reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Misa to dobrze ze jak Ci podali epidural,to Cie nie bolało.Dobrze ze tu daja w szpitalach.Ale już masz to za soba.Alex napewno sie przyzwyczai do brata i nie bedzie taki zazdrosny.
Dzis szybciutko wstałam,zeby obejrzec swoje seriale.Bo wczoraj nie obejrzałam.:tak:
Pościel i reczniki wstawiłam,wiec sie kreca w pralce.Mam nadzieje ze padac nie bedzie.
Pozniej do sklepu sie wybiore po schabowe i kalafior.
Miłego Dnia dziewczyny.

reklama
hej!

lubiczanko-co tam się dzieje z Toba,he?Oby humorek powrócił!
Ja tez na burczącej ostatnio,ale czuje ze się @ zbliża...-jest chociaż na co zwalić..:-D
misia-patrząc na Twoje maleństwo,pierwszy raz i mnie się zachciało 2giego...:-D;-)
Mam nadzieje ze Aluś szybo się oswoi z myślą ze ma brata i musi się dzielić mamusia...Powodzenia!..i dużo siły dla Ciebie!

Jak ja zazdraszczam pogody w PL.U nas patrząc na prognozę ciągle tylko deszcz i deszcz:-(Masakra!

Ciągle zapominam zapytać...- macie jakiś sposób na rozkrywające się ciągle dziecko?Wikta rozkopuje się 10min po przykryciu.Myślę, myślę i nic mi do głowy nie przychodzi..
PS.śpiworki to nie dla niej-co chwile zmienia pozycje i zaplątała by się na bank..

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
madbebe jak mala spi w lozeczku,to moze poprzyszywaj do kolderki sznureczki na rogach i przywiaz kolderke do lozeczka:)
wiele osob tak robi:)
A moze Witce jest goraco ze sie tak rozkopuje?

spadam lepetyne myc...

milego dzionka!!!

Lubiczanko where are u!!!!????
Mam nadzieje ze juz dzis lepiej:)

witam

madbebe albo ubieraj grubiej na noc,no nie wiem,pomysł ewelci też dobry :-D

lubiczanko przytulam cokolwiek Ci jest :-p;-)

wczoraj moje autko przeszło ładnie NCT,teraz jeszcze tax opłacic,no ale kiedy mi ten log book przyjdzie :baffled::dry::dry:

ewelcia-a jak się odwróci głową w druga stronę i wyląduje pod kołdrą?
Ona jest żywa z natury...;-):-D
Wikta śpi w bodziakach i pajacu-cieplej się nie da..;-)

Dzieki za pomoc!

anineczko-my mamy nct w czerwcu..Na dziś raczej nie przejdzie,wiec znowu inwestycje..:baffled: Gratuluje Waszemu..;-)
Cos długo ten logbook do Was idzie..Poprzedni właściciel ma wam wysłać?

siemka

Anineczko przyjdzie ,przyjdzie.....nam sie udalo kupic auto z 2 letnim NCT i taxem do konca stycznia:-Dtylko ubezpieczenie w poniedzialek dokupilismy....:tak: ale latwo nie bylo ,bo moje znizki obowiazuja tylko na jeden samochod,i policzyli nam 1700 euro:szok:ale udalo mi sie w ubezpieczalni wynegocjowac dobrewarunki i w koncu ubezpieczylam za 680 euro z tym,ze tylko ja moge jezdzic tym drugim samochodem:-Dale szkody nie ma bo mam prawo do dwoch a moj maz tylko do jednego heheh........a log booka tez jeszcze nie mam......licze ze do piatku moze przyjdzie

madbebe no to dealer wysłał tego log booka,no nic.Poczekam do końca tygodnia a w poniedziałek się zadzwoni do nich.

aga widziałam widziała autko,śliczne.Czy to 7 osobowe?
No my mieliśmy też miec auto z NCT,miał to zrobic właśnie ten dealer,ale mi się bardzo spieszyło by już jeździc autkiem i szybciej go zabraliśmy ;-)

Dzien dobry

Anineczko dobrze ze autko przeszlo NCT

Lubiczanko jak tam humorek?mam nadzieje ze dzis lepiej

Aga,Anineczka my czekalismy na logbooka jakos 2-3 tyg

Ja zaraz sie biore za przygotowanie obiadu a pozniej z cora na spacerek :tak:
No i prasowanie mnie czeka ale to wieczorkiem :tak:

Jeszcze miesiac i przyleci Mama :-):tak:

Milego dzionka zycze

Ostatnia edycja:
3ci raz podchodzę do pisania-i zaraz wyjdę z siebie...bo jak kończę to mi posta zżera:(((((((((((
Przede wszystkim -dziewczynki,które dostały ode mnie wiadomość na pocztę czy też miały nieodebrane połączenia-to nie ja ino mój syncio od 7mej zapragnął pogadać z kimś przez mój telefon:(((
Dzięki za miłe słowa-sprawa jest...gówn..na-więc się nie będę wdawać w szczegóły-tak się zestresowałam,że w nocy mnie takie bóle chwyciły,że myślałam,iż wyprzedzę wszstkie mamy przede mną na porodówkę;)i rycześ się chce...ale jesteśmy zdrowi,żywi-nic nas nie złamie:)
Misia-no widzę poszło szybko,sprawnie i"przyjemnie"-DOOOOBRZE cI:)
Anineczko-super,że macie testa:)Z resztą wiadomo było,że taka bryczka problemu nie będzie miała:)
Marta-a no pomału-dziś będę się określała jeśli o dania chodzi-czyli np zamiast 2,3 ciacha wybieram konkretne modele,spisuję potrzebne składniki i lista-a na zakupki trzeba do piątku czekać:/
Madbebe-mam podobny problem z Danielkiem-jak muszę człapać w nocy to tylko po to,aby go przykryć...Ale od kilku dni zastosowaliśmy taktykę cieplejszego ubierania go na noc i co za tym idzie nawet jak się odkryje już nie miauczy-tak więc kilka nocek juz mamy przespanych:)
Monidan-ale obiecany prezent musisz sobie zakupić!!!
Ewelcia-jak tam?dzieci dają Ci żyć?
Aaniu-jak Twoje samopoczucie
Tichonek+a Ty gdzie sie podziewasz
Musze sie pochwalic-bo jakies pozytywy w zyciu tez musze miec-dostalismy dzis karty medyczne!!!!!!!!!!!!
milego dnia

reklama
Lubiczanko życze Ci lepszego samopoczucia i humorku:tak:.
A ja już wróciłam z miasta,przeszłam sie troszke.Pogoda fajna,ciepło.
Zaraz sobie kawke zrobie i po ogladam telewizje.
Na obiadek mam juz przyszykowane,wiec luzik.

Do góry