reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

widze ze cos kombinują na forum, dodali znow "guzik" dziękuje, ale chyba nie widac kto dziekuje :confused:
Czekam na M i zaraz kładzie Emme spac, to sa plusy ze nie spi w dzien o 19 juz smacznie chrapie, a dzis wstałysmy o 10 :zawstydzona/y::szok:

reklama
Ollena no to faktycznie dopiero we wrześniu 2012 Twój synek będzie się kwalifikował :sorry2::tak:

I nie się nie stało co do pomyłki,ale życzenia na dziewczynkę chętnie przyjmę :-D

Moniadan zmienili nazwę,ale dalej widac kto dziękuje :tak:

Ollena pisząc,że nie mamy własnego kąta nie miałam na myśli,że źle się czuję w mieszkaniu moich rodziców czy teściów:sorry2:Chodzi o to,że nie ma tam miejsca:no:U moich rodziców jest wolny tylko jeden maleńki pokoik,który kiedyś by moim:sorry2:Ja śpię z mężem na wersalce co szczególnie ostatnio gdy byliśmy na święta było super z ciążowym brzuchem:eek:A mój syn na podłodze,na materacu i nawet do ubikacji nie ma jak wyjść bo się drzwi otworzyć nie da:no:
U teściów lekko więcej miejsca,ale też śpimy na materacach,na podłodze:sorry2:A za parę tygodni drugi dzieciaczek będzie z nami i wtedy to już w ogóle nie wiem jak się pomieścimy:eek:
...Zaraz mi chyba skrytkę rozerwie:eek:Tak mnie dziś ciągnie i boli,że masakra:dry:Zawsze tak mam po wizycie w szpitalu,za daleka droga dla mnie i odbija się na mnie to na drugi dzień:sorry2:Ale wucety ogarnęłam i naleśniki zrobiłam,choć teraz padam z sił:eek:
Moniadan widać kto dziękuje za posta:tak:Pod postem,z lewej strony jest serduszko i nick foremki,która dziękuje:tak:

Tichonku Olleny synek urodził się w grudniu 2008 tak więc nie ma 3,5 roku.

Ewelcia chciałam Ci napisac,że nie przenosimy się do AES.M zadzwonił do Oxygena i nam zrobili taką samą cenę jak w AES-ie. :-D wystraszyli się konkurencji.
A dziś nie zabrali nam śmieci bo wystawiłam o 11 a oni byli przed 9 (M zapomniał wczoraj wystawic wieczorem) to sąsiad podszedł i powiedział,że nam sam wywiezie (pracuje w Oxygen) tak więc zostajemy z nimi :tak::tak:

a dalej te maile przychodza, ze ktos podziękował?/
M poszedł z dzieciakami na gore a ja juz mam spokój
mysle co by tu na kolacje zrobic, mam na cos ochote ale sama nie wiem na co
M niestyety dostał tylko jednego gofra, moj Eryk to istny pozeracz gofrów, Emma nie zjadła w ogole, ja 2 a Eryk chyba z 6, z tej porcji ciasta co Lubiczanka podala to wyszło mi o ile sie nie myle 10 gofrów, a Tobie Lubiczanko ile wychodzi?
a w ogole okazało sie ze Misia ma inną gofrownice stad ta róznica w ilosci gofrów, bo to nie mozliwe było :-D

Aniaa83 Twoja corcia jest starsza z tego co widze o 4miesiace od Patryka.
A wszystkie przedszkola maja ten program? jesli coocon ma to jest takie cos, ze Patryk pojdzie od wrzesnia normalnie a od nastepnego roku bedzie mial za free? tzn moge zlozyc juz w tym roku na wrzesien 2012?

Tichonku rozumiem wiec teraz o co chodzi z brakiem kata:( my mamy gdzie spac, rodzice maja dom, mam tam ogromny swoj pokoj, jak maz jest z nami to spie w innym bo w moim jest za mala wersalka ale moze kupimy sobie lozko zeby tam miec i bedzie wygodniej:)

Ciao!

Dzis jestem tak leniwa,ze szok...Nigdzie nie bylam,tylko przed dom Ala wypuscilam,zeby pobiegal...Na nic nie mam dzis ochoty. Alex mnie wnerwia..chyba mu sie nudzi i jeczy ciagle.
Moniadan-szok...zdecydowanie mamy inna gofrownice. Po zdjeciu twoich gofrow to pewne!! Moja robi wafelki takie-na milimetr....i dlatego tak duzo wychodzi.
Ollena- witam cie i ja :)

Dzis zrobilam wielkie zamowienie na pieluchy wkoncu! Jestem przehappy bo kupilam Tymusiowi sliczne takie-kolorowe:)

Moniadan już widzisz podziękowanie? :-D;-)

Misia to ty masz taką jak ja gofrownicę ;-):-D

Ollena wiem,że coocon też prowadził ten program :tak:
o tutaj masz:
Cocoon Childcare
nie sądzę by tak wcześnie były zapisy,ale jak synek będzie chodził przez cały rok wcześniej to ma pierwszeństwo na ten program :tak:

reklama
Do góry