reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Misia-trzymamy kciuki-trzymaj się!!!!!!
Anineczko-mi tez nogi w d... wchodzą...Młody zasnął zaraz po wyjezdzie i po przyjezdzie kacha i tak śpi-oby do rana:)Dzięki za gościnę i do juterka:*
Tichonek-no to faktycznie"małe "zakupki;)))
Gliwa-głowa do góry-nie smutaj sie;)
Ewelcia-jak głowa?Jakieś choróbsko Cię bierze czy jakie co???
Didi-chwila wytchnienia Ci się należy!!!I to nie tylko chwila
Wilwia-oj kilka dni minie zanim swpowrotem przywykniecie do"pustego"domku-oj jak ja tego nie lubie:/
Idę sobie,bo i J usypia obok i mnie jakoś na spanie bierze...Dobrej nocki:)))

Hejoo laski :-):-):-) nie mam szans na nadrobienie choć się starałam ale nic z tego nei wyszło :sorry: musieliśmy zrobić przemeblowanie w pokoju bo młoda zaczęła wchodzić na kanapę a z kanapy na biurko i waliła rękami w monitor skacząc doopą po klawiaturze :confused2::szok::-D:-D komp wylądował z dala od kanapy i w innym miejscu przez co jakoś gorzej przy nim usiąść :confused2::sorry: szczególnie że kanapa teraz w super miejscu do oglądania TV a i zniosłam z góry materac singla, który leży pod kanapą aby wygibująca się Zuzka na kanapie w razie upadku miała miękkie lądowanie :-D:-D:-D więc zamiast siedzieć przy kompie wolę się rozłożyć na materacu i gilgać z dzieciakami :-D:-):-) a nie wspominając, że Zuzia ma nową zabawę :confused2: wspina się na oparcie kanapy filuje przez okno latając pp parapecie:eek: a jak się jej znudzi oglądanie świata to nurkuje na kanapę i zaciesza jak ją mocno odbije :eek::cool2::-D
Misia czekam na wieści :-):-):-) tak w razie wu szybkiego i bezbolesnego ;-)
ViKamcia ja jeszcze nie gratulowałam więc robię to teraz :-):-):-) GRATULUJE CÓRECZKI :-):-):-):-)
Nie wiem co jeszcze bo nie przeczytałam wstecz :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wybaczcie :sorry: pozdrawiam wszystkie baaaaaaardzo gorąco - Kiss(1).gif

Dzien dobry :-)

Misia to w takim razie zycze Ci szybkiego i lekkiego porodu

Tichonek to sobie poszaleliscie troszku wczoraj :tak:dobrze ze zakupy sie udaly no i do zobaczenia jutro :-)

Ewelcia jak glowka?nie boli?

Gliwa mam nadzieje ze dzis w lepszym humorze jestesc:tak:

Sniadanko zjedzone ide wziasc prysznic i sie szykowac na wizytke :tak:
Takze milego dnia zycze :-)

O nie nie nie dziewczeta...jeszcze nie :) W nocy mnie meczyly troche skurcze, ale jakos nic sie nie ruszylo...takze wciaz jestem i sie kulam:) zaraz jedziemy z Alutem na plac zabaw wiec moze jak sobie pobiegam to sie Tymcio zdecyduje:)

Hej.
Aniaa miłej wizyty życze.
Pogoda nawet w miare,słoneczko świeci ale troche wietrznie jest.Na obiadek juz przyszykowane,dzis piersi z kurczaka z ziemniaczkami i suróweczka.
Pózniej idziemy do kościółka z mama.Dziś juz ostatni dzień mamy gości.Jutro juz wyjezdzaja,szkoda bo juz sie przyzwyczaiłam.
Miłej niedzieli zycze.

siemanko

milej niedzieli zycze
u nas wieje taki chlodny wiaterek ale nie jest zle
dzisiaj mam tylko Zuzie ale za to do 19 od 9:30 ...bynajmiej siedza i bajki ogladaja a ja ogarnelam domek..i mam posprzatane w koncu ..uff..bo jak codziennie gromada dzieciakow to w domu wyglada jakby tornado przeszlo ..chociaz codzieniie wieczorem sprzatam... to podlogi masakra normalnie..

a o 15 kolega moje P podrzuci mi synka na 2 godzinki wiec chlopcy napewo w cos pograja..

no nic milej niedzieli zycze

[video]http://www.zwala.pl/lFSk-podnieconym-kobietom-sie-nie-odmawia[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Biegalam jak dzika po placu zabaw....potem schooping i co?? czuje sie super extra! Rozruszana, energiczna...moge gory przenosic....no fantastico....:/ Chyba wiec nic z tego jeszcze..;)

Do góry