3ci raz podchodzę do pisania-i zaraz wyjdę z siebie...bo jak kończę to mi posta zżera
((((((((((
Przede wszystkim -dziewczynki,które dostały ode mnie wiadomość na pocztę czy też miały nieodebrane połączenia-to nie ja ino mój syncio od 7mej zapragnął pogadać z kimś przez mój telefon
((
Dzięki za miłe słowa-sprawa jest...gówn..na-więc się nie będę wdawać w szczegóły-tak się zestresowałam,że w nocy mnie takie bóle chwyciły,że myślałam,iż wyprzedzę wszstkie mamy przede mną na porodówkę
i rycześ się chce...ale jesteśmy zdrowi,żywi-nic nas nie złamie
Misia-no widzę poszło szybko,sprawnie i"przyjemnie"-DOOOOBRZE cI
Anineczko-super,że macie testa
Z resztą wiadomo było,że taka bryczka problemu nie będzie miała
Marta-a no pomału-dziś będę się określała jeśli o dania chodzi-czyli np zamiast 2,3 ciacha wybieram konkretne modele,spisuję potrzebne składniki i lista-a na zakupki trzeba do piątku czekać:/
Madbebe-mam podobny problem z Danielkiem-jak muszę człapać w nocy to tylko po to,aby go przykryć...Ale od kilku dni zastosowaliśmy taktykę cieplejszego ubierania go na noc i co za tym idzie nawet jak się odkryje już nie miauczy-tak więc kilka nocek juz mamy przespanych
Monidan-ale obiecany prezent musisz sobie zakupić!!!
Ewelcia-jak tam?dzieci dają Ci żyć?
Aaniu-jak Twoje samopoczucie
Tichonek+a Ty gdzie sie podziewasz
Musze sie pochwalic-bo jakies pozytywy w zyciu tez musze miec-dostalismy dzis karty medyczne!!!!!!!!!!!!
milego dnia