biola
szczęsliwa mama
Didi mega wielkie gratulacje :-):-):-) ja też się domyślałam,że to o egzamin chodziale masz rację,lepiej nie pisac na forum i prosic o kciuki a tylko pójśc i zdac ;-):-):-) też tak zrobię
AsieńkoM dziwię się Tobie trochę,dziewczyny radzą dobrze,a ty się złościsz.Prawda jest taka,że podziękowałaś tylko jednej osobie za posta,która powiedział,że też sadza swoje dziecko z poduszkami...a reszcie nie,bo nie myślała tak jak ty.Prawda jest taka,że sadzanie 3 miesięcznego dziecka z podparciem poduszek jest złe.Co z tego,że podoba się dziecku? Nie będzie się jej podobac jak za jakieś kilka miesięcy lub lat będzie miało krzywy kręgosłup i narzekało na bóle.A wiem,przyszłaś się pożalic na dziewczyny z innego wątku bo nie poparły Cię w tym co robisz i myślałaś,że tutaj będzie inaczej,że powiemy "Co za okropne babska"a okazało się,że myślimy podobnie.
Posłuchaj bardziej doświadczonych mam i nie stawaj okoniem.;-)
Anineczko masz w zupelnosci racje,mam przyklad w rodzinie moja siostra byla tak silna ze stala juz jak miala 8 miesiecy skutek jest taki ze ma problem z kregoslupem i cale 1,55m a rodzice ok 1,70.,