionka.

Do góry