reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku w pennym sa staniki do karmienia bo kolezanka w poniedzialek kupowala..ona ma termin na 9 maja....a stracha ma chyba wiekszego niz TY....

Didi no to masz kopa w Twoja szanowna na szczescie-:-D:-Dpowodzenia

reklama
hejoo:blink: dżizass i już wszyscy chorzy a oczywiście Wiktor czuje się najlepiej z nas :dry: już rano się pytał o szkołę, spacer o wszystko co łączy się z wyjściem z domu to mu powiedziałam, że pójdziemy do doktora i też się ucieszył :-D:-D:-D
Didi trzymam kciuki :tak:

Dzien dobry

Pauletta zdrowka dla Rodzinki

Didi aby wszystko bylo po Twojej mysli...Powodzenia zycze...

Tichonek zdrowka dla Ciebie i dla synka...ja juz wszystko do szpitala mam lacznie z kosmetykami dla siebie ostatnio jak bylismy na zakupach to kupilam sobie jeszcze koszule,szlafrok, kapcie pod prysznic,podpaski,podklady tylko trzeba spakowac :tak:

Ja dzis od 7.30 nie spie moje dziecie sie wyspalao i nie dalo pospac mamusi.Zadzwonilam do Mamy pogdalysmy sobie z dobre pol godzinki,sniadanko zjedzone, trzeba pomyslec co dzis na obiad.

Dziś znów po troliłam:-),ale sie wyspałam.Wczoraj po.21 bylismy w Pawilonie po poduszki dwie,i tam zakupki male zrobilismy.
Śniadanko wlasnie wcinam i w trakcie pisze.Słoneczko świeci,więc może dziś bedzie fajnie na dworzu.
Tichonku zdrówka zycze dla Was.
Miłego piatku zycze.

Tichonkowa ta w srodeczku w drugim rzędzie w pieknym czerwonym serterku w mazgaje jakies?? bo nic innego mi nie pasi :-D
zdjęcie I liga :nerd::-D

zaraz miśka konczy szkołe i tez do 3 maja wolne :baffled: ale za to chociaż u Nikusi normalnie wsio- znaczy sie nie ma zadnego holideja;-)

milego dnia laseczki i łikendu ofqrs.

reklama
Do góry