reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko,Marta-no złote Kobiety...ale właśnie problem z godziną,bo mam na 13tą:(Cholewa...ale damy radę-no kto jak nie my;)))
aaaaa-Madbebe-chyba już to late,ale"wysokich lotów"i miłego pobytu w Polsce!!!!

reklama
Witam
No nie wiewrzę-co to za puchy????????????????????????
Ewelcia-szok normalnie!!!!!!
No i co?No i nie mam co komentować,więc się zbieram...Miłego dnia:)
I dalej nikogo????co jest-wywiało Was na jakiś zlot i o zaproszeniu mnie ktoś zapomniał;)?

Ostatnia edycja:
Czesc

Ale pustki, ja siedze jem sniadanko, Zuzia poszla w drzemke, ja juz posprzatalam w domu, oprocz lazienki. Pranie sie kreci.
Sloneczko pieknie swieci.
Widzialyscie w DDTVN stylistki dla dzieci.

Tichonek ja tez kapie Zuzie w malej wanience bo codzienne schylanie sie do wanny to byloby meczace dla kregoslupa. A wanienke ustawiam sobie na stole w jadalni.

Milego dnia zycze.

reklama
Dzien dobry

Rzeczywiscie pusteczki dzisiaj :szok:

Gliwa szybkiej i sprawnej wizyty zycze

Lubiczanko rowniez zycze szybkiej i sprawnej wizyty:-)

AsienkaM ja patrzylam o tych stylistkach dla dzieci niezle sobie licza za taka przyjemnosc

Pogoda piekna wiec wykorzystuje i wstawilam pranie bo nie wiadomo jak bedzie do konca tygodnia.

Milego dnia zycze

Do góry