reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej

Marta wspolczuje braku wody
Ewelcia dawaj synka do mnie:tak:Natalia sie ucieszy :-)

Ja w nocy spac nie moglam a nad ranem mi sie tak dobrze spalo ze dopiero wstalam:szok: i to jeszcze J musial mnie budzic:tak:

reklama
dziewczyny z osiedla wraz z facetem który budował te domy poszli do councila i zrobili wielką awanture,baba najpierw zaczęła sie śmiać ale zaraz potem wysłała kogoś i naprawili,dodatkowo kolega z pracy wyśle maila do znajomego ze jaja sobie z nas robią i zeby sie za tą wode wzięli

a co tu taka cisza dzisiaj???

bry :szok:co za pogoda ale dobrze ze z domku wychodzic nie trzeba:tak:
Misia-ogromne gratulacje,wkoncu sie doczekalas Tymusia :-), duzo zdrowka dla Was:tak:
u nas weekend do d***y, chyba sie z J czyms przytrulismy albo nas wirus dopadl, bo non stop na zmiane kibelek tulilismy, masakra jakas.Ja do dzis sie kiepsko czuje, nerki mnie bola wiec jutro do lekarza na badania ide, a pozatym brzuch mi wydelo i ciagnie mnie w podbrzuszu jakbym w ciazy byla :szok:a do tego niechce mi sie jesc i czuje sie caly czas pelna:baffled:
Tichonku-jak sie czujesz jako liderka??;-)
Gaston-jak tam Twoje dziewczynki, pewnie urwanie glowy masz??

Hej.

Dzieki za gratki. Jestesmy juz w domciu:)Napisze wiecej jak sie ogarne,a przede wszytskim jak przestanie mnie nawalac macica,bo boli jakbym znow miala rodzic!! Tymus jest identyko jak Alex-zdjecie wnowym suwaczku:)

reklama
wpadłam pogratulować Misi - niech się Tymuś zdrowo chowa:)
Moniadan - spóźnione życzenia urodzinowe:)
chorowitkom - zdrówka;)
widzę, że narzekacie na pogodę? a u mnie piękne słońce od rana świeci, cieplutko, a wręcz gorąco i bezwietrznie:)
lecę dalej...

Do góry