reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Misa to dobrze ze jak Ci podali epidural,to Cie nie bolało.Dobrze ze tu daja w szpitalach.Ale już masz to za soba.Alex napewno sie przyzwyczai do brata i nie bedzie taki zazdrosny.
Dzis szybciutko wstałam,zeby obejrzec swoje seriale.Bo wczoraj nie obejrzałam.:tak:
Pościel i reczniki wstawiłam,wiec sie kreca w pralce.Mam nadzieje ze padac nie bedzie.
Pozniej do sklepu sie wybiore po schabowe i kalafior.
Miłego Dnia dziewczyny.

reklama
hej!

lubiczanko-co tam się dzieje z Toba,he?Oby humorek powrócił!
Ja tez na burczącej ostatnio,ale czuje ze się @ zbliża...-jest chociaż na co zwalić..:-D
misia-patrząc na Twoje maleństwo,pierwszy raz i mnie się zachciało 2giego...:-D;-)
Mam nadzieje ze Aluś szybo się oswoi z myślą ze ma brata i musi się dzielić mamusia...Powodzenia!..i dużo siły dla Ciebie!

Jak ja zazdraszczam pogody w PL.U nas patrząc na prognozę ciągle tylko deszcz i deszcz:-(Masakra!

Ciągle zapominam zapytać...- macie jakiś sposób na rozkrywające się ciągle dziecko?Wikta rozkopuje się 10min po przykryciu.Myślę, myślę i nic mi do głowy nie przychodzi..
PS.śpiworki to nie dla niej-co chwile zmienia pozycje i zaplątała by się na bank..

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
madbebe jak mala spi w lozeczku,to moze poprzyszywaj do kolderki sznureczki na rogach i przywiaz kolderke do lozeczka:)
wiele osob tak robi:)
A moze Witce jest goraco ze sie tak rozkopuje?

spadam lepetyne myc...

milego dzionka!!!

Lubiczanko where are u!!!!????
Mam nadzieje ze juz dzis lepiej:)

witam

madbebe albo ubieraj grubiej na noc,no nie wiem,pomysł ewelci też dobry :-D

lubiczanko przytulam cokolwiek Ci jest :-p;-)

wczoraj moje autko przeszło ładnie NCT,teraz jeszcze tax opłacic,no ale kiedy mi ten log book przyjdzie :baffled::dry::dry:

ewelcia-a jak się odwróci głową w druga stronę i wyląduje pod kołdrą?
Ona jest żywa z natury...;-):-D
Wikta śpi w bodziakach i pajacu-cieplej się nie da..;-)

Dzieki za pomoc!

anineczko-my mamy nct w czerwcu..Na dziś raczej nie przejdzie,wiec znowu inwestycje..:baffled: Gratuluje Waszemu..;-)
Cos długo ten logbook do Was idzie..Poprzedni właściciel ma wam wysłać?

siemka

Anineczko przyjdzie ,przyjdzie.....nam sie udalo kupic auto z 2 letnim NCT i taxem do konca stycznia:-Dtylko ubezpieczenie w poniedzialek dokupilismy....:tak: ale latwo nie bylo ,bo moje znizki obowiazuja tylko na jeden samochod,i policzyli nam 1700 euro:szok:ale udalo mi sie w ubezpieczalni wynegocjowac dobrewarunki i w koncu ubezpieczylam za 680 euro z tym,ze tylko ja moge jezdzic tym drugim samochodem:-Dale szkody nie ma bo mam prawo do dwoch a moj maz tylko do jednego heheh........a log booka tez jeszcze nie mam......licze ze do piatku moze przyjdzie

madbebe no to dealer wysłał tego log booka,no nic.Poczekam do końca tygodnia a w poniedziałek się zadzwoni do nich.

aga widziałam widziała autko,śliczne.Czy to 7 osobowe?
No my mieliśmy też miec auto z NCT,miał to zrobic właśnie ten dealer,ale mi się bardzo spieszyło by już jeździc autkiem i szybciej go zabraliśmy ;-)

Dzien dobry

Anineczko dobrze ze autko przeszlo NCT

Lubiczanko jak tam humorek?mam nadzieje ze dzis lepiej

Aga,Anineczka my czekalismy na logbooka jakos 2-3 tyg

Ja zaraz sie biore za przygotowanie obiadu a pozniej z cora na spacerek :tak:
No i prasowanie mnie czeka ale to wieczorkiem :tak:

Jeszcze miesiac i przyleci Mama :-):tak:

Milego dzionka zycze

Ostatnia edycja:
3ci raz podchodzę do pisania-i zaraz wyjdę z siebie...bo jak kończę to mi posta zżera:(((((((((((
Przede wszystkim -dziewczynki,które dostały ode mnie wiadomość na pocztę czy też miały nieodebrane połączenia-to nie ja ino mój syncio od 7mej zapragnął pogadać z kimś przez mój telefon:(((
Dzięki za miłe słowa-sprawa jest...gówn..na-więc się nie będę wdawać w szczegóły-tak się zestresowałam,że w nocy mnie takie bóle chwyciły,że myślałam,iż wyprzedzę wszstkie mamy przede mną na porodówkę;)i rycześ się chce...ale jesteśmy zdrowi,żywi-nic nas nie złamie:)
Misia-no widzę poszło szybko,sprawnie i"przyjemnie"-DOOOOBRZE cI:)
Anineczko-super,że macie testa:)Z resztą wiadomo było,że taka bryczka problemu nie będzie miała:)
Marta-a no pomału-dziś będę się określała jeśli o dania chodzi-czyli np zamiast 2,3 ciacha wybieram konkretne modele,spisuję potrzebne składniki i lista-a na zakupki trzeba do piątku czekać:/
Madbebe-mam podobny problem z Danielkiem-jak muszę człapać w nocy to tylko po to,aby go przykryć...Ale od kilku dni zastosowaliśmy taktykę cieplejszego ubierania go na noc i co za tym idzie nawet jak się odkryje już nie miauczy-tak więc kilka nocek juz mamy przespanych:)
Monidan-ale obiecany prezent musisz sobie zakupić!!!
Ewelcia-jak tam?dzieci dają Ci żyć?
Aaniu-jak Twoje samopoczucie
Tichonek+a Ty gdzie sie podziewasz
Musze sie pochwalic-bo jakies pozytywy w zyciu tez musze miec-dostalismy dzis karty medyczne!!!!!!!!!!!!
milego dnia

reklama
Lubiczanko życze Ci lepszego samopoczucia i humorku:tak:.
A ja już wróciłam z miasta,przeszłam sie troszke.Pogoda fajna,ciepło.
Zaraz sobie kawke zrobie i po ogladam telewizje.
Na obiadek mam juz przyszykowane,wiec luzik.

Do góry