reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aniu tak,ja juz w lepszym dzis humorku:-);-)

Misia a to uparciuch z twego synka!
Gliwa ja tez popijam kawke!
Lubiczanko a to ci uciekinier!szkoda ze wy ogrodzenia nie macie(chyba)ale cos kojarze ze pisalas ze brak.
Marta zdrowka dla Szymka zycze...a dla ciebie duuuzo sily.
Madbebe avatarek swietny...dobre i pol godzinki spacerku.
Asienko takie zycie-ech nikomu nie dogodzisz:baffled:
Vikamcia super ze tak swietnie sobie radzisz.
Andzulina wszedzie dobrze ale najlepiej w domu:)
milego urzadzania swojego gniazdka:)

u nas rano nawet slonko swiecilo,mialam nadzieje ze pranie wywale na dwor,...a tu kiszka ..jka tylko pralka przestala prac to sie rozpadalo:baffled:
jedno na suszarce mam a drugie jeszcze w pralce!!!
dzieci spia...a ja musze odsapnac....stalam non-stop i cos robilam,miedzy innym slaskie!!!!:-p

reklama
lubiczanko-ajjj tam,jak naszło to i minie;-):-) Już trochę lepiej;-) Dzieki ze pytasz;-):happy:
andzulina-zazdraszczam własnego kąta..:rolleyes: Bedzie dobrze.Wasze nastawienie jest najważniejsze :tak:Powodzenia!
MartaF-jak Szymek?Zdrówka bąblowi!Ale
ż go wzięło..:confused2::shocked2::-(

U nas tez pada co chwile ale 3 prania zrobiłam i dyndają na zewnętrznej.Mamy garaż/wiatę bez przedniej ściany i tam suszarkę na ciuchy,wiec najwyżej trochę na te z przodu pokropi,ale generalnie schną:tak:.. i pachną wiatrem;-):-D
edit:Zapomniałam...;-) oglądacie ranczo?Mnie bawi ten serial:-D(właśnie obejrzałam 2ost. odcinki,stad mój lepszy humor..;-)).
W ostatnim odcinku padła mądrość życiowa:happy: - Chcesz zrozumieć kobietę?Po co?Kobieta jest do kochania,nie do rozumienia..;-):-D

Ostatnia edycja:
A ja gar rosołu nagotowałam bo tak mi się zachciało,że musiałam:-pPoodkurzałam całe mieszkanie,łącznie z odsuwaniem kanap,trzepaniem dywanika i mogłabym coś jeszcze robić,ale zostawię sobie na jutro bo szanowny do pracy idzie więc sobie na mopie polatam i lodówkę wysprzątam:tak:Nie będę się nudzić bynajmniej;-)
A Matt spokojnie siedzi i nie przeszkadza jak mama sprząta:-DOn to się najbardziej ożywia jak jem(za każdym razem:-D),szczególnie lody:-palbo jak muzykę głośniej puszczę to podskakuje:-D
Andzulina miłego wicia własnego gniazdka:tak:I masz tu zaglądać,no!
ViKamcia ciekawa czy ja też będę mogła tak powiedzieć za parę tygodni,żem zorganizowana:sorry:Coś nie sądzę:baffled:
Aniaa siedź na tyłku i czekaj na J:tak:Ma rację:tak:My się też wybieramy popołudniu na zakupy bo jak jutro P cały dzień w pracy to nie będzie kiedy:sorry:
MartaF Ty to się masz,bidulko i Szymuś:sorry:Zdrówka dla niego i Tobie wytrwałości oraz siły życzę:tak:
Lubiczanko to Ci Reksio wycieczkowicz:sorry:Dobrze,że tylko po osiedlu za nim gnałaś:baffled::-D
Idę wciagnąć ten rosołek bo Radek też już woła,że chce:-)

reklama
Szymuś wstał po 4 godzinach:szok:całe szczęście bez gorączki:tak:a to znaczy ze jest poprawa bo zawsze wstawał rozpalony:baffled:powoli chyba go puszcza,mam nadzieje:happy:

Do góry