reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

siemako

pogoda nas rozpieszcza

Misia zdrowka dla meza aby nozka wszybko wyzdrowiala

Anineczko ..to masz juz duze te pomidorki ze podwiazujesz ja moje dopiero wysadze za tydien do ogrodu a mam jeszcze ogoraskow pelno sadzonek i fasolki a jakby bylo mi malo to poziomnki tez posadzilam wiec jesli chcesz ogorasy to zapraszam hihihi :)

u mnie wesolo od rana mam domowe przedszkole ..razem z moimi mam a raczej mialam 6 dzieci ale 2 juz tata odebral przed chwilka wiec wesolo hihih
a jakby malo mi bylo zajec to upieklam babeczki drozdowe i wyszlu superasne maluskie drozdzoweczki z sliweczkami

Lubiczanko..moja dieta to teraz taka ze jem mniej wiec zajadam sie nawet grillkiem chociaz na dukanie jest on dozwolony , a kiedy ruszam w trase no coz jeszcze nigdy samiusienka dalekiej trasy nie robilam chyba ze P siedzial obok to raz zrobilam ale teraz on leci 29 -ego do pl i 10 dni jestem sama i tak ysle ze moglabym udezyc w jakies odwiedzinki ale nie mam gps wiec jakos ciezko chyba ze z Kamcia hihijako moj gps

Ostatnia edycja:
reklama
wpadlam sie przywitac i spadam...musze sie ogarnac bo do miasta musze isc...

od rana jestesm tak busy ze nawet sie po tylku nie mam jak podrapac....

mialam NIlle nie spodziewanie:sorry:pozniej kolezanka i teraz mase pracy bo wszsytko na raz/.........

wpadne [pozniej

Hejka

W sobote bylismy na 5 urodzinach sasiada, jak przyszla pora na spanie Zuzi to P poszedl z nia do domku a ja posiedzialam sobie z dziewczynami.
W niedziele P jakos slabo sie czul, glowa go bolala i zoladek, ale do poludnia mu przeszlo.
dzisiaj pewnie ciacho upieke bo mam wolniejszy dzien bo obiadek mam jeszcze z wczoraj, juz bylysmy na 2 godzinnym spacerze, zaraz niunia dostanie mleko i pojdzie w drzemke, mam taka nadzieje.

Misia wspolczuje przezyc i dobrze ze jest juz lepiej, swietnie, ze siostra przyleci, bedziesz miala pomoc i wsparcie.

Didi no muszę podwiązac bo już mi się kładą po podłożu,a czytałam czym najlepiej podwiązywac i polecają pończochy bo są rozciągliwe i nie wrzynają się w łodygę :sorry:
Aha i pomidorki najlepiej podlewac od spodu,tak więc kupiłam fajną donicę z taką rurką,przez którą wlewa się wodę od razu do podłoża :tak:
Mam jeszcze truskawki posadzone i chciałam kupic krzak malin,ale przecież zanim da mi owoce to mogę już tutaj nie mieszkac :eek: tak więc z bólem zrezygnowałam.
Muszę mojego M namówic by zrobił mi ogrodzony mini ogródeczek to więcej bym posiała,posadziła warzywek :tak:

