didi
Fanka BB :)
Witam;-)
Czy są tu może jakieś młode mamusie z Galway?
Witaj... jest tu nas duzo Galwayanek zawsze chetnych do spotkan przy kawusi
Witam
Nie chodzilo mi, zebyscie pisaly ze na tamtym forum sa okropne baby bo krytukuja, ale chodzilo mi tylko o to, ze ciezko sie przebic i dopiero na ten temat sie rospisaly. Moja Zuzia jest przyzwyczajona do takiej pozycji bo od pierwszych dni musiala byc karmiona w pozycji siedzacej bo sie dlawila.
Mam tez ksiazke o pierwszym roku dziecka i tam wlasnie jest napisane, ze dziecko po ukonczeniu 3 miesiaca mozna zaczac sadzac bo to cwiczy miesnie i dziecko samo "powie" czy moze czy nie. jak nie to sie zsunie lub przewroci i w tedy nie probujemy dalej.
Posadzilam Zuzie pare razy i to byly doslownie male chwilki a nie pol dnia.
wiem, ze chcecie dobrze.
Ale ponury dzien dzisiaj, wczoraj tak pieknie bylo.
Didi gratuluje
milego dnia zycze.
diekuje..i ja jako mama 2 dzieci jestem zdania ze jesli ziecko posiedzi sobie kilka minutek to krzywda mus ie nie stanie ,,..w foteliku samochodowycm jest w odobnej pozycji
szczep zgodnie z kalendarzem nie ma tgo wiele prewanie jedno klucie bo szczepionki sa kilka w 1 ... ja szczepilam dodatkowo odplatnie na rotawirusy jest to szczepionka doustnaNie wiem, szczerze mowiac, to mnie przerazilas... :-(
Slyszalam, ze te kilka szczepionek w jednej nie sa takie dobre... a tu tyle tego... :-( Juz sama nie wiem co tu robic??