reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Pisalam do Tichonkowej nie rodzi:-D na zakupach byla z rodzinka:tak:

Ewelcia u mnie cora tez w nienajlepszym humorze caly dzien praktycznie jeszcze chwila i ide ja kapac,kolacyjka i niech ucieka mi spac:tak: dobrze ze J od jutra ma 3 dni wolne to troszku sobie odetchne cora przy tatusiu zupelnie inna jest

reklama
witam
dopiero weszłam w kapcie :-D
caluśki dzień na dworze.
Rano przybyła Lubiczanka z familią,był grill i plac zabaw i teraz jeszcze M z dzieciakami jadą do nich,a ja mam czas odpocząc.
Nogi mnie bolą okrutnie,ale to miłe zmęczenie.

Ewelcia fakt,testowałam auto i dziś i wczoraj.Rewelacja :-)
przesiąśc się z gruchotka (ja byłą asterkę nazywałam "budowlanka" ) na tak czułe i nowe auto to spora zmiana,ale prowadzi się wyśmienicie :-):-)

Idę ogarnąc trochę chatkę i muszę nadrobic BB,wiadomości,farmę :-D
A jutro my jedziemy do Lubiczanków :tak:

Bry:-)
Jak wiecie,nie rodzę:-DSpokojna Wasza rozczochrana,jak będzie się coś działo dam znać na pewno,cobym była pewna,że wszystkie za mnie kciuki trzymają i mi kibicują:-D
Rano tu zaglądałam ale nie miałam czasu pisać bo wyruszaliśmy na na prawdę już ostatnie zakupy dla mnie do szpitala i dla małego:tak:
Byłam w tym Rathcoole,dużo ciekawych rzeczy tam jest:tak:Wzięłam przewijak,gruszkę do noska,ceratkę,łańcuszek do smoczka,prześcieradło z gumką,myjkę i pastę dla Radka:-)Potem jeszcze w H&M się oczywiście nie mogłam powstrzymac i piękny komplecik wzięłam-spodenki i bluza z kapturkiem a w Mothercare-staniki do karmienia:tak:Ależ durnowate te staniki:confused2:Odpinam pasek do karmienia i cały cyc na wierzchu:eek:,w Polsce miałam taki,że tylko brodawkę się odkrywało a tu takich niet:sorry:
Teraz mój P jest w pubie na meczu,my z Radkiem najedzeni odpoczywamy,nogi mnie bolą niemiłosiernie:baffled:
ViKamcia Twoja Emma jest słodkim "okruszkiem":-)Ja też się zastanawiam ja będzie Radek na Matusia reagował choć na razie ciągle wypytuje i ogólnie jest na tak,ale kto wie co będzie potem:sorry:No i zazdroszczę takiego porodu:tak:...To kiedy następny?:-D

Ewelcia humorek mi sie poprawił.
Mężuś mnie zabrał na miasto,bo widział moje przygnębienie.Kupił mi bluzeczke fajna i okularki:tak:.
Siedzimy z rodzinka wspólnie bo juz w poniedziałek wyjezdzaja,szkoda.
Jutro niedziela,wiec sie wybieramy do kościółka.
Miłego wieczorku życze.

tichonku z tego co rozmawialiśmy jak jeszcze byłam w ciązy z Vo... to plany się nie zmieniły i kolejne bejbe będzie za 4-5 lat:-p
i mam nadzieję ze tym rodzynkiem będzie synek hihih

Ciao

Jeszcze sie zamelduje bo jakos tak mi znow dziwnie.....znow mam skurcze i doszedl moj oczekiwany objaw,czyli,przepraszam za szczerosc, oczyszczam sie!! To najbardziej pamietam z koncowki z Alem. I to konca koncowki! hmm....
Dzis juz przygotowalam lozeczko dla mlodego i oczywiscie jego brachol musial sie do niego od razu wpakowac z butami....wrrr....
No nic-ide sie relaksowac:)

Vikamcia- dawaj nowego suwaka :p....juz nie jestes w ciazy!:)

siemanko

ja juz z dzieciarnia w lozeczku..dzien jak ostatnio meczacy ale jeszcze zyje..hihi

Misia... no to powodzenia ..jesli juz masz ten objaw to wszystko mozliwe ze mlody juz szykuje sie do wyjscia :)

reklama
Anienczko- ja tez od jutra tulilam Alexa. Rowno tydzien przed terminem go,ze tak powiem,powilam. Moze teraz tez tak bedzie?
Jutro beatyfikacja papieza...wiec w sumie fajnie by bylo...moze jakiegos swietego Tymusia porodze? :D

Do góry