reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam:-)
ja tak tylko na sekundke bo zaraz na spacer ide z mlodym(trzeba wykorzystac poki slonko swieci :)), pozniej po Norberta i jedziemy do Larci na kawke wiec wroce poznym popoludniem, wkoncu busy dzien tak jak lubie :))
moniadan-tak programy jeszczze dzisiaj mam ostatni dzien, od jutra cisza bo nawet irlandzkich kanalow nie mam :/, wkoncu nadrobimy zalegle filmy hehe
spadam , do wieczorka.... :-)

reklama
Bry:-)
Właśnie wcisnęłam w siebie dwie parówki,pomidorki,chleb ze serkiem i mogę z głodnym pogadać:-D
Duuuużo cieplej się zrobiło,wiatr się uspokoił i póki co na deszcz się nie zanosi:tak:
Radek nam dziś w nocy zaś dał popalić,6 razy się budził z płaczem:confused2:Jakiś okres lęków znów ma:baffled:Kąpać się boi:szok: a jak już to wody tylko troszkę może być,po kostki:sorry:Swojego pokoju się boi,w łazience muszą być otwarte drzwi jak robi cokolwiek,luuudzie!:sorry:
Biola i u mnie świeże ogłoszenia na Dafcie:tak:
Wiewióra witamy i powodzenia na irlandzkiej ziemi:tak:
Lubiczanko nic się nie dzieje:no:Tzn.wczoraj też dostałam pęda i caluśką kuchnię,wszystkie półki wyszorowałam,wszędzie w domu kurze powycierałam,pranie,obiad zrobiłam i potem mnie lekkie skurcze złapały,ale takie delikatne jakby przy owulacji,chwilkę pomuliło i przestało:tak:Ale,że się wczoraj do fryzjera zapisałam na 14-tego to już bym chciała się do niego dokulać:sorry:A potem to już mogę rodzić:-)Tak więc niech siedzi jeszcze Młody z tydzień:tak:Choć ciężko mi strasznie już:baffled:A sikam jak wściekła:confused2:
A Twój Dawid nie ma dziś imienin?Jeśli tak to wszystkiego najlepszego a jak nie to też:-)
Ewelcia Ty ostatnio tubujesz i tubujesz:-DAle najbardziej mi się filmik z pieskiem podobał:-D

witam się!

lubiczanko-odpowiadam dzisiaj: u nas tez słoneczko i podobnie jak Ty modle się żeby zostało..;-)
moniadan-dziękuję ;-) choć ja się sobie nigdy na zdjęciach nie podobam:eek:i absolutnie nie uważam ze jestem fotogeniczna..:confused2:;-)
misia-to czekanie,co? :baffled:
wiewióra-a widzisz?wiedziałyśmy ze dacie rade z tym lotem!ciesze się:tak::happy:
wiesienka-oby w końcu oddali te kaskę!:wściekła/y:

Idę na zewnętrzną trochę,bo mała ostatnio nie wychodzi, tak zimno.Trza korzystać póki nie pada bo po południu może być rożnie:eek:

Milego dnia!

hej!
wcale nie siedze na yuo tube tylko akurat wczoraj bylam na wp i bylo cos o tym aktorze no i utwor:-p
z pieskami linka mialam z innego forum (dieta onz):-D
tamte filmiki z tym tanczacym baby to M znalazl a ja wam zarzucilam!!!
Anineczko taaaa,za duzo....mozege ci troche oddac...:-);-)
aaach te dzieci-Antek slodki jest!!!a co bedzie ukrywal szczescie!!!

przeczytalam pobierznie...
lece wlozy wyczesac bo dopiero umylam...ziemmniaki sie mi gotuja,beda kluski slasmie z sosem i surowka z kiszonej kapusty:-p
dobrze ze ze ja juz nie na diecie to troszke zjem;-)

Dzien dobry

Wiewiora witaj na Zielonej Wyspie :-)

MartaF jak synek lepiej czy bez zmian?

Tichonek a moze Radka w szkole ktos nastraszyl albo zamknal w lazience czy cus qurde bo to troszku dziwne ze tak raptownie wszystkiego sie boi

Lubiczanko jak samopoczucie?

Misia nie ma co uparty Twoj synek :-D

Ewelcia jak tam humorek,mam nadzieje ze dzis lepszy

Anineczko w koncu synek ma sie czym pochwalic :-D

U nas tez poki co narazie ladnie wiec zaraz sie zbieram i na poczte musze isc.

Ostatnia edycja:
Anineczko-czuję się...ciężka-meeeega ogromna...na wagę przestałam włazić:/A co Ty się synkowi dziwisz???ma czym,to się chwali:)))
Tichonek-nie,nie dziś imieninuje mój syncio,ale dziękuję:*Dajcie trochę pędu:))))
Monidan-uuuuu...się narobisz przy dzieciach:/
Madbebe-super,że wreszcie macie okazje do wyjścia-bo deprecha murowana z taką pogodą,jaka u nas raczyła cały tydzień...i nie narzekaj na fotegeniczność-avatarek doskonałym przykładem:)))
Mój Dawidek ma dziś mszę wieczorkiem-przedkomunijną:)Zaczynam się stresić;))))

Aniaa jeśli chodzi o łazienkę to akurat wiem czemu się boi:sorry:Kilka tygodni temu jak siedział na klopku i kupkę robił,zgasło światło bo prądu brakło,wyrwał z tej łazienki,że szok:eek:Ale jeśli chodzi o wodę czy jego pokój to nie mam pojęcia:baffled:I to zrywanie w nocy:eek:A jak się go pytamy co się dzieje to on na to,że nic,albo,że nie wie:sorry:

Aniaa jeśli chodzi o łazienkę to akurat wiem czemu się boi:sorry:Kilka tygodni temu jak siedział na klopku i kupkę robił,zgasło światło bo prądu brakło,wyrwał z tej łazienki,że szok:eek:Ale jeśli chodzi o wodę czy jego pokój to nie mam pojęcia:baffled:I to zrywanie w nocy:eek:A jak się go pytamy co się dzieje to on na to,że nic,albo,że nie wie:sorry:

Miejmy nadzieje ze to mu w najblizszym czasie minie

Hej.Śniadanko zjedzone,zaraz trzeba jeszcze jakiegoś owoca zjesc.
Pranie wstawiłam,więc sie kreci.I trzeba sie brac za sprzatanie.
Pózniej do sklepu sie wybiore.
Wiewióra witam na Zielonej Wyspie.:tak:
Miłego Dnia.

reklama
lubiczanko-jakieś pol godziny udało nam się pospacerować.Później lunęło i pada do teraz z przerwami.
a deprecha to mnie łapie,znowu,nie tylko przez pogodę :baffled:Dobrze ze mala już poszła spać bo mogłabym krzyknąć na nią za głośno czy cus:confused2:Dodatkowo chyba @ mi się zbliża. Ehhh:confused2:

Do góry