reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Misia-trzymamy kciuki-trzymaj się!!!!!!
Anineczko-mi tez nogi w d... wchodzą...Młody zasnął zaraz po wyjezdzie i po przyjezdzie kacha i tak śpi-oby do rana:)Dzięki za gościnę i do juterka:*
Tichonek-no to faktycznie"małe "zakupki;)))
Gliwa-głowa do góry-nie smutaj sie;)
Ewelcia-jak głowa?Jakieś choróbsko Cię bierze czy jakie co???
Didi-chwila wytchnienia Ci się należy!!!I to nie tylko chwila
Wilwia-oj kilka dni minie zanim swpowrotem przywykniecie do"pustego"domku-oj jak ja tego nie lubie:/
Idę sobie,bo i J usypia obok i mnie jakoś na spanie bierze...Dobrej nocki:)))

Hejoo laski :-):-):-) nie mam szans na nadrobienie choć się starałam ale nic z tego nei wyszło :sorry: musieliśmy zrobić przemeblowanie w pokoju bo młoda zaczęła wchodzić na kanapę a z kanapy na biurko i waliła rękami w monitor skacząc doopą po klawiaturze :confused2::szok::-D:-D komp wylądował z dala od kanapy i w innym miejscu przez co jakoś gorzej przy nim usiąść :confused2::sorry: szczególnie że kanapa teraz w super miejscu do oglądania TV a i zniosłam z góry materac singla, który leży pod kanapą aby wygibująca się Zuzka na kanapie w razie upadku miała miękkie lądowanie :-D:-D:-D więc zamiast siedzieć przy kompie wolę się rozłożyć na materacu i gilgać z dzieciakami :-D:-):-) a nie wspominając, że Zuzia ma nową zabawę :confused2: wspina się na oparcie kanapy filuje przez okno latając pp parapecie:eek: a jak się jej znudzi oglądanie świata to nurkuje na kanapę i zaciesza jak ją mocno odbije :eek::cool2::-D
Misia czekam na wieści :-):-):-) tak w razie wu szybkiego i bezbolesnego ;-)
ViKamcia ja jeszcze nie gratulowałam więc robię to teraz :-):-):-) GRATULUJE CÓRECZKI :-):-):-):-)
Nie wiem co jeszcze bo nie przeczytałam wstecz :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wybaczcie :sorry: pozdrawiam wszystkie baaaaaaardzo gorąco - Kiss(1).gif

Dzien dobry :-)

Misia to w takim razie zycze Ci szybkiego i lekkiego porodu

Tichonek to sobie poszaleliscie troszku wczoraj :tak:dobrze ze zakupy sie udaly no i do zobaczenia jutro :-)

Ewelcia jak glowka?nie boli?

Gliwa mam nadzieje ze dzis w lepszym humorze jestesc:tak:

Sniadanko zjedzone ide wziasc prysznic i sie szykowac na wizytke :tak:
Takze milego dnia zycze :-)

O nie nie nie dziewczeta...jeszcze nie :) W nocy mnie meczyly troche skurcze, ale jakos nic sie nie ruszylo...takze wciaz jestem i sie kulam:) zaraz jedziemy z Alutem na plac zabaw wiec moze jak sobie pobiegam to sie Tymcio zdecyduje:)

Hej.
Aniaa miłej wizyty życze.
Pogoda nawet w miare,słoneczko świeci ale troche wietrznie jest.Na obiadek juz przyszykowane,dzis piersi z kurczaka z ziemniaczkami i suróweczka.
Pózniej idziemy do kościółka z mama.Dziś juz ostatni dzień mamy gości.Jutro juz wyjezdzaja,szkoda bo juz sie przyzwyczaiłam.
Miłej niedzieli zycze.

siemanko

milej niedzieli zycze
u nas wieje taki chlodny wiaterek ale nie jest zle
dzisiaj mam tylko Zuzie ale za to do 19 od 9:30 ...bynajmiej siedza i bajki ogladaja a ja ogarnelam domek..i mam posprzatane w koncu ..uff..bo jak codziennie gromada dzieciakow to w domu wyglada jakby tornado przeszlo ..chociaz codzieniie wieczorem sprzatam... to podlogi masakra normalnie..

a o 15 kolega moje P podrzuci mi synka na 2 godzinki wiec chlopcy napewo w cos pograja..

no nic milej niedzieli zycze

[video]http://www.zwala.pl/lFSk-podnieconym-kobietom-sie-nie-odmawia[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Biegalam jak dzika po placu zabaw....potem schooping i co?? czuje sie super extra! Rozruszana, energiczna...moge gory przenosic....no fantastico....:/ Chyba wiec nic z tego jeszcze..;)

Do góry