reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo:blink: wpadam na chwilkę :sorry2: robię sobie ostatnio odwyk od kompa w biegu tylko czasem coś podczytuję ale tylko tak aby nie usadzić mojej szanownej co raz mniejszej na krześle bo jak usiądę to już kaplica jakby mi kto tyłek przykleił :dry: dlatego mnie nie ma:sorry2::blink: po za tym postanowiłam dużo więcej czasu spędzać na zabawie z dziećmi więc ten czas co spędzałam przed kompem teraz inwestuję w zabawę :tak: no i ta pogoda ehhh aż się chce z domku wychodzić:-):-):-) wczoraj byliśmy w Rinville park na pikniku ze znajomymi dzieciaki się wyszalały za wszystkie czasy a i ja wróciłam zmordowana:cool2: a dziś mamy messy day Wiktor już jest w pełni kolorowy farbę to chyba nawet w uszach ma :-D jak Zuzka się obudzi i ją zamierzam wpuścić w kolorki ;-)
Tichonku szczęście Twój sen nie był proroczy ;-):-) ale nie powiem, że ostatnio mi ta myśl przemknęła przez moją mózgownicę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale to tylko z tego względu co pisałam na wstępie :sorry2::sorry2: na szczęście myśl była tylko przelotna :cool2:

Pozdrawiam Was wszystkie moje panie :-):-):-):-) - Kiss(1).gif

reklama
Witam niedzielnie

Gliwa udanego spacerku zycze

Pauletta to pochwal sie jak Wiktorek wyglada w pelni kolorowy :-D

Ja dzis po sniadaniu skurczy dostalam :szok:naszej corci chyba sie spieszy ale jeszcze niech poczeka chociaz te 6 tyg, na szczescie przeszlo ale juz bylam niezle zestresowana, J w pracy ja sama z Nacia.

Udanego wieczorku zycze:-)

hejka

jeny jaka pustka
hihih..ale co pogoda dopisuje to na forum malo sie dzieje
Pauletta.. widac ze dzieciaczki mialy niezla zabawe

ja zmykam zaraz na wyrko bo moj serial sie zaczyna za kilka minut " Kości" az 2 odcinki ..hihihihi wiec teraz czas ma mama...
dzieci pokapane..pies wykapany..mama wykapana w koszulce z "S" na klacie haha..obejmuje dowodzenie

milego wieczorku

ale tu dzis pustki:szok::nerd:
ale co sie dziwic jak taqka pogoda za oknem?
my ytez dzis korzystalismy z pogody....Szym juz padl.
'

Pauletta slodkie masz dozeciaczki a jak super wygladaja jak sa takie kolorowe:-D:-D:-D

Dzień dobry
I mamy nowy tydzień:))))
Wczoraj rzeczywiście było baaaardzo fajnie na dworku.A my mieliśmy wczoraj gości-supeeeer:)
Anineczko-ładnie to tak ???Ja sobie zapamiętam;)
Tichonek-świetnie,że jednak zdołaliscie do nas dotrzeć-i szkoda,że na taka chwilunie ino...ale mam nadzieję,że sobie jednak odbijemy:)))
Pauletta-matko-już -15kg???Kobieto-puchu marny!!!
O dziwo dziś juz ubrana jestem,ale trzeba oporządzić resztę towarzystwa-a Daniel ciągle śpi:)))))))))

Dzień dobry:-)
My też na całego korzystaliśmy z pogody:-):-):-), imprezka urodzinowa koleżanki się udała, my szybko wymiękliśmy, ale towarzystwo bawiło się do 5 rano:szok::szok::szok:, Ania szalała z dziećmi, wyhasała się na dworze. Wczoraj zaliczyliśmy plażę, Ania testowała nowe zabawki do piasku:-D, zabawa była przednia, potem na dworze długo była. A dzisiaj kolejny piękny dzień się zapowiada

Witam :-)

Pauletta widac ze dzieciaki mialy niezla zabawe,szkoda ze Mamy nie pomalowaly :-D

Asienko super ze imperezka sie udala:-)

Ja wlasnie zjadalam sniadanko,zaraz uciekam poskladac ubrania a pozniej jedziemy na otwarcie nowego centrum u nas:-)

Hej :-)Wczoraj niedziela super mineła,bylismy na plaży z 3h.Chłopaki piwkowali:-).Pózniej poszlismy obiadek zjesc,i z powrotem na miasto:-).Zaszlismy do baru,tam M zagrał w bilarda:tak:z dziadkiem jakimś Irysem.Ja wypiłam soczek M piwko i do domku.
No i dzis poniedziałek,obiadzik mam wczorajszy.Pranie wstawiłam.
Pozniej po poludniu pojdziemy do nowo otwartego pawilonu,jak M przyjdzie z pracy.Dziś wielkie otwarcie.
Miłego dzionka zycze.

reklama
Bry:-)
Ja mam taki syf w domu,że wstyd:zawstydzona/y:Ja nie wiem jak to się dzieje,cały weekend nas nie było a bez odkurzacza dziś ani rusz:no:Poza tym po 2 dniach poza domem nawiozłam ciuchów do prania jakbym z obozu wakacyjnego wróciła:sorry2:Się kręci teraz:tak:
Rano jakoś tak ciemno było,coś kapało z nieba ale teraz pogoda całkiem,całkiem:tak:Pranie spokojnie może na dworze schnąć:tak:
Lubiczanko ano szybciorem,wiem:zawstydzona/y:No,ni cholery nie dało rady ani szybciej ani dłużej:sorry2:W domu byliśmy o 22:30:baffled:
Ale tak czy siak,cieszę się,że wreszcie udało mi się do Ciebie wpaść:tak:Dziękuję za gifta,smaczne ciacho i gościnę:-)Radek w drodze powrotnej się spytał kiedy będzie mógł jeszcze raz do Was przyjechać bo....nie zdążył całego domu i wszystkich pokoi obejrzeć:eek::oo::huh::-D:-D:-DBiedne dziecko,miało okazje duży dom zobaczyć:-D:-D
I jeszcze raz powiem,że bardzo ładnie Ci w ciąży:tak::-)A Danielkowi,zobaczysz się ta blizna wybieli,zaniknie i nie będzie wiele widać:tak:Już "ładnie" wygląda:tak:
Pauletta a czemu mama nie jest pomalowana?...I ani się waż z BB uciekać:angry:

Gliwa owocnych zakupów w nowym pawilonie:-)
Aniaa jak tak się będziecie z córą wygłupiać to jeszcze szybciej ode mnie urodzisz:szok:A na skurcze możesz brać No-spę:tak:W ciąży spokojnie możesz z niej korzystać:tak:A niuńka niech siedzi w brzuchu jak najdłużej:tak:

Do góry