reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta a nie boisz sie leciec samolotem skoro jestes w 11 tyg?... a wogole to twoja fasolka jest tylko tydzien starsza od mojej! Jak fajnie! Gratuluje!

Czy ktoras z was dziewczyny z Galway jest pod opieka P.Anety Sempki?

Ja lecialam rowniez w 11 tygodniu i bylo wszystko ok..jesli nie plami sie i nie boli to nie ma przeciwwskazan do lotow...bralam nospe przed lotem i napewno Marta tez bedzie brala jak ja znam :-D
a jutro bede leciala tez do l i biore nospe forte ..hehe ...a ogolnie loty znosze dobrze wiec napewno bedzi eok..

i odpo 2. ja jestem pod opieka dr. Sempki

reklama
ja tez lecialam w 11 tyg ciazy i nic sie nie działo:)
jutro jest spotkanie w bibliotece takze zapraszam na 10.30 pozdro kolejny słoneczny dzień:)

Ja leciałam w 28 tyg :tak: i zero problemow.Mysle jednak ze to indywidualna kwestia kazdej osoby.:tak:
anineczka
załatwiłas juz te "wazne" sparwy:huh: wyobraz sobie,ze dzis przymroziło u nas:eek: rano to w szoku byłam.Teraz juz sloneczko,ale i tak zimno.Na kawe sie doczekac nie moge ;-):-D
Miłego dnia wszytskim.

Jejku dziewczyny jak zimno.
Takze lecialam samolotem w 18 i 20 tyg ciazy i nic sie nie dzialo oczywiscie gadania bylo nie miara tych wszystkich zwariowanych ciotek polecelismy wrocilismy i wszystko bylo jak najlepiej.pozdrawiam

Marta a nie boisz sie leciec samolotem skoro jestes w 11 tyg?... a wogole to twoja fasolka jest tylko tydzien starsza od mojej! Jak fajnie! Gratuluje!

Czy ktoras z was dziewczyny z Galway jest pod opieka P.Anety Sempki?

Ostatnie pytane...Jak dokleic swoj suwaczek do postow? Nie moge nigdzie znalezc tej opcji...
Ja właśnie wrociłam czuje sie dobrze po zatym moja gin z poski mowi ze jesli ciąża nie jest zagrożona to niewidzi przeciwwskazan.:tak:JA TEZ CI GRATULUJE:-).

Witam sie

Misia GRATULUJE!!!!

Didi gartuluje córeczki!!!!!

Podcyztuje Was ale malo czasu zeby cos napsiac , bo mam gosci z PL , moze potem bedzie wiecej czasu ale tez chce ten czas poswiecic na nauke ang. bo ostanio kiepsko mi idzie chyba cos z pamieci nie tak:-D

ja lecilama w 20 tc z corka w 11 tc i 29 tc
;)
Milego Wiecozrku

Ostatnia edycja:
GRATULACJE DLA ZAFASOLKOWANYCH!!!!!!!!!

Larcia, szkoda że wczoraj nie miałam internetu, gdybym wiedziała, że jedziesz do busy bee, to też bym się wybrała.

Do dr Sempki chodziłam przez całą ciążę prywatnie i mogę o Niej mówić w samych superlatywach.

reklama
Do góry