reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hey
Anineczko super!!!
Ogromne gratulacje
I zycze dziewczynki
Poprzednio było inaczej bo to chłopaki były :-)

U nas po staremu
Pozarlismy juz wszystko co zrobiłam tj cała blachę sernika
Rolady sałatkę jaja ect
Znów na zakupy trza jechac bo dzieci narzekają ze nie ma juz szynki i ogorka zielonego :-D

Misia ano nudy trzeba jakies spotkanka na nowo uruchomić moj ogródek czeka :-)
Pauletta bidulko miałas ta cytryne z miodem pic

Mi dzis pieluch zabrakło a wczoraj mleka ale joyces otwarte codzinnie wiec nawet nie musiałam do Tesco jechac

Dziewczyny czy z ambasady do zoo długo sie jedzie?

reklama
ello
:szok: Anineczko wow noooo przeogromne gratulacje i oczywiscie zycze malej ksiezniczki:-)

swieta swieta i po swietach, dzis milusia spedzilysmy dzien u znajomych, dzieciaki sie wyszalaly, zaliczylismy plac zabaw, moje dziewcze w koncu padlo i teraz relaksik. ha ha zaraz jeszcze serniczek skonsumuje trzeba go zjesc do konca i znowu zabrac sie za jakoms dietke...
Pauletta no poszlas jak burza z ta dietá i te 7 kg to pojdzie jak splatka.

Moniadan dziękuję i wam wszystkim również.
Jeśli nie ma korków i jedziecie autem to jakieś 15 minut drogi z ambasady do zoo,to prosta droga :tak::tak:

dostałam śliczny bukiet od męża,chyba się mocno cieszy :-D

reklama
Witam:)
Vikamcia-powodzenia:)
Anineczko-polecam lizaki lodowe na mdłości-do kupienia w aptece:)
My wczoraj też gości mieliśmy,potem na kręgle pojechaliśmy,małe zakupki i dzień zleciał:)
Miłego dnia Wam

Do góry