reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

rzeczywiście robi się tak nastrojowo-dziecięco
galeria%20anne%20geddes%20340.jpg

reklama
Hello:-)
Vikamcia-ogromne gratulacje:-),4kg duza panna i jeszcze bez znieczulenia, wow nie zazdroszcze ale dobrze ze szybko poszlo i juz tulisz malenstwo:-)
misia-a jak z Toba??
Cos z majoweczek kwietniowki sie robia :-D:-D
tichonku to Ty sie z kanapy nie ruszaj jak chcesz byc majowka;-)
dubeltowka-hehe o spaniu do 13 mozesz juz tylko pomarzyc, zwlaszcza jak malenstwo sie pojawi:tak:
marta-udanego pobytu w pl:tak:
kamcia- dobry pomysl z grilem, jestem za;-)
kurcze musze do miasta jechac a tak mi sie niechce :dry:

Bry w 37 tygodniu:szok:
Zostało ino 3,ja nie wiem jak to możliwe:no::-D
Lubiczanko,nie no tydzień jest taki jaki jest tylko,że syn duży:tak:Mam nadzieję,że też tak mi pięknie pójdzie jak ViKamci bo też dużą córę urodziła...Tia:dry:Już to widzę jak mi szybko idzie:-D

a tak powazniej to przeciez drogi Tichonku to chyba normalne, ze sie młodym zajęłam. I focha mam .ze dopiero po 50 telefonach innych zadzwoniłas do mnie:dry: Jak bedziecie jachać rodzić to podrzuć mi Radzia po drodze:tak:
A tak badełej - Radek Tichonkowej mnie szokuje swoją grzecznoscią:nerd: serio- bez wazeliny. Moja Niki przy nim to diabeł i mialczka ze hej. A ten no normlanie super chłopczyk- takze zero kłopotów:tak:
A skąd Ty masz takie informacje,że do Ciebie 51 telefon wykonałam?:-DToż,zaryczana,zasmarkana najpierw do Ciebie o pomoc dzwoniłam:sorry2:Serio:tak:Więc focha już nie miej...A na pocieszenie Ci powiem,że jak Młodszy zechce przyjść na świat szybciej niż się dziadki u nas zjawią to Ci na pewno Radka podrzucę:sorry2::-DBo Ty taka kochana,że nikt inny mi nawet do głowy nie przychodzi,kto mógły lepiej tę misję wykonać:-)Dziękuję raz jeszcze i za opiekę i za miłe słowa o moim dziecku:zawstydzona/y:
Biola na Ty to masz już też faktycznie co nosić:tak:Fajno by było się na porodówce spotkać:-D
Czy może ktoś do Misi eska jakiegoś napisać i się dowiedzieć co u niej?
Marta wysokich lotów i udanego pobytu w Polsce:tak:
Didi Ty już może lepiej nie czytaj BB bo niebawem się zatopisz we łzach własnych:-D

Ostatnia edycja:
helloł

po I Vikamciu gratulejszyn :tak: a jednak nie udalo się ścisnąc dluzej nózek :-D:-p

po 2... tak mi mówicie i dolewajcie miodu dziewuszki :cool2: a tak powazniej to przeciez drogi Tichonku to chyba normalne, ze sie młodym zajęłam. I focha mam .ze dopiero po 50 telefonach innych zadzwoniłas do mnie:dry: Jak bedziecie jachać rodzić to podrzuć mi Radzia po drodze:tak:
A tak badełej - Radek Tichonkowej mnie szokuje swoją grzecznoscią:nerd: serio- bez wazeliny. Moja Niki przy nim to diabeł i mialczka ze hej. A ten no normlanie super chłopczyk- takze zero kłopotów:tak:

biola miło było Cię poznać;-) ślicznie wyglądasz (wazelina :confused:):-D

łot els...

kamcia no gdzie ześ była jak Cie nie było :dry:;-)

anineczko- masz blizsze zapoznanie z kibelkiem czy sennosc moze czy jaki kij - łer ar u? ;-)

asienko r tylko sie cieszyć ze Anusia czuje "klimat" ;-) szkoda bedzie wracac nie?

na tym moja pamiec odmawia mi posłuszenstwa..

a nie.. ewelcia Ty to sie nachodzisz:-) ale to dobrze, to bardzo dobrze ;-)

U nas dziś znow zar z nieba się lał... normlanie coś pięknego. Ogród nasz:cool2:

tymczasem drogie panie
heee margarittko nie zartuj slicznie to ja wygladalam jakies 2 miesiace temu heeeeeeeeeeeeeeeeeee;)a teraz to juz do slonika sie upodabniam;(ale co tam jzu niedlugo:)
MIsia nic nie pisze to napewno juz na porodowce siedzi:))))aby jej szybko poszlo:)
Tichonku a mam co nosic:)brzuch juz na kolanach sobie kalde heeeeeeee
A ja znowu wybieram sie na pare dni do siostry yupiiiiiii bo szczerze to nie daje rady juz z kapelkiem on ostatnio to jakies ADHD ma :)))))

Ostatnia edycja:
Witam.
Vikamcia
wielkie gratulacje z narodzin córeczki.:tak:
Pogoda zapowiada sie słonecznie,superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Zaraz wychodzimy na miasto,i do banku,więc bedzie długi spacerek:-).
Pranie sie kręci,wiec fajnie wyschnie na dworzu.
Milego Dnia dziewczyny.

