reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Moniadan Sto Lat dla córuchny :-):-):-):-)

madbebe z tego co wiem ten przepis wszedł w kwietniu,tak więc K się upiekło.
Ale Marta to ,że jeździ 4 lata to w sumie nic,ważne by jeździł tak jak wymaga tego egzaminator,a nie dowie się tego dopóki nie weźmie choc jednej lekcji z instruktorem :sorry2::blink:
No i zapisac się może,ale dopiero na wrzesień,bo wtedy minie pół roku od zdania na L ;-)

robię kapuśniak
ciemno w chacie :baffled:
ja chcę słońce

reklama
Hej dziewczyny przypywam do Was z malym pytaniem.Czy ktoras z Was korzystala tutaj z uslug okulisty tzn mi chodzi konkretnie o wyrobienie okolarow, i niewiem czy majac medical card musze isc najpierw do gp po skierowanie jakies czy moge isc od razu do okulisty tzn do tego sklepu gdzie sa okulary bo tam chyba jest okulista....no niewiem,mam nadzieje ze ktoras bedzie umiala mi pomoc:sorry2:
pozdrawiam
idziesz do optyka oni ci tam wzrok komputerowo badaja...i nie placisz za to...
ale jak chcesz jakies fajne oprawki to wtedy musisz juz zaplacic...
maja w swojej ofercie tez takie,ktore sa na MC i z anie juz nie placisz....

Wszystkim solenizantkom zycze duuuzo szczescia i radosci,oraz usmiechu na buzi kazdego dnia!!!!

Dzieci uspilam....odpoczywam.
tak jak i wy mam dosc pogody...
wyszlam zmlodym na dwor o 11 to tak wialo ze myslalam ze mi glowe urwie:baffled:

Didi Larcia zdrowka zycze waszym coreczka!

moniadan 100 lat dla Emmy

didi zdrowka dla Was rowniez

Jupi Amanda zaczela jesc, zjadla rano salatke z tunczyka, potem skarzyla sie, ze ja brzuszek boli, nawet smootiesa nie wypila, wiec nic jej nie wciskalam i teraz robie na obiad lososia z dorszem na parze i do tego troche ryzu i warzywka bez skorki dla Niej, mam nadzieje, ze zje troszke. Wiec to napewno zoladek ja boli od niejedzenia. Biedna taka byla, nad ta miseczka wymiotowala, moja malutka. Zrobilysmy nawet ciasto z kremem i mam cicha nadzieje, ze i na to sie skusi na deser, zeby troche kalorii jej dac. No zatrucie to byc nie moglo, bo w niedziele nie jadla nic miesnego, rano platki, potem owocki, potem pyszna pizze i na deser loda ze smootiesem. Dzien wczesniej w sobote rano platki, potem owocki, potem barszczyk i u Zuzi na urodzinach zjadla torta i kielbaske z grilla. Wiec zatrucie wykluczam. Raczej mysle, ze to wirus jakis. Wazne, ze jest lepiej i zaczyna mi cos jesc, bo juz martwilam sie, ze na szpitalu sie skonczy.
Ok uciekam do garow

Ostatnia edycja:
Tichonek-nieee-u mnie totalny lajcik.Tort zamówiony i póki co to jedyne czego jestem pewna;)Ale mięcho się rozmraża,ser na sernik jest,więc plany sa;)))A tak serio-w okrojonym skrócie-obiadek(zupa-krem z grzankami albo ptysiami,risotto i pure,mięcha-kilka rodzajów,surówki...potem deser-tort,3ciacha i deserki,2sałatki i grillek:)Alkoholu 0!!!!!!)Jak Twoje samopoczucie-czekasz czy nie myślisz?
Larcia-super,że widzisz poprawę u córci:)
Marta-jak Ci idzie?

Larcia rownie dobrze mogla sie zatruc lodami:sorry2:
ja pare lat temu sie zatrulam i wiem jak to jest/...mialam podobne objawy jak Amanda..

anineczko on z 5 godzin wykupi właśnie po to zeby wiedziec co robić na egzaminie i o co pytają:-)

ja na komunie pieke karkówke,pulpety w sosie chińskim z pieczarkami,kurczaki,sałatke gyros,2 ciasta i nie wiem co tam jeszcze mi do głowy wpadnie:-)

lubiczanka ja latam po sklepach zeby wszystko skompletować a wieczorami ogarniam chate:/:/ od jutra zaczynam gotowac:-)

niunia musisz iść najpierw do GP,potem do optyka i szkła masz za darmo na MC a za oprawki musisz zapłacić

sto lat dla Emmy!!!

reklama
Do góry