reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie!!!
Jestem tu po raz pierwszy...i nie ostatni, mam nadzieję. jestem mamą 5 tygodniowego Alexa, mieszkamy w D11. Pozdrawiam wszystkie Mamy i mam nadzieje, że gdzies niedaleko mnie, mieszka mama z maleńkim Bejbikiem...fajnie byloby się spotkać :-)

reklama
Ilona to wspaniale ze macie plany,ze chcecie je zrealizowac,bo naprawde stanie w miejscu do niczego nie prowadzi i w niczym Wam nie pomoze:-):tak::tak:
Napewno bedziesz w ciazy i urodzisz pieknego zdrowego malca,czego z calego serca Ci zycze.

Ilona bardzo ci współczuje. I tak jak dziewczyny pisza dobrze miec jakis cel w życiu który da ci siłe życ żeby go osiagnac powodzenia

Ilona a planujesz podróż poślubną? Gdzie macie zamiar wyjechać. Czerwiec jest fajnym miesiącem na ślub pewnie pogoda dopisze no i jest literka r:-)

Ilona a planujesz podróż poślubną? Gdzie macie zamiar wyjechać. Czerwiec jest fajnym miesiącem na ślub pewnie pogoda dopisze no i jest literka r:-)
chyba w gory.........ale gdzie dokladnie to jescze nie wiem....a moze i nie wkoncu to lato to moze i gdzies gdzie jest cieplo....hehhe jeszcze nie wiemy....
a z tym sie zgodze czerwiec super miesiac,,,,,
a tymczasem musze miec jakies plany czy punkt do ktorego daze bo jest mi ciezko....:-(

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Laury :)

38.gif

Do góry