Dzien dobry :)

Vikamcia gratulacje,spora Twoja corcia:-D
Lubiczanko jak tam manelki dla maluszka sciagniete?A spacerek wczorajszy dziekuje sie udal,poszlismy na plac zabaw ale byl zamkniety niestety wisiala karta ze jest niebezpieczny dla dzieci Nacia cala droge powrotna plakala gdy pojechalismy na plaze nerwy jej przeszly :tak:
Tichonek w sumie to Ty juz mozesz rodzic bo to juz 37 tc albo i dalej
Dubletowka ja jestem okollice Olsztyna :tak:
Marta szczesliwego lotu..
Misia jak tam u Ciebie sytuacja?
Ewelcia86 oby synka szybko opuscil katarek:tak:

My wczoraj fajnie dzionek spedzilismy napierw wyprawa nad morze a pozniej siedzielismy w ogrodeczku i grillowalismy sobie:tak:
Natalia dzisiejsza noc spala u siebie w pokoju i o dziwo przespala cala noc zobaczymy jak kolejne nocki beda mijac mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczai wczesniej spala w naszej sypialni ale teraz trzeba przygotowac kacik dla malenstwa.
Dzis wizyta u Gp a tak mi sie nie chce jechac :no:

Aaniu-miłej wizytki:)a rzeczy-taaaak-wlazłam po drabinie,wwlekłam się jakoś do góry,odnalazłam karton(po tv 37calowym),zrzuciłam na dół przestawiając drabinę-już myślałam,że nie uda mi się zlezć:/i...okazało się,że to nie to co chciałam...tzn są ciuszki,ale nie te najmaciupeńsze-grrrrr...na pocieszenie ściągęłam teżletnie ubranka Danielka:)))
Tichonek-a jakoś widzę tendencję do"dużych"dzieci...ale kto wie-nie znasz dnia ani godziny;)))
Dzwoniłam do fisu i cholewa po 10minutach słuchania muzyczki się rozłączyło-no skandal!!!A dziś zamiast obiadku chyba my grillka odpalimy,a co;)

Witam

ViKamciu Gratulacje!!
A jeszcze wczoraj mówiłam,że nie wytrzyma :-D:-D

Ja,mnie nie ma bo zaprzyjaźniłam się z kibelkiem :baffled::-D:-D
matko jedyna,pierwszy raz wymiotowałam w ciąży,w żadnej innej ta przyjemnośc mnie nie spotkała :dry: i po porannej toalecie wcisnęłam w siebie gotowaną kiełbasę....działam wbrew własnej logiki :-D:-D

mąż mnie dziś uraczył złą i dobrą wiadomością :-)
Pegouta ani Focusa nie ma :no::dry::sorry2:
Ale jest Renault Mondeo II :-) i to mnie się podoba :tak:
trochę mały :baffled: ale myślę,że 3 dziecko będę wozic obok fotela kierowcy,a później zmienię znowu auto :-D
ważne,że coś jest bo do wtorku coraz bliżej :shocked2:

Misia hop hop!
Ja mam 0 na koncie tak więc sms-a jej nie wyślę :baffled:

MartaF udanego pobytu w PL :-)

Tichonku no jeszcze tydzień i masz donoszoną ciążę :-):-)

Didi Ty już może lepiej nie czytaj BB bo niebawem się zatopisz we łzach własnych:-D
hehe....ja zawsze taka rozczulajaca ..znaczy od casow ciazy Albertowej...hihih.ale mnie lepetyna w dalszym ciagu napier... bo bol to nie jest

Anineczko..hihihi... wyobraz sobie ze ja obie ciaze caluskie (prawie) przutulalam sie do kolozetu

Lubiczanko...tak domowe przedzkole dzisiaj ale o 2-ke mniej

ja jak najbardziej jestem za grillowankiem majowym... nawet sama wspominalam wczoraj o tym Kamci i dobrze ze to ona napisala bo jakos sil nie mialam juz nic pisac

a Misia chyba nie pojechala bo widze ja na gg

reklama
Misia ma GG włączone więc chyba jeszcze sie kula:confused:Chyba,że po prostu przy uruchamianiu kompa jej się GG automatycznie włącza:sorry2:
Ja od początku czułam,że będę miała duże dziecko bo Radek 3800g i 59cm miał jak się urodził:baffled:A i tak jeszcze 11 dni przenosiłam:dry:Tu się pewnie też tak zakręci koło 4kg:baffled:...Matko jedyna,moja biedna skrytka:szok:To już nie skrytka tylko szopa zostanie:eek::-D:-D:-D
Anineczko nie zazdroszczę rewelacji żołądkowych:sorry2:Ja tam nie wiem co to hafty w ciąży a i przypominam,że zgagi jak nie było tak nie ma:-D

Do góry