reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam:-)
ja tak tylko na sekundke bo zaraz na spacer ide z mlodym(trzeba wykorzystac poki slonko swieci :)), pozniej po Norberta i jedziemy do Larci na kawke wiec wroce poznym popoludniem, wkoncu busy dzien tak jak lubie :))
moniadan-tak programy jeszczze dzisiaj mam ostatni dzien, od jutra cisza bo nawet irlandzkich kanalow nie mam :/, wkoncu nadrobimy zalegle filmy hehe
spadam , do wieczorka.... :-)

reklama
Bry:-)
Właśnie wcisnęłam w siebie dwie parówki,pomidorki,chleb ze serkiem i mogę z głodnym pogadać:-D
Duuuużo cieplej się zrobiło,wiatr się uspokoił i póki co na deszcz się nie zanosi:tak:
Radek nam dziś w nocy zaś dał popalić,6 razy się budził z płaczem:confused2:Jakiś okres lęków znów ma:baffled:Kąpać się boi:szok: a jak już to wody tylko troszkę może być,po kostki:sorry:Swojego pokoju się boi,w łazience muszą być otwarte drzwi jak robi cokolwiek,luuudzie!:sorry:
Biola i u mnie świeże ogłoszenia na Dafcie:tak:
Wiewióra witamy i powodzenia na irlandzkiej ziemi:tak:
Lubiczanko nic się nie dzieje:no:Tzn.wczoraj też dostałam pęda i caluśką kuchnię,wszystkie półki wyszorowałam,wszędzie w domu kurze powycierałam,pranie,obiad zrobiłam i potem mnie lekkie skurcze złapały,ale takie delikatne jakby przy owulacji,chwilkę pomuliło i przestało:tak:Ale,że się wczoraj do fryzjera zapisałam na 14-tego to już bym chciała się do niego dokulać:sorry:A potem to już mogę rodzić:-)Tak więc niech siedzi jeszcze Młody z tydzień:tak:Choć ciężko mi strasznie już:baffled:A sikam jak wściekła:confused2:
A Twój Dawid nie ma dziś imienin?Jeśli tak to wszystkiego najlepszego a jak nie to też:-)
Ewelcia Ty ostatnio tubujesz i tubujesz:-DAle najbardziej mi się filmik z pieskiem podobał:-D

witam się!

lubiczanko-odpowiadam dzisiaj: u nas tez słoneczko i podobnie jak Ty modle się żeby zostało..;-)
moniadan-dziękuję ;-) choć ja się sobie nigdy na zdjęciach nie podobam:eek:i absolutnie nie uważam ze jestem fotogeniczna..:confused2:;-)
misia-to czekanie,co? :baffled:
wiewióra-a widzisz?wiedziałyśmy ze dacie rade z tym lotem!ciesze się:tak::happy:
wiesienka-oby w końcu oddali te kaskę!:wściekła/y:

Idę na zewnętrzną trochę,bo mała ostatnio nie wychodzi, tak zimno.Trza korzystać póki nie pada bo po południu może być rożnie:eek:

Milego dnia!

hej!
wcale nie siedze na yuo tube tylko akurat wczoraj bylam na wp i bylo cos o tym aktorze no i utwor:-p
z pieskami linka mialam z innego forum (dieta onz):-D
tamte filmiki z tym tanczacym baby to M znalazl a ja wam zarzucilam!!!
Anineczko taaaa,za duzo....mozege ci troche oddac...:-);-)
aaach te dzieci-Antek slodki jest!!!a co bedzie ukrywal szczescie!!!

przeczytalam pobierznie...
lece wlozy wyczesac bo dopiero umylam...ziemmniaki sie mi gotuja,beda kluski slasmie z sosem i surowka z kiszonej kapusty:-p
dobrze ze ze ja juz nie na diecie to troszke zjem;-)

Dzien dobry

Wiewiora witaj na Zielonej Wyspie :-)

MartaF jak synek lepiej czy bez zmian?

Tichonek a moze Radka w szkole ktos nastraszyl albo zamknal w lazience czy cus qurde bo to troszku dziwne ze tak raptownie wszystkiego sie boi

Lubiczanko jak samopoczucie?

Misia nie ma co uparty Twoj synek :-D

Ewelcia jak tam humorek,mam nadzieje ze dzis lepszy

Anineczko w koncu synek ma sie czym pochwalic :-D

U nas tez poki co narazie ladnie wiec zaraz sie zbieram i na poczte musze isc.

Ostatnia edycja:
Anineczko-czuję się...ciężka-meeeega ogromna...na wagę przestałam włazić:/A co Ty się synkowi dziwisz???ma czym,to się chwali:)))
Tichonek-nie,nie dziś imieninuje mój syncio,ale dziękuję:*Dajcie trochę pędu:))))
Monidan-uuuuu...się narobisz przy dzieciach:/
Madbebe-super,że wreszcie macie okazje do wyjścia-bo deprecha murowana z taką pogodą,jaka u nas raczyła cały tydzień...i nie narzekaj na fotegeniczność-avatarek doskonałym przykładem:)))
Mój Dawidek ma dziś mszę wieczorkiem-przedkomunijną:)Zaczynam się stresić;))))

Aniaa jeśli chodzi o łazienkę to akurat wiem czemu się boi:sorry:Kilka tygodni temu jak siedział na klopku i kupkę robił,zgasło światło bo prądu brakło,wyrwał z tej łazienki,że szok:eek:Ale jeśli chodzi o wodę czy jego pokój to nie mam pojęcia:baffled:I to zrywanie w nocy:eek:A jak się go pytamy co się dzieje to on na to,że nic,albo,że nie wie:sorry:

Aniaa jeśli chodzi o łazienkę to akurat wiem czemu się boi:sorry:Kilka tygodni temu jak siedział na klopku i kupkę robił,zgasło światło bo prądu brakło,wyrwał z tej łazienki,że szok:eek:Ale jeśli chodzi o wodę czy jego pokój to nie mam pojęcia:baffled:I to zrywanie w nocy:eek:A jak się go pytamy co się dzieje to on na to,że nic,albo,że nie wie:sorry:

Miejmy nadzieje ze to mu w najblizszym czasie minie

Hej.Śniadanko zjedzone,zaraz trzeba jeszcze jakiegoś owoca zjesc.
Pranie wstawiłam,więc sie kreci.I trzeba sie brac za sprzatanie.
Pózniej do sklepu sie wybiore.
Wiewióra witam na Zielonej Wyspie.:tak:
Miłego Dnia.

reklama
lubiczanko-jakieś pol godziny udało nam się pospacerować.Później lunęło i pada do teraz z przerwami.
a deprecha to mnie łapie,znowu,nie tylko przez pogodę :baffled:Dobrze ze mala już poszła spać bo mogłabym krzyknąć na nią za głośno czy cus:confused2:Dodatkowo chyba @ mi się zbliża. Ehhh:confused2:

Do góry