reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
szukałam,szperałam i jeszcze do konkretnej daty Lubiczanko nie doszłam,ale przypomniało mi się,że to było jak teściowa Cię nawiedziła,gdzieś w listopadzie :-D
i co konkretnie mówił?Opcjował który tydzień ?? no i wiesz na 80% płec i nie powiesz? O zgrozo :szok::-D

Ostatnia edycja:
szukałam,szperałam i jeszcze do konkretnej daty Lubiczanko nie doszłam,ale przypomniało mi się,że to było jak teściowa Cię nawiedziła,gdzieś w listopadzie :-D
i co konkretnie mówił?Opcjował który tydzień ?? no i wiesz na 80% płec i nie powiesz? O zgrozo :szok::-D
ale ze mnie zołza,nie?...No właśnie opcjował-wg niego to jakiś 24,25tc...a już poprzednio mi odjęli ponad tydzień:( No i sprawa wygląda tak,że testa robiłam jakoś w okolicach urodzin Daniela...a w ciążę nie zaszłam dzień wcześniej...a śmiech na sali-wg omg powinnam być już w 30tym tc:(((

Hej :-)Dzionek fajnie mija.Byliśmy na wizycie w szpitalu,wszystko jest oki.sprawdzali maluszkowi tętno,wyniki wporządku wyszły.:tak:.Usg mi nie robili,ale byłam prywatnie na połówkowym. Następna wizyta za 5tyg.Po drodze zajechalismy na plaże w Bettystown,i do kościólka.Super pogoda.Zaraz wychodzimy do pawilonu i spacerek.:tak:

Zołza straszna bo dalej nie powiedziałaś co w brzuszku siedzi Lubiczanko najdroższa,mam się obrazic? :evil::evil::rolleyes2:
Testowałaś jak teściowa była,na bank,przypominam sobie.A ile teściowa była u Was? Bo przyleciała 19 listopada :laugh2: i kurcze ciężko coś wyliczyc bo ty chyba ze względu na karmienie piersią nie miałaś @???

Lubiczanko,życzę Ci dziewczynki ale stawiam na chłopaka:-D
Ktoś jeszcze do obstawiania się przyłącza?:-D

ja rowniez obstawiam ze bedzie chlopak

Vikamcia daj znac jutro jak juz bedziesz po wizycie

Lubiczanko szkoda ze nie dali zadnego zdjecia ....mi cos sie kojarzy ze w listopadzie sie chwalilas ale kiedy dokladnie to nie pamietam

Gliwa super ze wsio ok,no mi dopiero jak bylam ostatnio to robili takie szybkie usg w szpitalu byl to 30 tc wiec teraz pewnie jak pojedziesz na kolejna wizyte to zrobia Ci usg,ja przez cala ciaze w szpitalu mialam 2 razy robione usg

Marta spacer z taka gromadka to nie lada wyczyn :-D

reklama
Anineczko-jak teściówka przylatywała to my już wiedzieliśmy...Daniel ma urodziny 12go...cholewa no...A @dostałam,bo już nie karmiłam-u mnie norma,że póki karmię to nie mam.Tak więc we wrześniu już nie karmiłam...Zawsze @regularna,ale kto tam ich wie...W każdym razie wiem,że 23go Wam zrobiłam suwaczka,2tygodnie wcześniej był test...no ciąża chyba jeszcze wczesniej,co?Przekonam się za 2tygodnie-a jeśli o %chodzi to zaczne się w sukienusie zaopatrywać:)))))))))))))))
No i jeszcze dodam,że na pierwszym usg tak mi powiedzieli,tzn,że jestem obecnie w tym wieku ciąży jaki jest na suwaczku...czyli co usg dziecko młodsze???

Ostatnia edycja:
Do góry