reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello:-)
Emcia wszystkiego najslodszego,100lat:)
Larcia ciesze,sie ze z Amandzia juz lepiej.Biedna sie zamartwialas.
Ja dzis bylam w busybees zeby moj syncio mogl wyladowac swoja niespozyta energie.No i zeszlo nam tam 3 godz:szok:On by siedzial jeszcze,ale ja juz bylam zmeczona i musialam go przekupic zeby w koncu wyszedl.Nie wiem skad on bierze sily na takie szalenstwa.
A ja ostatnio mam ciagla ochote na cos slodkiego.Jak od poczatku ciazy bardzo malo ogolnie jadlam,o slodkim nie myslalam to od 3 dni wlasciwie nie zamykam lodowki i szukam po szafach jakich slodkosci,najlepiej slodkich batonikow:tak:Mam nadzieje,ze to przejsciowe,bo w koncu sie nie uniose:-D

reklama
Lubiczanko jakie pyszności :-D:-D
A tort o której obierasz? :cool2:

Larciu albo lody,na co stawiam albo skórka od kiełbaski z grilla?
No ale ważne,że młoda już dochodzi do siebie :tak:

Marta widzę,że też szalejesz w kuchni :-)

lubiczanka u mnie tez luz bo sąsiadka zrezygnowala z przyjścia bo posadziliśmy takie same kwiatki jak ona a ja zrobiłam sobie taki sam kolor włosów jak ona:dry::baffled:walnięta poprostu:-D

anineczka a troche szaleje a później bede sie opychać bo juz juz nie będe sie zastanawiała czy w sukienke wejde:-D:-D

Marta fajne masz sasiadki :cool2:

Laski znacie jakas dobra masc na bole ???ale nie rozgrzewajaca a chlodzaca?
W pl kupilam sobie masc taka jak zawsze od lat kupuje.Ale cos mnie podkusilo na rozgrzewajaca.Mam problemy z kolanem i sobie wysmarowalam i noga mi spuchla jak bania:szok:czerwona i jak poparzona tak mnie rozgrzala:baffled:

Nie wiem czy to lody, bo bylismy w supermarcs na lodach z mufinkiem i co tydzien je jemy i nigdy nic nie bylo nikomu. To nie byly jakies "przypadkowe" lody. Ale...juz nie ma co gdybac. Wazne, ze jest lepiej. Obiadu nie zjadla, ale ta salatke rano zjadla i to narazie dobrze.

wilwia to wpadaj jutro do mnie na ciasto z kremem rano :-)

hej dziewczyny mam pytanie do mam dzieci ktore juz chodza do szkoly.czy macie jakies fajne str z brzmieniem fonetycznym np jak sie to czyta ou,ie,a-u,ng,ai itd.kacper przyniosl dzis ze szkoly ok 30 takich słow,liter i nie mam zieloinego pojecia jak mu pomoc to przeczytac

Witam
Sto lat dla Emmy!:)
Lubiczanko jeśli zależy Ci na czasie to lepiej idż do okulisty i spytaj czy u nich przyjmują prywatnie, bo przez GP to może potrwać:/
Larcia ale kusisz słodkościami, hihi ja to nie musze być w ciąży żeby objadać sie słodyczami.

reklama
Do góry