reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wszystkiego najlepszego dla Emmy

Ja jeszcze wpadłam, bo nie wiem czy jutro uda mi się zajrzeć. pewnie nie:sorry2:. No ale od soboty postaram się być już na bieżąco. Zaliczyłam ostatnia wizytę u dentysty, wszystkie ząbki udało mi się zaleczyć, które tego wymagały:-p, dużo spraw pozałatwialiśmy

reklama
Witam

Sto lat dla Emmy!!!!

Lubiczanko,Marta nono jakie menu :tak:az slinka cieknie :-D

Larcia dobrze ze cora ma sie lepiej

Marta co do sasiadki to pozostawie to bez komentarza:cool2: sa ludzie i taborety :-D jak ja to mowie :-D

Tichonek jak tam po wizycie?

Gliwa dzieki ze mnie odwiedzilas :-)

Mi dzionek szybko minal i dobrze :tak:
cora wlasnie zaspia wiec bede miala chwile dla siebie.

Larcia ale kusisz...no i jak tu odmowic:-)Bede:tak:
Moje dziecie juz powinno grzecznie zasypiac albo chociaz byc juz senne a tu sie jakos nie zanosi.Ubral sobie gumowa rekawiczke i lata po domu i sprzata:-D

Dziękuje w imieniu Emmy za życzenia
Ona mowi ze nie chce urodzin i gości bo sie wstydzi :-)
prezenty chce ale dziękuje nie powie bo sie wstydzi
W ogole jakis bunt chyba przechodzi bo co chwile jej cos nie pasuje

LubicAnko Kamcia zrobiła z ciebie okularnice :-D
A ja mam dzis jakis obojętny nastrój i zero energii i chęci na cokolwiek

Wilwia słodycze to znak na dziewczynkę to jedz na zdrowie :-)
Ja tez uwielbiam ostatnio robiłam słono-słodkie batony czekoladowe do tej pory mam endorfiny na ich wspomnienie ;-)

tiaaaa-słodycze..:-p-temat rzeka.Ja codziennie myszkuje po szafkach:blink:
Larcia-jeśli jadła ze sk
órka to i ja obstawiam skórkę od kiełbasy :sorry2:Dobrze ze już lepiej..:tak:
lubiczanko,MartaF-owocnych przygotowań. Aż ślinka cieknie:-p
Tichonek-jak tam wizyta?Pewnie się namęczyłaś jak zawsze...

A mi się niedawno humor poprawił :blink: Przestawiałam metalowe pudelka na herbaty,zaglądając co tam zostało. Otwieram jedno,a tam...90e!Musiałam skitrac któregoś razu:-D Dobrze mieć takie zwyczaje.Zawsze jak mam jakiś większy przypływ gotówki,odkładam jakąś sumkę,a później zdarza mi się o niej zapomnieć..:-D
Słodko :happy2:

A. już oczywiście wymyśla jakiego to on by telefonu za to siano nie kupił bo jego się psuje...znowu...kolejny z reszta:baffled:
w dość krótkim czasie:nerd:

Spokojnego wieczoru i dobrej nocki!:happy2:

Monidan-jak trzeba będzie to założę okularki,ale jak narazie na wzrok nie narzekam:))))))Widzę,że Twoja Emma jak mój Dawid-dawać prezenty,ale coś z siebie wydusić juz gorzej;)
Aaniu-a zapraszamy w takim razie-kobiecie w ciąży się nie odmawia-zwłaszcza jak ma na coś chętkę:))))
Wilwia-synuś chce Mamusi w porządkach pomóc;)))
A Szwagier na dobranoc zrobił meeeega pyszną czekoladkę do picia-idziemy przed tv:)))A Wam miłego wieczorku i przyjemnej nocki:)

Witam po długim czasie!!!!

Na początku najlepsze życzenia dla Emmy!!!!

Ostatnio w ogóle nie zaglądałam, bo nie miałam kompa.

U mnie trochę zmian, straciłam pracę, której mi choler.... żal,
bo miałam jakąś odskocznię, no kaski trochę więcej, ale co zrobić.
Mam nadzieję, że coś znajdę nowego.

Poza tym powolutku.
Zosieńka śmiga po całym domu, próbuje wstawać, więc mam co robić.
Nadusia jeszcze nie kwapi się do przemieszczania.
Poza tym dziewczynki zdrowe.

Pozdrawiam Was gorąco!!!!

Postaram się zaglądać częściej!!!!!

madbebe no wlasnie nie jadla skorki. Tzn ja zawsze jej wszystko daje ze skorka, nigdy nic jej nie obieralam, ani jablek ani nic, ale ta skorka od kielbasy byla fajnie wysmazona, wiec sama obgryzalam, a jej dawalam srodek. Aha i chcialam dodac, ze ona nie wymiotowala niestrawionym jedzeniem,tam nic nie bylo, sama zolc, sam kwas. Jak sie zatrulysmy w tym roku, to wymiotowala Amanda normalnie jedzeniem. I super, ze znalazlas 90e....wydaj sobie na cos :-)

wilwia
ja stawiam u Ciebie na dziewczynke na 100% :-) A Tobis jest kochaniutki, zawsze z tym odkurzaczem biega, nawet u mnie juz wyczail, gdzie trzymam sprzety :-)

Ostatnia edycja:
nie no moja sąsiadka jest jedyna,jak ją coś ugryzie to nawet HELLO nie odpowie:/:/

ja juz padam i zaraz sie klade bo jutro będzie busy ale postaram sie zajrzeć:-)

aga_natalia dobrze ze dziewczynki zdrowe:-)

reklama
Moje dziecie juz powinno grzecznie zasypiac albo chociaz byc juz senne a tu sie jakos nie zanosi.Ubral sobie gumowa rekawiczke i lata po domu i sprzata:-D

Moja juz spi ale tez mi zaczela wymyslac ze zjadla by popcorn ze bedzie czekac na tatusia :-D

Lubiczanko dziekuje za zaproszonko:-) kiedys skorzystam o ile bedzie jeszcze aktualne:tak::-)

Madbebe to Ci sie uchowala sumka;-)poszukaj moze jeszcze cos znajdziesz:tak:

Ja czekam na J zaraz ma byc z pracy:tak:
Wcale mi sie spac nie chce czuje ze bedzie tak jak poprzedniej nocy do 4 nie spalam:confused:

Do góry