reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marta 10 sztuk:szok::szok::szok::-D:-D:-DMAtko kochana jak ty to ogarniasz???:szok:w sumie ja mam jednego szymka ae buszuje jak 10 takich szymkow;-):-pwiec wiem jak jest:-p:-p:-p:-p:rofl2:

Pauletta zdrowka zycze:)
a mlody wymiata co???ja sie wczoraj napatrzec nie moglam.........
myslalam napoczatku ze on wzrokowo patrzy i wie na pamiec -ze po kolei sa itd...ale pozniej wyrywkowo tez zna:szok:

Lubiczanko czekamy na info odnosnie plci:)

Tichonku zapraszam...kiedy tylko bedziecie mogli wpasc to wpadajcie:)

Mlody lula...ja zaraz spadam sie ogarnac i idziemy na spacer jak sie obudzi:)
najpierw pranie musze sprzatnac....

okna rano pomyslam...pogoda sliczna..

ViKamcia Tobie jutro będą w skrytce grzebać,co?Daj znać czy coś w środku słychać:-D
Lubiczanko,życzę Ci dziewczynki ale stawiam na chłopaka:-D
Ktoś jeszcze do obstawiania się przyłącza?:-D
Margaritta Ty już po egzaminie z englisza?Czy był ktoś lepszy od Ciebie w grupie?;-)Pewnie nie;-):-D

ja stawiam na dziewczynke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihih

my juz po spacerku,sensacja na Cashel,szłam z bratem i 6-ką:-D mieliśmy polewke z min ludzi:-D:-D

No już po...właściwie od przeszło godziny już jestem "w domku"...No i za2tygodnie znowu wizyta-chcą mi znowu ciążę odmłodzić:(((coś im się nie zgadza i teraz nie wiem o co kaman-czy ktoś pamięta kiedy oznajmiłam na forum żem w ciąży???i snuj człeku domysły czy coś nie tak,czy dziecko małe:(((jeszcze trochę to wyjdzie,że miałam testy(kilka!!!)pozytywne zanim w ciążę zaszłam!!!!
Marta-wyobrażam sobie Waszą przechadzkę;))))))
Tichonku-no czekam czy ktoś jeszcze obstawiać będzie,ale na 80% już wiem co tam się kręci w mym bebzolu:))))A list do szkoły wysyłam-i Dadzi i Dawidka...albo zadzwonię bezpośrednio do szkoły i zapytam czy muszę im słać...oczywiście nie tłumaczę:p
Ewelcia-ja 2tygodnie temu pomyłam okna a tu znowu trzeba się brać...wieczorem wstawiam bigos-pierwsza tura gotowania:)))

reklama
Do góry