reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Aniu tak,ja juz w lepszym dzis humorku:-);-)

Misia a to uparciuch z twego synka!
Gliwa ja tez popijam kawke!
Lubiczanko a to ci uciekinier!szkoda ze wy ogrodzenia nie macie(chyba)ale cos kojarze ze pisalas ze brak.
Marta zdrowka dla Szymka zycze...a dla ciebie duuuzo sily.
Madbebe avatarek swietny...dobre i pol godzinki spacerku.
Asienko takie zycie-ech nikomu nie dogodzisz:baffled:
Vikamcia super ze tak swietnie sobie radzisz.
Andzulina wszedzie dobrze ale najlepiej w domu:)
milego urzadzania swojego gniazdka:)

u nas rano nawet slonko swiecilo,mialam nadzieje ze pranie wywale na dwor,...a tu kiszka ..jka tylko pralka przestala prac to sie rozpadalo:baffled:
jedno na suszarce mam a drugie jeszcze w pralce!!!
dzieci spia...a ja musze odsapnac....stalam non-stop i cos robilam,miedzy innym slaskie!!!!:-p

reklama
lubiczanko-ajjj tam,jak naszło to i minie;-):-) Już trochę lepiej;-) Dzieki ze pytasz;-):happy:
andzulina-zazdraszczam własnego kąta..:rolleyes: Bedzie dobrze.Wasze nastawienie jest najważniejsze :tak:Powodzenia!
MartaF-jak Szymek?Zdrówka bąblowi!Ale
ż go wzięło..:confused2::shocked2::-(

U nas tez pada co chwile ale 3 prania zrobiłam i dyndają na zewnętrznej.Mamy garaż/wiatę bez przedniej ściany i tam suszarkę na ciuchy,wiec najwyżej trochę na te z przodu pokropi,ale generalnie schną:tak:.. i pachną wiatrem;-):-D
edit:Zapomniałam...;-) oglądacie ranczo?Mnie bawi ten serial:-D(właśnie obejrzałam 2ost. odcinki,stad mój lepszy humor..;-)).
W ostatnim odcinku padła mądrość życiowa:happy: - Chcesz zrozumieć kobietę?Po co?Kobieta jest do kochania,nie do rozumienia..;-):-D

Ostatnia edycja:
A ja gar rosołu nagotowałam bo tak mi się zachciało,że musiałam:-pPoodkurzałam całe mieszkanie,łącznie z odsuwaniem kanap,trzepaniem dywanika i mogłabym coś jeszcze robić,ale zostawię sobie na jutro bo szanowny do pracy idzie więc sobie na mopie polatam i lodówkę wysprzątam:tak:Nie będę się nudzić bynajmniej;-)
A Matt spokojnie siedzi i nie przeszkadza jak mama sprząta:-DOn to się najbardziej ożywia jak jem(za każdym razem:-D),szczególnie lody:-palbo jak muzykę głośniej puszczę to podskakuje:-D
Andzulina miłego wicia własnego gniazdka:tak:I masz tu zaglądać,no!
ViKamcia ciekawa czy ja też będę mogła tak powiedzieć za parę tygodni,żem zorganizowana:sorry:Coś nie sądzę:baffled:
Aniaa siedź na tyłku i czekaj na J:tak:Ma rację:tak:My się też wybieramy popołudniu na zakupy bo jak jutro P cały dzień w pracy to nie będzie kiedy:sorry:
MartaF Ty to się masz,bidulko i Szymuś:sorry:Zdrówka dla niego i Tobie wytrwałości oraz siły życzę:tak:
Lubiczanko to Ci Reksio wycieczkowicz:sorry:Dobrze,że tylko po osiedlu za nim gnałaś:baffled::-D
Idę wciagnąć ten rosołek bo Radek też już woła,że chce:-)

reklama
Szymuś wstał po 4 godzinach:szok:całe szczęście bez gorączki:tak:a to znaczy ze jest poprawa bo zawsze wstawał rozpalony:baffled:powoli chyba go puszcza,mam nadzieje:happy:

Do góry