Aaaa i chłopcy dostali ode mnie pierwszego kwiatka :-D:-D:-D

http://roslinyowadozerne.eu/art/rosliny/dionaea-muscipula.php

Ostatnia edycja:
Bry:-)
Ja dziś miałam wizytę u GP,byłam więc z Radkiem:tak:Wsio ok,ale jak się zgrzałam wracając:szok:,tak się duszno zrobiło,że mokrusieńka do domu wróciłam:sorry:Wstawiłam pranie,obiad zrobiłam i dopiero na tyłku siadłam:sorry:
Zakupy wczoraj udane,większość zakupiona,ale i tak jeszcze parę rzeczy brakuje bo pojechaliśmy najpierw z Radkiem na plac zabaw,potem sklepy i nie wszędzie zdążyliśmy:sorry:
A koniec końców kupiłam jednak wanienkę Buy Baby Aqua Bath. at Argos.ie- Your Online Shop for . bo pomyślałam,że mój kręgosłup za bardzo po doopie dostanie jak się będę do dużej wanny podczas kąpieli schylać:sorry:...Teraz,kto wie to niech mi podpowie,gdzie dostanę ceratkę,taką dużą,co mogłabym pod wanienkę podłożyć,cobym se przypadkiem łóżka wodnego nie zrobiła?:-D
A propos zakupów-w Bootsie wszystkie rzeczy dziecięce są 3 w cenie 2:tak:Można mieszać:tak:Np.kupiłam 3 paczki Pampersów-jedna była gratis,ale kupiłam też witaminy dla kobiet w ciąży,wit.D3 a podkłady poporodowe miałam gratis:tak:
Misia ale się porobiło:szok:Współczuję Tobie i A:sorry:Zdrówka dla niego:tak:
Anineczko,ale,że tą "milusią" roślinkę z linka chłopaki dostali?No,no,mucha nie siada:-D:-D:-D
Ewelcia miałam z P w piątek do Cork jechać,na sobotę wpaść do Lubiczanków i w niedzielę właśnie myślałam nawiedzić Was,ale nie pojechałam z P bo mi się najzwyczajniej nie chciało:baffled:Ale,tak,mam nadzieję jeszcze przed rozwiązaniem się do Was w niedzielę na herbatkę wybrać:tak:Może tydzień po świętach,albo dwa:tak:Dam znać:tak:
A staniki w Penneysie są,faktycznie,nawet ładne,ale tylko czarne-co akurat nie jest jakimś problemem ale do tego największy rozmiar - E a to już dla mnie wielki problem:-D:-DSię mi bimbałki nie zmieszczą:eek::-D:-D
Lubiczanko ja robię tylko na święta:żurek,jajka faszerowane pieczarkami,drugi-faszerowane parówkami,dwie sałatki,białe kiełbasy,babkę,sernik i jedno ciach zamówiłam bo nic więcej mi się nie chce:sorry:

Ostatnia edycja:
Anineczko,Tichonku-dziękuję Wam:)))No to widzę,że nie jest tak zle-poprostu Wielkanoc nie jest tak urozmaiconym świętem jak Boże Narodzenie i tak tradycyjnie-a i tak się obeżreć można:)
AsieńkoM-dobrze,że sobie odetchnęłaś z kumpelkami:)
Didi-rzeczywiście mini przedszkole-dzielna dziewczynka:)
Tichonek-kiedyś były w tesco takie ceratki,ale to jak w ciąży byłam z Danielkiem-teraz nie wiem:/
Anineczko-ja mogę sadzić,ale tylko krzaczki,kwiatki-żadnych warzyw itp:/Leniuch ja:(
Cholerka-jutro mam wizytę w szpitalu a J nie dostał wolnego:(((I jak sobie pomyślę,że z całą mafią mam jechać to mi się nie chce-a właściwie chce się-płakać

Lubiczanko podrzuc mi mafię :sorry: kurcze gdyby M miał wolne to bym podjechała i za niankę porobiła.A na którą masz wizytę??

Tichonku tak ta z linka,muchołówka...boję się jej :szok::-D:-D choc palców nie zjada...i kurcze jak na złośc zero much w chacie :wściekła/y:
No właśnie kręgosłup może dostac po dupie jak się tak co wieczór schylac. :tak: ale leżaczek się przyda później jak ma około pół roku dziecko,wtedy sobie może leżec i wariowac :tak:

no właśnie lubiczanka na którą masz??bo ja co prawda jutro wracam do pracy ale o 13 jestem wolna:-)a ze mam brata do pomocy to damy rade i z całą 6-ką:-D

reklama
Do góry