reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Rzeżucha urośnie do świąt na pewno:tak:Bardziej się owsem martwię:baffled:Ale może nie będzie tak źle bo zaś w zeszłym roku za szybko posiałam i mi na Wielkanoc się trochę przewracał bo za długi urósł:-D
Dopadło mnie jakieś zmęczenie przedporodowe:baffled:Normalnie popołudniami jestem nieprzytomna i muszę choć na moment oko przymknąć bo padam:baffled:
Spadam bo P dopiero z pracy wrócił,trza chłopa nakarmić:-D

R
Dopadło mnie jakieś zmęczenie przedporodowe:baffled:Normalnie popołudniami jestem nieprzytomna i muszę choć na moment oko przymknąć bo padam:baffled:

Wiesz ja wczesniej tak mialam ze po obiedzie oko musialam zamknac a teraz cos sie przestawilo obejrze ''Na Wspolnej" i zaraz zmykam spac choc zawsze siedzialam dluzej...

Spokojnej nocki zycze

Hejoo:blink: jak cicho i błogo w domku moje dwa szkraby już śpią :-) a Wiktorka gorączka jednak nie przepowiedziała ospy tylko jakieś paskudne przeziębienie czy zapalenie gardła :dry: ma okropny kaszel aż czasem płacze bo go tak boli jak kaszle a i mnie zaczęło w gardle drapać więc złapałam od niego:dry: no i Zuzka pokaszluje jupiii :dry: nic to teraz tylko się modlę aby ospa do tego nie doszła bo może się zrobić nieciekawie :no:
wybaczcie, że się nie odniosę ale padam na twarz :sorry2:;-)

Aania jakoś mi sie nie chciało.. i nadal nie poprasowane nic... :zawstydzona/y:
moja ciąża też 2 tyg sarsza!!
wiec teoretycznie już czas:-p
jutro się wezmę za prasowanie....

dziewczyny znaczie taniego kuriera sprawdzonego?? zamawiałam zawsze z middland ale oni dopiero 28 kwietnia bęedą ruszać do IE a ja potrzebuje zeby mi przywiózł paczkę najpóźńiej w nast piątek...

siemanko

milego dnia zycze wszystkim
dzisiaj dla mnie jest bardzo ciezki i stresujacy dzien...i mam nadzieje ze zakonczy sie pozytywnie i juz wiecej niebede miala takich dni

jeszcze raz milego dnia

reklama
Bry:-)
Dziś Radek ostatni dzień w szkole,tylko do 12-tej i potem 2 tygodnie ferii:unsure::oo::baffled:Ja z nim wścieku w domu dostanę:baffled::-D
Postanowiłam w tę niedzielę uzupełnić brakujące elementy zawartości torby szpitalnej:-DParę rzeczy jednak jeszcze muszę dokupić,a to nie przelewki już:baffled:Mnie się nic nie dzieje jeszcze,ale jak się naczytałam,że dziewczyny w 36-tym tc.na porodówce lądują to powiedziałam P,że torbę trza już spakować:tak:Na pewno będzie straaaasznie szczęśliwy łażąc ze mną po sklepach za stanikami,wkładkami do stanika,szlafrokiem:-D:-D:-D
Gardło mnie boli od dwóch dni:dry:Radek też coś cherlać zaczyna:dry:Ale co się dziwić jak w szkole u niego co drugie dziecko szczeka jak piesek:baffled:
No,nic idę kuchnię ogarnąć bo mi się naczynia ze zlewu wysypują:baffled:Jak ja tego nie cierpię:dry:Miałam pozmywane z wieczora to mi się budyniu zachciało:-pNo i P zrobił,ale jakie pobojowisko za sobą zostawił:szok:
Didi oby dzień zakończył się pozytywnie:tak:

Do góry