reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

dzięki dziewczyny,padam już,Szymek ciągle marudzi,temperatura po 3 godzinach wraca:/:/szef zły i musze jutro do roboty iść:/:/

reklama
Witam, spanikowana lotem mamuśka bezpiecznie wylądowała na zielonej wyspie w towarzystwie spokojnej MAludy :-)
Wybiłam sobie z głowy stosowanie jakiś uspokajaczy dla Eli na czas lotu, i byłam niezwykle zaskoczona, jak szybko i bezproblemowo minęła podróż :-)
Pomysł z ciastkami i paluszkami przy starcie niezastąpiony :-) nie pamiętam która z Was to pisała, ale serdecznie dziękuję:-)
Obecnie mieszkam w Dublin 24:-) Może na forum jest MAmauśka z tej okolicy??? Moja córka ma 18 miesięcy, bardzo brakuje jej towarzystwa innych dzieci :-)
Pozdrawiam serdecznie:-)

heja, nam dzis napisali maila z agencji z prosba o podanie nr konta- jakby nie mieli i ze maja dla nas kase, zobaczymy dopoki nie beda na koncie to nie uwierze,
lubiczanka- a no 2.5L i najgorszy ten tax:wściekła/y:
Marta F - zdrowka dla Szymcia
Larcia - my mamy teraz podobnie, ze nasza agentka jest przyjaciolka;-)( i nie tylko chyba) landlorda, ja tez bym sie wsciekla
Asienka M- pociesze Cie ja sprawdzilam do W-wy na swieta i koszt tylko 750E:szok: -oczywiscie nie lecimy

witam wieczorowa pora, podczytywalam Was, ale jakos ochoty brak na pisanie w dodatku od poludnia jakos wszystko mnie wkurza i nerwa mam, chlopcy daja popalic :wściekła/y:wrrrrrrrrrrr i jeszcze ta pogoda:baffled:
Larcia-co za gosc:shocked2:, ale co sie dziwic wkoncu to irol i robic mu sie nie chce,gdyby zrobil raz a porzadnie nie byloby problemu :dry:a mialam sie do Ciebie wybrac popoludniu i pewnie bym na niego trafila.Ale moze jutro do Ciebie zagladne ???
pauletta-wszystkiego najlepszego dla Wiktorka
MartaF-zdrowka dla Szymka, bidulek sie nameczy a Ty z nim:-(
widze, ze MIsia jeszcze w dwupaku i nawet powera ma, Tymus sie nie spieszy, tylko mame straszy hihi

a mi sie jutro konczy polsat i ciekawa jestem jak dzieci zareaguja na brak bajek, pewnie sie do kompa nie dobije :baffled:
a tak przy okazji moze czytalyscie ostatnio jakies dobre ksiazki np.kryminaly lub jakies dobre powiesci?? bo mi sie ksiazki koncza i bede musiala sobie cos zakupic, chyba ze macie je na sprzedaz to chetnie odkupie :-):-):-)

Wieczorny meldunek :)

Cisza i spokoj....tylko bola mnie pachwiny niemilosiernie,tak ze kuleje!! Wysprzatalam co chcialam...ta kanape tez umylam tylko,ze w dunnsie nie mieli tego do skor. Mieli tylko chusteczki, a ja potrzebuje jakiegos plynu bo kanapa naprawde brudna... Umylam woda z plynem do mycia naczyn ale nie moge domyc tego brudu w zalamaniach skory...ehh...

Potem zrobilam jeszcze banofee pie :D Nawet kilka chwastow w ogrodku wyrwalam...
Co za uparciuch!!!

Dzień dobry:)
Aby nie zapeszyć-pogoda póki co nienajgorsza...Oby tak zostało-byleby nie padało:/
Wiewióra-witamy w takim razie w Irlandii:)))
Ewelcia-Ty jak nie spacerujesz to chyba na you tube przesiadujesz,co;))))
Misia-2dni-dasz radę;)))
Marta-jak nocka???
Monidan-wytrwałaś???Dziś chyba ostatni dzień?
Tichonek-jak tam u Ciebie?żadnych syndromów?
Wiesieńko-ba-wszystko dziady zrobią byleby kasy nie dać:/
Miłego dnia Wam życzę

Hej dziewczyny czy nie wiecie co sie dzieje ze str daft bo od jakiegos czasu wogule nie jest aktualizowana i niektore domy z pierwszej str maja po 180 dni:szok: tez tak macie czy u mnie tak tylko jest??

Hey
Biola sprawdzalam teraz na tel i ja mam wszystko aktualne
Madbebe widziałam twoje fotki Wiki jaka juz duża a ty bardzo naturalnie wychodzisz na zdj fotogeniczna jestes :-)
Marcysia i jak tam masz tv?
Lubiczanko wytrwalam jeszcze dzis i jutro po 9 godzin ;-)
Miłego dnia dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
Witam ;-)

Pogoda się nawet ładna robi,ale nie wiadomo co będzie później :eek:

Moje skromne dziecko pochwaliło się wszystkim w szkole,że mama ma baby in tummy :confused2: Nawet dyrektor mi osobiście gratulował :sorry: Normalnie taka gaduła z tego Antka,że szok,wszystko powie,wszystkim się pochwali :baffled:

Lubiczanko jak się czujesz?
Znalazłaś kartony?

Ewelcia he he a co ty tak z tymi filmikami? Za dużo czasu masz? :rofl2:

biola czyżbyś planowała przeprowadzkę?

Do góry