reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
MisiaTymus mala kopia Alexa!!
Marcysia jakos sobie fajnie radzimy.Dziewczynki bardzo ruchliwe,rozgadane wiec mam co robic.Szykuja sie do raczkowania ostro,przemieszczaja sie zdrowo ale na szczescie mamy narazie kojec 8 metrowy.Ale wkrotce trzeba te moje szody wypuscic i wtedy sie zacznie:-))

A my dzis po szczepieniu Hani bo byla ostatnio chora,wiec tylko Zocha byla szczepiona.Zobaczymy jak nocka ale dzien byl koszmarny.Wogole dzis cala trojca dala mi w kosc..W koncu z jednego dnia sa wiec sie solidaryzuja!

Ciao!

Sprobuje cos napisac ale nie wiem ile mi sie uda przy tym cycocholiku :)

Do szpitalazajechalam o 1 w nocy z takimi bolami,ze juz myslalam,ze nie dojade...Od razu na porodowke,a tam sprawdzili,ze dopiero 1.5 cm rozwarcia!!! SZOKKK-bo taki bol! Wiec mnie cofneli do przedporodowego i tam lezalam nalozku przez cala noc. Skurcze mialam co 5 minut-naprawde bolesne. O 6 zawolalam polozna,zeby mnie sprawdzila bo juzwylam zbolu-okazalo sie,ze TYLKO 4 cm!!! Szlag....ale wyslali mnie juz na porodwke bo glowa byla nisko. Tam poprosilam oepidural. Dostalam i tym razem zadzialal!!! Wiec lezalam sobie w spokoju przez nasyepne 6 godzin...nic nie czulam-pieknie! No i nagle polozna mnie budzi i mowi,ze to juz i ze mam przec! parlam 10 minut i Tymus wyskoczyl :)))) Mam tylko 2 male szwy-wewnetrzne. Generalnie odnioslam male szkody-czuje sie dobrze....ooo...maly ryczy
cdn.

dobra- uspokoil sie sam. No wiec tak to bylo z porodem. Wyszlam bo sama chcialam...alex zle znosil rozstanie. Nie chcial spac...ryczal w nocy,wolal mnie,Aaron wykonczony bo juz nie wiedzial co robic. A poniewaz dobrze sie czulismy to moglam isc. Tymek nie ma zoltaczkitak jak mial alex. Ma tez niebieskie oczy, a alex mial czarne! A tak to sa identyczni!! DEJA VU!! Tymus jest takze spokojniejszy...ciagle prawie spi i dosyc malo je-narazie. Alex od razu wisial na cycu.
W domu masakra...burdello bum bum. Alex zazdrosny...zabiera sieza bicie,wszytsko rozwala na okolo. Chce wchodzic mi na rece kiedy ja karmie. Czasem poglaska Tymcia po glowie ale trzeba uwazac bo zaraz chce go uderzyc albo sciagnac mi z rak...taki sie zrobil!! Coz..mam nadzieje,ze jakos sie ustabilizuje...No to narazie chyba tyle...lece bo jestem zmasakrowana...mam nadzieje,ze troche snu zaliczymy...

Ostatnia edycja:
Misiato sie zbytnio nie nameczylas po podaniu epiduralu jak sobie pospalas :-)
Miejmy nadzieje ze Alexowi szybko minie ten bunt ja to az sie boje jak nasza zareaguje teraz fajnie przytula sie do brzucha caluje a co bedzie pozniej,zobaczymy

Lubiczanko co sie dzieje?

Spokojnej nocki zycze

Hey mamuski
Ja dzis miałam offa, juz potrzebowałam tego, bez pośpiechu sobie wszystko porobiłam, tzn miałam jedno dodatkowe dziecko, ale nie długo i grzecznie sie bawili
Jutro tez wolne, a od czwartku znów maraton ;-)

Lubiczanko, taa chciałabym wydac cała wypłate na przyjemnosci, niestety trza do Pl odkładac, jak zamierzam tam dwa miechy być, a co z Toba sie dzieje, gdzie energia i optymizn, to brak wody cie tak wkurzył??

Misia, a jak Alex zareagował na małego?

Monia co ty pijana?:-D przeciez Misia poemat walnela wyzej:-D
Misia troszke sajgonu bedziesz miala bo Al to synus mamusi i troszke uplynie czasu zanim sie przyzwyczaim.
Max co prawda duzo starszy ale nie byl zazdrosny,ale teraz mam wiekszy problem bo wymysla glupie zabawy z uczestnictwem dziewczyn i czesto dziewczyny sie boja i mam stereo taki wrzask...

reklama
witam

lubiczanka tulam:-)nie ma tego złego...jak to mówią:-)jak przygotowania do komunii??

misia Tymuś śliczny i dobrze ze grzeczny:-)a Alex sie przyzwyczai

ja wczoraj do 20 porzątki robiłam i o 22 na siedząco zasnęłam bo chciałam zobaczyc czy PL wejdzie do finału eurowizji a tu doopa,wybrali jakieś badziewie ale to nie nowość:/:/

Do góry